レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik was begonnen met de aankoop van een hybride wokpan waarvan ik zo tevreden van was dat ik nog 2 koekenpannen bijgekocht heb! Wat me vooral aansprak is dat de pannen pfasvrij zijn en dat ze een zeer... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Perfect, maar dan ook pérféct voor alle vleessoorten. Sorry, doch niet geëigend voor vissoorten... ; of ze nu zout- dan zoetwatervissen zijn. Jammer, maar hélaas! Zéér goede technologie & zeer eenvoud... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Goed ontvangen en reeds meermaals gebruikt. Voldoet ruimschoots aan wat ze beweren. Zelfs pannenkoeken bakken lukt perfect. Minpunt: transportkost bettalen voor aflevering thuis. (niet alle mensen zij... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Levering heeft langer als gepland op zich laten wachten. Hierdoor had ik de pannen te laat om mee op vakantie te nemen. Ik heb de set met verwijderbare handgreep en aanbevolen glazen dek... もっず芋る

䌁業が回答したした

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Slechte service en bestellingen niet ontvangen

Drie keer een bestelling geplaatst. 1 ontvangen, 2 niet. Ze reageren nauwelijks op mails. Sturen geen info over verzending. Moeilijk te bereiken. Slechte service.

2024幎7月17日

Hallo,

Het spijt ons zeer te horen dat je je pakket niet hebt ontvangen.

We raden je aan om contact op te nemen met onze klantenservice via service@onyxcookware.be, waar onze klantenservice klaar staat om je pakket nader te onderzoeken.
Als je al contact hebt opgenomen met onze klantenservice, aarzel dan niet om dezelfde e-mail te beantwoorden en naar deze beoordeling te verwijzen.

Als blijkt dat het pakket bij de post verloren is gegaan, helpen we uiteraard met een oplossing. Dit kan zowel een nieuw pakket zijn als de mogelijkheid om de aankoop te annuleren.

Nogmaals, het spijt ons dat je problemen hebt ondervonden. We zullen echter ons uiterste best doen om je te helpen met een oplossing! 😊

Waardeloos

Waardeloos. De pan is in het begin prima maar na een paar weken kreeg ik een omelet niet uit de pan zonder dat een deel van de omelet in de pan achterblijft. Zelfs met gebruik van olie of boter. Doe mij maar Tefal.

2024幎6月1日

Hallo Gerard,

Het spijt me zeer om te lezen over je problemen met de antiaanbaklaag.

We hebben een aantal tips en trucs verzameld die je kunt gebruiken om het beste resultaat te behalen met onze antiaanbaklaag.
Je kunt onze tips en trucs hier vinden: https://onyxcookware.be/pages/pannen-en-potten-faq#best-result

Als de tips de ervaring niet verbeteren, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice op service@onyxcookware.be.
We zullen je helpen een oplossing te vinden voor het probleem!

Als je nog steeds niet tevreden bent met het product, weet dan dat we tot 100 dagen volledige retournering aanbieden.
Om gebruik te maken van je retournering, neem gerust contact op met onze klantenservice via service@onyxcookware.be.
Onze klantenservice zal je helpen met informatie over hoe je je product kunt retourneren, zelfs als je het product al hebt gebruikt!

5぀星のうち1の評䟡

Blijkt toch niet zo anti aanbak te zijn

Blijkt toch niet zo anti aanbak te zijn zoals beloofd. Zonder vetstof kan je geen eieren bakken zonder kleven.

2024幎4月23日

Hallo Geert,

Het spijt me zeer om te lezen over je problemen met de antiaanbaklaag.

We zullen je helpen een oplossing te vinden voor het probleem!

Sorry,

Sorry,
Zonder toevoeging van vetstof bakt de pan aan.

2024幎3月12日

Beste Antonio,

Wat vervelend om te lezen dat je problemen hebt met de antiaanbaklaag.

We hebben enkele tips en trucs die je kunnen helpen om je pan optimaal te gebruiken. Vaak worden problemen met de antiaanbaklaag veroorzaakt door een te hoge temperatuur.
Onze pannen nemen bijzonder efficiënt warmte op. Daarom raden we aan om een lagere temperatuur te gebruiken dan je gewend bent.
Volg deze link voor al onze tips en trucs over onze antiaanbaklaag: https://onyxcookware.be/pages/pannen-en-potten-faq

Indien de tips en trucs niet werken, wil ik je er aan herinneren dat we in de plaats ook onze koekenpannen met keramische coating kunnen aanbieden. De keramische coating biedt een nog betere antiaanbakervaring.
U kunt contact opnemen met onze klantenservice voor een omruiling zodat we u van een kosteloze oplossing kunnen voorzien. :)

Als je nog steeds niet tevreden bent met je aanschaf, vergeet dan niet dat we een volledige geld terug garantie van 100 dagen hanteren.
Neem contact op met onze klantenservice via service@onyxcookware.be als u uw pan wilt terugsturen
Onze klantenservice staat voor u klaar met informatie over het retourproces.

5぀星のうち5の評䟡

Plezier om mee te koken!

Kwaliteit, dat merk je meteen. Weinig vetstof nodig en het blijft niet meteen hangen aan de pan! Zalig om mee te koken. Verpakking is ook service: alle artikelen zitten netjes in zakjes! Wast gemakkelijk af en mag ook in de vaatwasser. Wij hadden een probleem met de deksels maar kregen meteen nieuwe opgestuurd! Top service dus ook 👍🏌

2023幎11月18日

Absoluut geweldig!

Ruim aanbod, faire prijs en vooral top producten. De koekenpannen werken echt als een droom en de manier waarop je vlees kan dichtschroeien zonder aanbakken is gewoon geweldig. De hitteverdeling van de pannen is fenomenaal, nog nooit eerder gezien eerlijk gezegd.

2023幎9月14日
5぀星のうち2の評䟡

De braadpan kleeft meer dan mijn Tefal

De braadpan kleeft meer dan mijn Tefal pannen... en die tip om grof zout op de pan te strooien voor het bakken van een entrecÃŽte is ook niet bepaald een wondermiddel...
Ik ben dus niet echt enthousiast over mijn aankoop.
Voor die prijs had ik wel iets anders verwacht.

2023幎7月28日

Beste Peter,

Wat vervelend om te lezen dat je problemen hebt met de antiaanbaklaag.

Volg deze link voor al onze tips en trucs over onze antiaanbaklaag: https://onyxcookware.be/pages/faq#best-results-non-stick

Onze klantenservice staat voor u klaar met informatie over het retourproces.

5぀星のうち3の評䟡

Levering doort langer als aangegeven

Ik heb de set met verwijderbare handgreep en aanbevolen glazen deksels besteld.

Het nadeel van de verwijderbare handgreep:
Je kan de deksels er niet opzetten als de handgreep gemonteerd is.
De handgreep wordt vuil tijdens het koken is is iets moeilijker proper te maken.
Bij volle pannen buigt de handgreep door.

Het voordeel is:
Makkelijk te stapelen om mee te nemen.
De pannen passen in kleinere ovens.

Ik heb de pannen nog niet uitbundig kunnen testen maar de antikleef is beduidelijk minder dan een teflon pan.

2023幎7月27日

Hallo Lesley,

Bedankt voor uw beoordeling. :)

Wat vervelend om te lezen dat je een late bezorging ervaart en problemen hebt met je koekenpannen.

We hebben enkele tips en trucs die je kunnen helpen om het meeste uit je pan te halen. In veel gevallen kan het gebruik van te veel hitte een probleem met de antiaanbaklaag veroorzaken.
Onze pannen nemen de warmte zeer efficiënt op. Om deze reden raden we aan om een lagere temperatuur te gebruiken dan normaal.
Volg deze link voor al onze non-stick tips en trucs:

Mochten de tips en tricks niet werken, dan ben je altijd meer dan welkom om contact op te nemen met onze klantenservice, dan helpen we je graag verder. 🙂

Als je nog steeds niet tevreden bent met het product, houd er dan rekening mee dat we tot 100 dagen volledige teruggave bieden.
Om gebruik te maken van uw retourrecht, gelieve contact op te nemen met onze klantendienst via service@onyxcookware.be
Onze klantenservice helpt je verder met informatie over hoe je je product kunt retourneren.

Hartelijke groeten

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス