レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

I am very satisfied with the print quality, and they take their job seriously and deliver on time. It's a reliable company for printing services. I highly recommend them.

5぀星のうち5の評䟡

Goede website. Makkelijk te gebruiken. Snel bestellen. Vrij snel geleverd. Prima kwaliteit drukwerk. Voordeligste aanbieder. Ik ga er meer laten drukken.

䌁業が回答したした

5぀星のうち3の評䟡

Pluspunten: betaalbaar, nette prints, gebruiksvriendelijke website. Minpunten: is duidelijk een "low cost" webwinkel, d.w.z.: voor weinig geld printen betekent geen service, geen advies, geen hulp, ve... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. デゞタル印刷機
  2. 工業甚プリンタヌ
  3. デゞタル プリント サヌビス
  4. 招埅状印刷業
  5. ポスタヌ専門店

圓該䌁業による蚘述

Ruim 20 jaar zijn wij vanuit Landgraaf in de meest zuidelijke provincie van Nederland actief als digitale drukkerij / printshop. Wij leveren drukwerk van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs met een focus op snelheid. Je kunt als particulier of zakelijke klant bij ons terecht voor professioneel bind- en drukwerk.

連絡先

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Goede website

2026幎3月29日

Onlyprint からの回答

Dankjewel voor je mooie en uitgebreide review! Fijn om te horen dat de website makkelijk werkt, het bestellen snel ging en dat je tevreden bent met de kwaliteit, levering en prijs. We helpen je graag weer bij je volgende drukwerk!

Chatbot advies

2026幎4月7日

Onlyprint からの回答

Dankjewel voor je review! Leuk om te horen dat het chatbot advies je heeft geholpen. We blijven dit natuurlijk verder verbeteren 🙂 Graag tot de volgende keer!

5぀星のうち5の評䟡

Goede prijs voor keurig drukwerk.

De prijs/kwaliteit verhouding was prima.
Keurig scherpe documenten voor een goede prijs.

2026幎3月27日

Onlyprint からの回答

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de prijs en de kwaliteit van het drukwerk. Graag tot een volgende keer.

Drukwerken van Onlyprint zijn uitstekend

Het was een heel leuke ervaring om met Onlyprint te werken. Mooie website waar je de verschillende mogelijkheden makkelijk kan terugvinden. Bestelling gaat heel makkelijk, de prijzen zijn zeer redelijk en transparant, de service is uitstekend. De gebruikte materialen zijn top en het eindresultaat is dat ook. Ik raad iedereen aan om met Onlyprint in zee te gaan voor je drukwerken, in mijn geval was het een boek.

2026幎1月28日

Onlyprint からの回答

Bedankt voor uw mooie 5-sterrenreview! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze website, service, materialen en het eindresultaat. Geweldig ook dat u Onlyprint aanbeveelt voor drukwerk. Veel dank voor uw vertrouwen!

5぀星のうち1の評䟡

Denken op geen enkele manier mee in

Denken op geen enkele manier mee in oplossingen

2025幎10月7日

Hallo Rosa,

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent met je bestelling. Bij het bestellen heb je gekozen voor de optie ‘geen bestandscontrole’. Dat betekent dat wij het bestand precies zo printen als het wordt aangeleverd, zonder controle. Hier wordt je ook voor gewaarschuwd doormiddels een pop-up scherm op het moment dat je voor deze optie kiest.

Achteraf bleek dat de paginavolgorde in je bestand niet klopte, waardoor het resultaat helaas anders uitviel dan je had verwacht.
We hebben je per e-mail uitgebreid te woord gestaan en tips gegeven om in de toekomst het gewenste resultaat te bereiken. We begrijpen dat het teleurstellend is, maar omdat de fout in het aangeleverde bestand zat en je bewust gekozen hebt voor geen controle, kunnen we geen kosteloze reprint aanbieden.

We vinden het erg jammer dat je ervoor hebt gekozen om meerdere negatieve reviews te plaatsen. We staan altijd open voor overleg en hulp, maar laten ons niet onder druk zetten om buiten ons beleid om te handelen.

Team Onlyprint

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス