Correcte en snelle communicatie via WhatsApp. Leuk contact bij afhalen. Kruidenmixen (rubs) zijn goed!. Pulled pork met gyros kruiden, waarom niet!? was een succes! Ik waardeer de kleinschalighe... もっと見る
企業が回答しました
De goulash kruiden zijn lekker. Geen overheersende pittigheid, lekker mild en goed van smaak.
企業が回答しました
Weer en bestelling gedaan, wat bij besteld en ook wat nieuwe spices erbij. Barbecue kruiden ruikt erg lekker. Moet nog proberen. Snel geleverd. Netjes verpakt.
企業が回答しました
Persoonlijk contact op een zeer vriendelijke en behulpzame wijze. Producten snel en correct ontvangen en zeer netjes verpakt en bezorgd. De producten zijn bijzonder en gaan het koken en BBQen een st... もっと見る
企業が回答しました
Wij zijn een Online Winkel in Kruiden, kruidenmixen, Specerijen, BBQ Rubs & meer... Wij roken ons zeezout, peper, tomaten- en paprikavlokken zelf! Ook voor natriumarme producten.
Haelen, オランダ

Only Goodness | Kruiden, Specerijen & BBQ からの回答
Gebruik al langere tijd kruiden en olijfolie en probeer steeds weer nieuwe uit. Zeer tevreden over alles wat ik tot nu toe heb besteld. Olijfolie is een topper!!

Only Goodness | Kruiden, Specerijen & BBQ からの回答
De kruidenmixen zijn goed in balans. Heel erg lekker.
Prijs kwaliteit is top.
Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen en kom zelf zeker terug.

Only Goodness | Kruiden, Specerijen & BBQ からの回答
Alles klopt, mooie producten en goede dienstverlening met persoonlijke aandacht. Only Goodness dus :-)!

Only Goodness | Kruiden, Specerijen & BBQ からの回答
Al een aantal keren producten bij Only Goodness bestelt. Super kwaliteit en heerlijke smaken. Ook qua levering alleen maar lof.

Only Goodness | Kruiden, Specerijen & BBQ からの回答
Mooie, lekkere producten, in nette verpakkingen. Altijd prima op tijd geleverd en goed advies hoe de kruiden(mengsels) te gebruiken.
De f*ck rub is top klasse!

Only Goodness | Kruiden, Specerijen & BBQ からの回答
Snelle reactie, snelle levering en hele mooie kruidenmixen

Only Goodness | Kruiden, Specerijen & BBQ からの回答
Overzichtelijk website, heerlijke recepten . Maar vooral voortreffelijke kruiden en specerijen.

Only Goodness | Kruiden, Specerijen & BBQ からの回答
snel en prima geleverd, potjes zijn wel aanzienlijk kleiner dan je zou denken als je ze ziet op de website

Only Goodness | Kruiden, Specerijen & BBQ からの回答
De kruiden voorraad weer wat uitgebreid.
Voor de fijnproevers, probeer eens de Smokey Coffee Rub. Een heerlijk pittige, licht zoete kruidenmix met een vleugje koffie.
Erg lekker op kip.

Only Goodness | Kruiden, Specerijen & BBQ からの回答
Snelle en goede levering. Mijn extra opmerking bij de order werd goed uitgevoerd. Ook het contact was fijn.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。