レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

BestÀllt 29/4 körkortsfoto 133kr. De drog 3 gÃ¥nger frÃ¥n bankkort men betalade till2 gÃ¥nger nÀr jag sa till. Foto de godkÀnt kom . Transportstyrelsen godkÀnde ej. Nytt foto 9/5 skulle jag fÃ¥ men gÃ¥r ej... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

UrdÃ¥lig kvalité pÃ¥ levererade bilder. NÀr man pÃ¥pekar att bilderna Àr pixliga och har för dÃ¥lig upplösning sÃ¥ fÃ¥r man svar att det Àr sÃ¥ dem levererar sina bilder. Missade att retuschera det som man i... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Funkar med bilderna men drog pengarna 3 gÃ¥nger bestÀllde för ca 2 mÃ¥nader sedan och dom drog tre gÃ¥nger dÃ¥ med fick tillbaka pengarna men verkar som dom satt detta i system för dom som inte har koll... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

BestÀllde i tisdags kvÀll, sÃ¥g dÃ¥ att beloppet hade dragits 2 gÃ¥nger och maila dom om detta. Fick svar nÀstan omgÃ¥ende att det hade blivit fel och att pengar var pÃ¥vÀg tillbaka. IgÃ¥r kom pengarna in p... もっず芋る

䌁業情報

1. メディア・出版

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Behöver du foton till ID-handlingar? Så som passfoto, körkortsfoto eller andra ID-handlingar? Klicka hit och få dina foton till Sveriges bÀsta pris. Med OnlineID slipper du gå till fotografen eller fotoautomaten. BestÀll online och få dina foton inom 48h.

1.8

この䌁業は顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Garanti för körkort tomma ord

Jag skickade in foto för körkort. De granskade kortet och gav garanti för att det skulle bli godkÀnt. Det kom ganska snabbt som foton hem till mig. De såg ganska ok ut, men Transportstyrelsen underkÀnde korten på 3 punkter. En av dem var att det var för dålig skÀrpa/kontrast. Originalet var knivskarpt på skÀrmen, så det måste varit dålig utskriftskvalitet.
Jag har mailat och begÀrt pengarna tillbaks, enligt deras instruktioner, men efter 10 dagar och en påstötning har jag inte fått något svar :(

2020幎9月18日

VARNING, KÖP EJ!

VARNING, KÖP EJ! Köpte ID-foton för 2 personer, fick endast foton för ena personen och de fotona blev inte ens godkÀnda av banken. NÀr jag kontaktade och bad om fotona för den andra personen fick jag inget svar. Mailade flera gÃ¥nger och reklamerade men aldrig nÃ¥got svar. KÖP EJ!

2020幎9月16日

Bra och smidig service

Bra och smidig service, blev dock överraskad att förhandsgranskning kostade en slant. Missade att klicka av. Men Àven detta löstes smidigt via kundtjÀnst (tog bort servicen igen ) så eg. borde det blivit 5 stjÀrnor. Håller kvar på 4 för att det var 'för många' services som erbjöds på slutet... :)

2020幎8月27日

Dem svarar inte!

Foto som laddades upp på deras chatt och godkÀndes nekades av transport styrelsen.
Initialt fick jag kontakt med Online id och blev ombedd att skicka in underlag och nytt foto... det var för ca 3 veckor sedan... de svarar inte på mail, gjorde ny reklamation på deras hemsida för 2 dagar sedan också men ingen återkoppling från dem ... oseriöst. Rekommenderar någon annan konkurrent!!!
Jag vill ha mina pengar tillbaks men får inte gehör....får se vad mitt nÀsta steg bli...

2020幎8月20日
5぀星のうち3の評䟡

BestÀllning och leverans gick smidigt

BestÀllning och leverans gick smidigt. Dock bestÀllde jag 4 sjÀlvhÀftande bilder men bara två av dem var sjÀlvhÀftande. Vidare var det en vÀldigt liten yta som var sjÀlvhÀftande så kÀnns osÀkert om bilden kommer sítta kvar.

Lie otydligt!

Har gett er en 100%höjning från 2 till 4. Lite förvirrande information . Nu har jag dessutom fått 2 brev från samma firma.?
Men jag utgår från att det bara Àr 1 faktura.

Inte nöjda

Bra tjÀnst, men oacceptabelt att ta 162 kr för att klippa bilderna. Dessutom framkom inte kostnaden vid bestÀllning. Så detta belopp drogs från vårt konto utan vårt medgivande. Inte ok!

5぀星のうち1の評䟡

Stenhård snålhet och noll kundvård

Efter att OnlineID via mejl har meddelat mig att de har polisanmÀlt mig för förtal pga någon av de recensioner jag gett företaget på Facebook eller hÀr på Trustpilot vill jag göra följande rÀttelse av recensionen nedan:
- det Àr fel av mig att anvÀnda ordet lockpris om de 45 kronorna. DÀremot Àr det ju ett pris som ska locka till att köpa foton just från OnlineID.
- det Àr helt fel av mig att skriva att OnlineID inte tar ansvar för sina leveranser. Det de skriver Àr att de inte ansvarar för den tid leveransen tar utan för det har Postnord ansvaret.
Resten av mitt omdöme kvarstår som innan.

Mitt omdöme:
För det första bör du som tÀnker handla hÀr vara uppmÀrksam pÃ¥ att ”frÃ¥n 45kr” Àr ett lockpris. Jag bestÀllde fyra foton, klippta och sjÀlvklistrande. Med frakt blev det 142kr.
Observera också att de redan från början skyller alla leveransproblem på Postnord. De tar inget ansvar för att ditt paket kommer fram.
NÀr jag bestÀllde mina foton Àndrades den adress jag fyllt i genom någon form av autocorrect vilket jag tyvÀrr inte upptÀckte nÀr jag bekrÀftade. Adressen var så omöjlig att tyda att brevet inte kom fram.
NÀr jag hörde av mig till OnlineID om detta var svaret att jag fick skylla mig sjÀlv för att jag angivit fel adress men att de kunde skicka bilderna mot att jag betalar nytt porto för det. Så nu slutar den hÀr affÀren med att jag betalar 142kr för något jag aldrig fått. SjÀlvklart kÀnner jag mig lurad.

TÀnk två gånger innan du bestÀller något av det hÀr företaget. Det finns många bra omdömen men i mitt fall var det en kÀnsla av stenhård snålhet och ingen kÀnsla för kundvård över huvud taget som OnlineID lÀmnade efter sig.

5぀星のうち5の評䟡

OnlineID Àr ett kundinriktad företag

OnlineID kundinriktad företag har super bra service, mycket bra och lÀtt anvÀnd hemsida samtidigt modern och innovativ, hög kvalité produkter och otrolig schyssta priser.
Sist men definitivt inte minst Àr personalens vÀl bemötande. De Àr kundinriktad, duktiga och super snabba att ge kunden bÀsta service. Helt enkelt OnlineID har flitiga, ambitiösa och trevliga personal. Speciell tack till Anna.

2020幎8月7日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス