Online Top Garden

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Deze webshop is per 19 september 2025 offline gehaald. Voor vragen over lopende bestellingen of klantenservice kun je contact opnemen met de huidige eigenaar van deze onderneming: Online... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

De webshop blijkt niet meer actief te zijn, terwijl ik wacht op meerdere bestellingen. Ik ga een claim indienen of iets bij de eigenaar Creative Cows B.V. in Meppel.

5぀星のうち1の評䟡

Dit is een scam website. ben zelf ook opgelicht. Als iedereen deze crimineel nou rapporteert aan het volgende mail adres: abusereport[@]key-systems.net voeg volgende gegevens erbij. Domai... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Homebox ambient r80s besteld 24-12-2024 en gelijk betaald, 99.90 inclusief verzending. Staat bij product op voorraad volgende dag verstuurd. Ondertussen 15-01-2025, 3 mailtjes verstuurd maar geen a... もっず芋る

䌁業情報

1. ガヌデン センタヌ

圓該䌁業による蚘述

Méér dan 6.500 producten in deze onze Online Top Garden shop! Al onze producten zijn voorzien van de goedkoopste prijzen. Je hebt keuze uit méér dan 6.500 producten en elke maand zijn er scherpe aanbiedingen. Uiteraard kan je bij ons gemakkelijk bestellen en veilig betalen. Wij begrijpen namelijk dat jij bij het online aanschaffen van producten uit onze Online Top Garden geen zorgen wilt maken over de bescherming van jouw gegevens. Door middel van het gebruik van onder andere iDeal en Paypal worden jouw gegevens met de grootst mogelijke zorg beschermt. Ook zal je bestelling zo netjes en snel mogelijk thuis worden bezorgd vanuit ons magazijn, want voor 13:00 uur besteld betekent binnen één werkdag verzonden* Uitgezonderd van zon- en feestdagen en mits dit staat aangegeven bij het product. De producten in onze Online Top Garden shop variëren van barbecues, tuinmeubelen tot aan Dimlux Xtreme Expert EVSA's. Online Top Garden hoopt jou ten allen tijde van dienst te mogen zijn en voor vragen zijn wij altijd bereikbaar. Vaak reageren wij al binnen enkele minuten!

連絡先

Deze webshop is per 19 september 2025

Deze webshop is per 19 september 2025 offline gehaald.

Online Top Garden – Creative Cows B.V.
Industrieweg 10 B
7944HS Meppel
Nederland
KvK-nummer: 86648896

Ik heb daar een mail naar toe gedaan.
Hoop dat ik nu eindelijk mijn geld terug ga krijgen.
We hebben recht op ons geld terug of spullen leveren.
Ook hebben we een adres misschien dat we eens met ze allen daar een bezoekje kunnen brengen niet alleen maar met alle mensen die bedonderd zijn door hun samen staan we sterker dan alleen.

2024幎11月14日
5぀星のうち1の評䟡

Dit is al jaren aan de gang!...eerste

Dit is al jaren aan de gang!...eerste bestelling gaat goed om je dan verder in de zak te zetten. Klacht ingediend bij EU union en hebben dan pas terug betaald! Na vele maanden frustrerend mails die onbeantwoord bleven van online top garden en bellen bestaat niet en afhaalpunt evenmin.
Klassieke oplichters die hopen dat je geen klacht zouindienen!
Mvg
Noahkaba

2025幎7月20日
5぀星のうち1の評䟡

Ik heb over een maand een bestelling

Ik heb over een maand een bestelling gedaan van bijna 100 euro , niks komt aan er er wordt niet geantwoord ? Wat kunnen wij doen a.u.b. ? Ik ben dit al tegengekomen en diende klacht in maar niemand doet iets en de websites blijven bestaan ! Kan er daar niks aan gedaan worden ???? Een verkeerd woord op x en je krijgt politie aan u deur en die lichten mensen op bestelen iedereen en dat kan allemaal ! Waar is justitie ????

2025幎7月11日

Bestel hier niks!!!!!

Eerder was dit een top bedrijf maar de laaste jaren is het waardeloos en dat is nog netjes gezegd. Mijn bestelde product is kapot gegaan binnen de garantie periode na meerdere emails WhatsApp ( nummer schijnt niet eens te bestaan) en telefonisch geprobeerd contact te zoeken nog steeds geen antwoord en ondertussen duurt het zolang dat mijn garantie periode bijna is afgelopen.

2025幎4月12日

Gejost

Ze zijn onbereikbaar.
Bestelling van januari en tot op heden niets gehoord.
Als ik dit hier lees, zal ik ook nooit iets horen van hun.

2025幎6月10日

OPLICHTERS!!!

OPLICHTERS!!!! nu een jaar verder en nooit mijn spullen ontvangen, geen geld terug gehad of ÃŒberhaupt een reactie op mijn berichten. Bestel hier alsjeblieft nooit iets want je word gewoon opgelicht! Dat ze nog bestaan is mij een raadsel.

2025幎5月22日

oplichting

Geld van rekening, geen mail van order, geen volgnummer ....
Bende oplichters want niet te contacteren of te lui om mails te beantwoorden.
KOOP HIER NIET a.u.b.

2025幎5月17日