ONLINEPRINTERS レビュヌ 63

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

OrderlÀggningen var enkel och online-kontrollerna hjÀlpte till att förbereda rÀtt format. Leveranstiden var som angiven och resultatet enligt förvÀntningarna, utan några dåliga överraskningar.

5぀星のうち5の評䟡

Enkelt att bestÀlla pÃ¥ hemsidan. Du ser priset direkt, inklusive frakt - inga överraskningar efterÃ¥t. Rimligt pris och snabb leverans - pÃ¥ det datum som utlovades vid bestÀllningen - mycket bra! Bra t... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag har anvÀnt mig av Print Carrier i mÃ¥nga Ã¥r. Tryckt allt frÃ¥n t-shirts till banners och flyern. Och nu nÀr det blev Onlineprinters sÃ¥ Àr jag minst lika nöjd. Bra kundservice, enkel bestÀllning, bra... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Min bestÀllning skulle vara pÃ¥ plats för 2 dagar sedan, jag betalade t.o.m. för expressleverans. Har mejlat och ringt flera gÃ¥nger men fÃ¥r inget svar vettigt svar av företaget. Dom sÀger att paketet... もっず芋る

䌁業情報

1. 印刷所
  2. デゞタル印刷機
  3. デゞタル プリント サヌビス
  4. ポスタヌ専門店
  5. 販売促進物品店

圓該䌁業による蚘述

ONLINEPRINTERS-gruppen hör till de marknadsledande onlinetryckerierna i Europa. Vi tillverkar i egen regi individuella trycksaker från flyers till kompletta mÀssmontrar för våra mer Àn 1 000 000 kunder i 30 lÀnder i Europa.

4.3

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Bra pris för bra service

2026幎3月23日

ONLINEPRINTERS からの回答

Tack för din positiva feedback!
Vi Àr glada att höra att bestÀllningsprocessen var smidig och att våra onlinekontroller hjÀlpte dig att förbereda rÀtt format. Det Àr också bra att leveranstiden och slutresultatet motsvarade dina förvÀntningar precis så vill vi att det ska vara.
Vi ser fram emot att få stödja dig igen vid framtida projekt!
Team von Onlineprinters

Perfekt fÀrgåtergivning/ bildkvalitet

Fin kvalitet på trycket, perfekt fÀrgåtergivning!
PrisvÀrt gÀllande min bestÀllning
Bra att det finns sÃ¥ mÃ¥nga antalsval att bestÀlla! Även sÃ¥ fÃ¥ som nÃ¥gra enstaka.

2025幎11月10日

ONLINEPRINTERS からの回答

Stort tack för ditt fina omdöme och dina vÀnliga ord!

Vi Àr glada att höra att du Àr nöjd med tryckkvaliteten, fÀrgåtergivningen och leveransen.

Tack för att du valde oss – vi ser fram emot att få trycka fler produkter för dig framöver!

VÀnliga hÀlsningar,
Teamet på Onlineprinters

Leveranstiden hölls.

2025幎10月10日

ONLINEPRINTERS からの回答

Tack så mycket för ditt omdöme!

Vi Àr glada att leveranstiden hölls som utlovat.

VÀlkommen åter, vi ser fram emot nÀsta bestÀllning!

Med vÀnliga hÀlsningar

bra och snabb produktion

VÀldigt bra och snabb produktion och leverans

2025幎9月12日

ONLINEPRINTERS からの回答

Tack så mycket för det fina omdömet! Vi Àr glada att du Àr nöjd.
VÀnliga hÀlsningar från Onlineprinters.

5぀星のうち4の評䟡

De skickade i 6 olika paket.

Jag bestÀllde 6 olika posters i en order. De skickades i 6 olika paket. Onödigt.
Annars snabbt och bra!

2025幎8月28日

ONLINEPRINTERS からの回答

Tack så mycket för din feedback.

Vi förstår att flera paket för en och samma bestÀllning kan upplevas som onödigt. I vissa fall Àr detta dock nödvÀndigt av logistiska eller produktionstekniska skÀl för att sÀkerstÀlla en smidig hantering.
Din synpunkt Àr vÀrdefull för oss, vi vidarebefordrar den gÀrna.

Det glÀder oss att du Àr nöjd med kvaliteten och leveranstiden. Tack för ditt förtroende!

Snabbt och snyggt

2025幎8月13日

ONLINEPRINTERS からの回答

Tack så mycket för ditt fina omdöme!

Vi Àr glada att du Àr nöjd med både hastigheten och resultatet. Vi ser fram emot din nÀsta bestÀllning!

Ditt team på Onlineprinters

Mycket bra!!

2025幎8月13日

ONLINEPRINTERS からの回答

Tack så mycket för ditt fina omdöme!

Vi Àr glada att du Àr nöjd med vår service och ser fram emot att få hjÀlpa dig igen i framtiden.

5぀星のうち2の評䟡

delivery service

delivery service, where about 50% of shipments either fail completely—leading customers to cancel their orders—or arrive damaged or late, causing me to lose some clients.
That said, the print quality is excellent and the staff are truly wonderful. Other delivery companies provide better service but are quite expensive.

2025幎7月29日

ONLINEPRINTERS からの回答

Thank you for your honest feedback on our delivery service.

We are sorry to hear that some of the shipments were either damaged, delayed or did not arrive at all – this is by no means in line with our quality standards. We understand that such incidents lead to dissatisfaction and we very much regret that you have lost customers as a result.

We are all the more pleased that you are satisfied with the print quality and our team – we are happy to pass on the praise!

We have already settled the complaint regarding the delivery in question. However, if you still have any outstanding issues, please do not hesitate to contact us – we will be happy to look into them.

We are continuously working to improve our shipping processes and are currently exploring alternative logistics solutions to ensure more reliable deliveries in the future.

Thank you for your openness and trust.

5぀星のうち2の評䟡

Blev utlovad leverans senast fredag 4

Blev utlovad leverans senast fredag 4 juli 2025 och fick materialet måndag 7 juli 2025.
Ändå hade jag betalt extra för de skynda på produktionen.
Det hÀr har hÀnt tidigare också

2025幎7月8日

ONLINEPRINTERS からの回答

Tack för att du tog dig tid att lÀmna feedback.

Vi beklagar att leveransen inte motsvarade dina förvÀntningar, sÀrskilt eftersom du valt att betala extra för expressproduktion. Vi vill dock förtydliga att vi producerade och skickade din bestÀllning inom den angivna tiden. TyvÀrr verkar det som att sjÀlva transporten tog lite lÀngre Àn vanligt, vilket vi förstår kan vara frustrerande.

Du kan alltid se våra aktuella leveranstider till Sverige direkt i butiken under 'Leverans'.

Vi tar din upplevelse på stort allvar och kommer att följa upp detta med vår leveranspartner för att undvika liknande situationer i framtiden.

Tack igen för att du hörde av dig – din feedback hjÀlper oss att bli bÀttre.

Varma hÀlsningar,
Ditt team pÃ¥ Onlineprinters – dina tryckexperter med hjÀrta

5぀星のうち4の評䟡

Snabbt och bra kundservice!

2025幎6月19日

ONLINEPRINTERS からの回答

Hej! Tack för ditt omdöme! Vi Àr glada att höra att du Àr nöjd med vår service.

Vi ser fram emot fortsatt gott samarbete!

Snabb och bra service

Snabb och bra service. Inga problem att lösa om det uppstått problem. Snabb tryckning och transport.
BÀsta tÀnkbara betyg.

2025幎6月12日

ONLINEPRINTERS からの回答

Stort tack för ditt fantastiska omdöme!
Vi Àr glada att höra att du Àr nöjd med vår snabba service, tryck och leverans och att eventuella problem har kunnat lösas smidigt.

Perfekt!

Bra kvalitet, enkel filöverföring, snabb leverans.

2025幎6月5日

ONLINEPRINTERS からの回答

Stort tack för din fina recension!

Det Àr fantastiskt att höra att du Àr nöjd med kvaliteten, den enkla filöverföringen och den snabba leveransen – precis sÃ¥ vill vi att det ska vara!

Vi ser fram emot att få hjÀlpa dig igen snart.

Leverans i tid!

Då vi arbetar mest online med vårat manus med relativt tajta deadlines, har vi alltid leverans i tid, med chans att vÀlja vanlig leverans alt. express leverans. Det elementet gillar vi.

2025幎5月5日

ONLINEPRINTERS からの回答

Tack så mycket för din fina feedback!

Vi lÀgger stor vikt vid att leverera i tid och att kunna erbjuda bÃ¥de vanlig och expressleverans – sÃ¥ det Àr roligt att höra att ni uppskattar det.

Vi ser fram emot fortsatt gott samarbete!

BÀsta hÀlsningar,
Ditt team från Onlineprinters - dina tryckexperter med hjÀrta

5぀星のうち4の評䟡

Bra tryck för en fördelaktig peng

Bra tryck för en fördelaktig peng! Bara hoppas att leveranserna sköter sig!

2025幎4月25日

ONLINEPRINTERS からの回答

Tack för din fina feedback!

Vi Àr glada att du Àr nöjd med tryckkvaliteten och priset. Vi strÀvar alltid efter att leverera bÃ¥de hög kvalitet och pÃ¥litliga leveranser. Om du har nÃ¥gra funderingar kring din bestÀllning Àr du varmt vÀlkommen att höra av dig – vi hjÀlper dig gÀrna!

Varma hÀlsningar,
Ditt team pÃ¥ Onlineprinters – Dina tryckexperter med hjÀrta

5぀星のうち5の評䟡

Smidig bestÀllning och snabb leverans

Supernöjd med etiketterna och leveransen

2025幎3月21日

ONLINEPRINTERS からの回答

Tack så mycket för din fantastiska feedback! Vi Àr mycket glada över att du Àr nöjd med etiketterna och leveransen. Vi strÀvar alltid efter att ge våra kunder bÀsta möjliga service och det Àr roligt att höra att vi har kunnat uppfylla dina förvÀntningar. Vi ser fram emot att hjÀlpa dig igen i framtiden!

BÀsta hÀlsningar,
Ditt team från Onlineprinters - dina tryckexperter med hjÀrta

Slow Fashion District

Vi bestÀller våra kartor över Slow Fashion District hÀrifrån. Fin produkt och snabb leverans!

2025幎3月24日

ONLINEPRINTERS からの回答

Hej! Tack så mycket för din positiva feedback. Det glÀdjer oss att du Àr nöjd med våra tryckprodukter. På återseende. Många hÀlsningar från Onlineprinters, dina tryckexperter med hjÀrta!

Riktigt bra

Bra kvalitet, bra pris. Snabba leveranser. Med andra riktigt bra!

2025幎2月25日

ONLINEPRINTERS からの回答

Tack så mycket för din positiva feedback. Vi Àr vÀldigt glada, att du Àr nöjd med våra tryckprodukter. På återseende. Många hÀlsningar från Onlineprinters, dina tryckexperter med kÀnsla

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans, toppen kvalitet!

2025幎2月11日

ONLINEPRINTERS からの回答

Tack så mycket för din positiva feedback. Vi Àr vÀldigt glada, att du Àr nöjd med våra tryckprodukter. Vi ser fram emot din nÀsta bestÀllning. HjÀrtliga hÀlsningar från Onlineprinters, dina tryckexperter med kÀnsla

Super verktyg för bestÀllning

Super verktyg för bestÀllning. SÀker leverans enligt bestÀllning. Hade fått fem stjÀrnor om trogna kunder erbjudits någon kostnadsfri bestÀllning:)

2025幎1月28日

ONLINEPRINTERS からの回答

Tack för att du tog dig tid, ge oss ditt omdöme. Vad kul att du Àr nöjd med dina tryckprodukter och att vi kunde tillfredsstÀlla dig med vår kvalitet och passion för tryck. Vi ser fram emot din nÀsta bestÀllning. HjÀrtliga hÀlsningar från Onlineprinters, dina tryckexperter med kÀnsla

5぀星のうち4の評䟡

Recommended! Order with time!

FINAL UPDATE: Hello! I finally received the order today december 11. Onlineprinters responded and gave me a discount on the product. It is in perfect condition.

I recommend it! Order with time!

Update history:

I ordered the 13 of november, the delivery was supposed to be done the 27-29 of november, yet I still have not received.

I have been trying to contact customer service, but no reply via email or phone. I am afraid my order will not arrive on time...
----
They finally pick up and my delivery is delayed until the 5th. Will update with more info.
----
Update: It is the 6th of december and I just received an email saying they dont know when it will be delievered. Ordered with anticipation so could have it before 15th of december, but now I dont know. Will keep updating.

2024幎12月2日

ONLINEPRINTERS からの回答

Thank you for taking the time to write a review. We are sorry that we failed to meet your expectations. We will get in touch with you as soon as possible to find a solution together. Your friendly team of Onlineprinters experts
--------------------------
Thank you for taking the time to write a new review. We are happy that you are satisfied with your print and that we could find a good solution for you. Your friendly team of Onlineprinters experts

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。