ONLINE POSTER KOPEN レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Zeer blij met de service en de geleverde poster. Helaas verliep de bezorging niet soepel, maar hier kon de website niets aan doen. De communicatie hierover verliep heel prettig en snel. Al met al echt... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Omdat we geen standaard poster maat nodig hadden konden we op andere websites niet de juiste posters bestellen. Hier was het geen probleem om na overleg via e-mail maatwerk te bestellen tegen een klei... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

De posters zijn van mooie kwaliteit en levering is erg snel. Ik had 2 geboorte posters apart van elkaar besteld. De afmetingen kwamen niet overheen met elkaar. Ik heb hierover gemaild en dezelfde n... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Top, aanrader!!! Er zijn nog weinig bedrijven die een topservice leveren s dit bedrijf! Ik had zelf een fout gemaakt in de bestelling en dit is buitengewoon netjes en ook nog buiten werktijd voor m... もっず芋る

䌁業情報

1. 店
  2. デザむン事務所

圓該䌁業による蚘述

ONLINE POSTER KOPEN.NL is een trendy webshop met een hoge kwaliteit wanddecoratie, Scandinavische design posters, geboorteposters en outdoor tuinposters.Het gehele assortiment is custom made ontworpen.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

Mooie posters!

Mooie producten, prima service, redelijke prijzen.

2020幎4月2日

ONLINE POSTER KOPEN からの回答

Hartelijk dank voor deze positieve feedback. We zijn blij met deze review en de 5 sterren!

5぀星のうち5の評䟡

Levering toch sneller dan gedacht.

Levering toch sneller dan gedacht.
Er was aangegeven dat levering door omstandigheden langer kon duren, maar ik had de poster toch nog sneller dan verwacht - en poster was goed verpakt, zodat er geen beschadigen/vouwen in konden ontstaan tijdens transport.

2020幎3月18日

ONLINE POSTER KOPEN からの回答

Beste Britt, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Fijn dat de levering sneller is verlopen dan verwacht waardoor we deze 5 sterren kregen!
Warme groet, Brigitte - eigenaresse Online Poster Kopen

Snelle levering en heel

Snelle levering en heel klantvriendelijk!!!

2020幎2月21日

ONLINE POSTER KOPEN からの回答

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Fijn dat de levering naar wens is verlopen en dat onze service als klantvriendelijk is ervaren. Hier ben ik heel erg blij mee.
Warme groet, Brigitte - eigenaresse Online Poster Kopen

5぀星のうち5の評䟡

Poster is in goede staat afgeleverd en

Poster is in goede staat afgeleverd en is van goede kwaliteit.

2020幎2月13日

ONLINE POSTER KOPEN からの回答

Hartelijk dank voor de beoordeling, fijn om te lezen dat de kwaliteit naar wens is. Veel woon plezier van de poster.
Creatieve groet, Brigitte -eigenaresse Online Poster Kopen

Netjes en prima bezorgd

2020幎2月8日

ONLINE POSTER KOPEN からの回答

Beste Bianca, Dank voor deze mooie review! We horen graag wat we hadden kunnen verbeteren om een 5 sterren review te ontvangen .

creatieve groet,
Brigitte - eigenaresse Online Poster Kopen

Snelle service mooi product

2020幎2月7日

ONLINE POSTER KOPEN からの回答

Beste Mayke, bedankt voor de 5 sterren beoordeling. Hier ben ik erg blij mee!
Ik wens je heel veel woonplezier van de aankoop. Creatieve groet, Brigitte - Online Poster Kopen

Super service

Super service! Dank jullie

2020幎2月6日

ONLINE POSTER KOPEN からの回答

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling Britt! Fijn dat alles naar wens is verlopen.

Zeer tevreden

Zeer tevreden, goeie service!

2020幎1月29日

Beste Monique
Hartelijk dank voor deze mooie review. Hier ben ik erg blij mee. Fijn dat alles naar wens is verlopen.
creatieve groet,
Brigitte - eigenaresse Online Poster Kopen

Snelle levering netjes verpakt

Snelle levering netjes verpakt. Super tevreden

2020幎1月27日

Beste Sandra,
Ik wil je hartelijk danken voor deze 5 sterren beoordeling! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de service.

Goede service!

2020幎1月22日

ONLINE POSTER KOPEN からの回答

Beste Ingeborg, Hartelijk dank voor deze beoordeling! Welke veranderingen zou ik moeten maken om het een nog hogere rating te geven?
Graag lees ik feedback!
creatieve groet, Brigitte - eigenaresse Online Poster Kopen

5぀星のうち5の評䟡

Het bestelproces ging heel goed.Ik heb

Het bestelproces ging heel goed. Ik heb lekker rondgekeken wat er allemaal mogelijk is, misschien voor een volgende keer. Nu maar het eindresultaat afwachten.

2020幎1月20日

ONLINE POSTER KOPEN からの回答

Hartelijk dank voor deze mooie 5 sterren beoordeling! Fijn om te lezen dat het bestelproces eenvoudig en naar wens is verlopen! Graag tot een volgend bezoek! Creatieve groet, Brigitte -eigenaresse Online Poster Kopen.

Vriendelijk en snel

Vriendelijk geholpen... snelle levering.

2020幎1月6日

ONLINE POSTER KOPEN からの回答

Hartelijk dank voor deze mooie 5 sterren beoordeling! Ik ben blij om te lezen dat alles naar wens is verlopen!Warme groet Brigitte - eigenaresse Online Poster Kopen

5぀星のうち4の評䟡

Als er al iets niet goed gaat...

Alles komt goed. De eerst bestelde prints vielen heel donker uit en matig geprint. Dit is prima opgelost door Online Poster Kopen; vooral de manier waarop en de zorgvuldige communicatie en oplossingsgerichtheid zijn erg prettig. In de uiteindelijk geleverde bestelling waren de kleuren en print-kwaliteit top!

2020幎1月2日

Beste Jorick,
Hartelijk dank voor deze beoordeling! Fijn om te lezen dat je onze oplossing als prettig hebt ervaren! En fijn dat de geleverde poster aan de verwachting voldoet!
creatieve groet, Brigitte - eigenaresse Online Poster Kopen

5぀星のうち4の評䟡

De opvolging wanneer de poster zou

De opvolging wanneer de poster zou verstuurd worden kan beter.

2019幎12月27日

ONLINE POSTER KOPEN からの回答

Hartelijk dank voor de review. In onze webshop systeem kunnen we zien dat er na productie en na gereed een mail is verzonden zoals we dit bij alle klanten doen. Zijn deze mails dan mogelijk in de spambox beland? We sturen naast de order update in de webshop ook nog een aparte e-mail met de TT. Heeft geen van deze emails uw bereikt?

5぀星のうち5の評䟡

Ik had de poster ondanks de drukke Sinterklaas tijd super snel in huis. Goed verpakt, zodat de poster zonder kreukels in de lijst kon. Ik ben er erg blij mee en heb al veel complimenten gehad.

2019幎12月25日

ONLINE POSTER KOPEN からの回答

Beste Judith, Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen en dat we daarom een 5 sterren review mochten ontvangen! Dank hiervoor. Veel woon plezier van je aankoop.
Warme groet Brigitte - eigenaresse Online Poster Kopen.

5぀星のうち5の評䟡

De bestelling is super snel verwerkt en

De bestelling is super snel verwerkt en keurig afgeleverd.

2019幎12月20日

ONLINE POSTER KOPEN からの回答

Hartelijk dank voor de beoordeling en fijn om te lezen dat het naar wens is verlopen. Warme groet Brigitte -eigenaresse Online Poster Kopen,

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering en product is als

Snelle levering en product is als omschreven!

2019幎12月18日

ONLINE POSTER KOPEN からの回答

Hartelijk dank voor deze mooie 5 sterren beoordeling. Goed om te lezen dat het product ook voldoet aan de omschrijving, Veel woonplezier van de aankoop. Warme groet Brigitte - Eigenaresse Online Poster Kopen.

Top geregeld!

Top geregeld!
Vriendelijk, snel en correct geleverd.

2019幎12月12日

ONLINE POSTER KOPEN からの回答

We zijn heel blij met deze mooie 5 sterren review. Hartelijk dank voor het achterlaten van een reactie.
warme groet Brigitte - eigenaresse Online Poster Kopen

Goede snelle levering

Goede snelle levering . Poster heel degelijk verpakt

2019幎12月11日

ONLINE POSTER KOPEN からの回答

Beste Mirjam, Hartelijk dank voor deze 5 sterren beoordeling en fijn dat het naar wens is geleverd! Veel (woon) plezier van de aankoop!
Creatieve groet Brigitte - eigenaresse ONLINE POSTER KOPEN

Super tevreden!

2019幎12月9日

ONLINE POSTER KOPEN からの回答

Beste Jose, Hartelijk dank voor deze 5 sterren beoordeling en fijn dat het naar tevredenheid is geleverd.
Creatieve groet Brigitte - eigenaresse ONLINE POSTER KOPEN

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス