ONLINE POSTER KOPEN レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Zeer blij met de service en de geleverde poster. Helaas verliep de bezorging niet soepel, maar hier kon de website niets aan doen. De communicatie hierover verliep heel prettig en snel. Al met al echt... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Omdat we geen standaard poster maat nodig hadden konden we op andere websites niet de juiste posters bestellen. Hier was het geen probleem om na overleg via e-mail maatwerk te bestellen tegen een klei... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

De posters zijn van mooie kwaliteit en levering is erg snel. Ik had 2 geboorte posters apart van elkaar besteld. De afmetingen kwamen niet overheen met elkaar. Ik heb hierover gemaild en dezelfde n... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Top, aanrader!!! Er zijn nog weinig bedrijven die een topservice leveren s dit bedrijf! Ik had zelf een fout gemaakt in de bestelling en dit is buitengewoon netjes en ook nog buiten werktijd voor m... もっず芋る

䌁業情報

1. 店
  2. デザむン事務所

圓該䌁業による蚘述

ONLINE POSTER KOPEN.NL is een trendy webshop met een hoge kwaliteit wanddecoratie, Scandinavische design posters, geboorteposters en outdoor tuinposters.Het gehele assortiment is custom made ontworpen.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Mooie posters en goede service .

2020幎6月17日

Beste Carla,
Heel hartelijk dank voor deze 5 sterren beoordeling. Fijn dat alles naar wens is verlopen. Veel plezier van je muurdecoratie.

5぀星のうち5の評䟡

Goede service en blij met het product!

2020幎6月17日

Dag Marcia
Fijn dat we een 5 sterren beoordeling van je mogen ontvangen. Ik wens je veel plezier van de poster en maak er een mooie muurdecoratie van.

5぀星のうち5の評䟡

Heel erg blij met mijn cirkelposter aan

Heel erg blij met mijn cirkelposter aan de muur
Ook heb ik de afbeelding welk online stond afgebeeld in zwart wit opgevraagd en besteld en dit was geen probleem!
Erg blij met het eindresultaat hiervan.
Hij hangt er zeer mooi bij.

2020幎6月16日

Beste Amy
Wat een mooie beoordeling! Dank je wel! Ik heb met veel plezier een custom made product voor je verzorgd! Ik hoop dat je nog lang plezier zult ervaren van de muur cirkel!

Prima geregeld!

2020幎6月13日

Beste Marion,
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Fijn dat we deze 5 sterren mochten ontvangen.
creatieve groet, Brigitte - Eigenaresse Online Poster Kopen

Mooie posters

Hartstikke leuke posters en snel in huis. Goede kwaliteit en mega veel keus

2020幎6月12日

ONLINE POSTER KOPEN からの回答

Beste Barbara Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Onze kwaliteit staat hoog in het vaandel. Dus ik ben blij te lezen dat deze ook aan de verwachting voldoet.
creatieve groet, Brigitte - Eigenaresse Online Poster Kopen

Super service

Wat een super leuke site. Mooi aanbod en goede service! Wat ik erg prettig vond was het snelle persoonlijke contact. Enorm bedankt voor de prachtige posters

2020幎6月9日

Beste Renske
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Fijn dat het bestellen en het persoonlijke contact als prettig is ervaren. Veel plezier van je muurdecoratie.
creatieve groet Brigitte Baan - eigenaresse Online Poster Kopen

5぀星のうち5の評䟡

snelle levering en mooie kwaliteit

2020幎6月2日

Beste Linda

We danken je hartelijk voor deze mooie review. Fijn dat de kwaliteit naar wens is. Veel woonplezier van de aankoop.

Creatieve groet
Brigitte - eigenaresse Online Poster Kopen

Top!

Zeer netjes geleverd. Aardig contact. De volgende keer bestel ik hier zeker opnieuw!

2020幎6月1日

Beste Anita,
Hartelijk dank voor de 5 sterren review en heel fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Veel plezier van de muurdecoratie. Kom gerust nog eens snuffelen in de webshop.

Duidelijke site.

Duidelijke site.
Snelle goed verpakte levering!👌🏜

2020幎5月25日

Beste mevrouw Visser,

Ik wil u hartelijk danken voor deze review en voor de lovende woorden. Fijn dat u onze website duidelijk vind en fijn dat we aan alle verwachtingen hebben kunnen voldoen.

Creatieve groet,
Brigitte Baan - eigenaresse Online Poster Kopen

5぀星のうち5の評䟡

Service was realy fast and great and

Service was realy fast and great and the product is amazing... thank you

2020幎5月23日

ONLINE POSTER KOPEN からの回答

Thank you for the 5 stars review! I' am glad to read you like our product.
Hope to meet you again.

greetings Brigitte - owner Online Poster Kopen

Correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering, product voldoet helemaal aan de verwachting

2020幎5月23日

ONLINE POSTER KOPEN からの回答

Beste klant, heel hartelijk dank voor deze mooie beoordeling en fijn dat het product aan de verwachting heeft voldaan. Veel plezier van de muurdecoratie.
Creatieve groet,
Brigitte - eigenaresse Online Poster Kopen

5぀星のうち5の評䟡

mooie foto's van goede kwaliteit.

mooie foto's van goede kwaliteit.
wel lang moeten wachten eer we ze in huis hadden, maar dat zal wel door de corona periode komen.

2020幎5月13日

Beste familie Nagel,
Heel hartelijk dank voor deze mooie waardering. Het Corana virus treft idd ook onze drukkerij en de bezorgingsdiensten. We zijn erg content met de 5 sterren review.
Creatieve groet, Brigitte - eigenaresse Online Poster Kopen

5぀星のうち5の評䟡

Super snelle levering en ontzettend

Super snelle levering en ontzettend mooie poster. Wij zijn er blij mee!

2020幎5月3日

Beste Bianca,
Fijn om te lezen dat je blij bent met je poster en ik ben blij met deze mooie review! Veel plezier van je aankoop. warme groet Brigitte - eigenaresse Online Poster Kopen

Aanrader

Goede service, goede kwaliteit, snel geleverd. Goede prijs. Kortom, ik ben zeer tevreden.

2020幎5月3日

Beste Carla,
Dank voor deze mooie beoordeling. Blij dat we een klant tevreden konden stellen. Graag tot een volgende keer.
warme groet Brigitte - eigenaresse Online Poster Kopen

Uitstekende kwaliteit en supersnelle

Uitstekende kwaliteit en supersnelle levering!

2020幎4月30日

Beste Peter
Fijn dat je de kwaliteit van onze producten weet te waarderen. Hartelijk dank voor deze mooie review! Veel plezier van je aankoop. warme groet Brigitte - eigenaresse Online Poster Kopen

Super mooie poster

2020幎4月29日

ONLINE POSTER KOPEN からの回答

Beste Mirjam we zijn blij met je positieve feedback! Bedankt voor de mooie beoordeling. Creatieve groet Brigitte - eigenaresse Online Poster Kopen

Prima service

Prima service, zelfs persoonlijk nagebracht. Prima kwaliteit. Voldoet helemaal

2020幎4月26日

ONLINE POSTER KOPEN からの回答

Beste Desiree, hartelijk dank voor deze 5 sterren beoordeling! Fijn dat je de persoonlijke bezorgservice kon waarderen! Veel plezier van de tuinposters. Creatieve groet Brigitte - eigenaresse Online Poster Kopen

Top kwaliteit

Top kwaliteit. Erg blij met de poster. Het werd goed verpakt bezorgd zodat de poster zonder vouwen opgehangen kon worden

2020幎4月21日

ONLINE POSTER KOPEN からの回答

Hartelijk dank voor deze lovende woorden! We zijn blij met deze review en de 5 sterren!
Creatieve groet, Brigitte - eigenaresse Online Poster Kopen

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス