Ik was begonnen met de aankoop van een hybride wokpan waarvan ik zo tevreden van was dat ik nog 2 koekenpannen bijgekocht heb! Wat me vooral aansprak is dat de pannen pfasvrij zijn en dat ze een zeer... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Perfect, maar dan ook pérféct voor alle vleessoorten. Sorry, doch niet geëigend voor vissoorten... ; of ze nu zout- dan zoetwatervissen zijn. Jammer, maar hélaas! Zéér goede technologie & zeer eenvoud... ãã£ãšèŠã
Goed ontvangen en reeds meermaals gebruikt. Voldoet ruimschoots aan wat ze beweren. Zelfs pannenkoeken bakken lukt perfect. Minpunt: transportkost bettalen voor aflevering thuis. (niet alle mensen zij... ãã£ãšèŠã
Levering heeft langer als gepland op zich laten wachten. Hierdoor had ik de pannen te laat om mee op vakantie te nemen. Ik heb de set met verwijderbare handgreep en aanbevolen glazen dek... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 80ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Makkelijke website, vlotte levering
Makkelijke website, vlotte levering, kwaliteitsvolle producten
Slechte service en bestellingen niet ontvangen
Drie keer een bestelling geplaatst. 1 ontvangen, 2 niet. Ze reageren nauwelijks op mails. Sturen geen info over verzending. Moeilijk te bereiken. Slechte service.

Vlotte levering ,
Waardeloos
Waardeloos. De pan is in het begin prima maar na een paar weken kreeg ik een omelet niet uit de pan zonder dat een deel van de omelet in de pan achterblijft. Zelfs met gebruik van olie of boter. Doe mij maar Tefal.

Service zeer goed.
Service zeer goed.
Pannen zeer goed.
Messen zeer goed.
Elektrische kurkentrekker voor wijn functioneert niet goed. Dit is een teleurstelling.
Plezier om te wokken !
Deze week mijn nieuwe wok al 2 keer gebruikt, een waar plezier om te gebruiken en achteraf snel schoongemaakt met de bijgeleverde sponsjes.
Blijkt toch niet zo anti aanbak te zijnâŠ
Blijkt toch niet zo anti aanbak te zijn zoals beloofd. Zonder vetstof kan je geen eieren bakken zonder kleven.

ONYX Cookware ããã®åç
Goede kwaliteit en relatief snelleâŠ
Goede kwaliteit en relatief snelle levering. Goede service.
Snelle verzending en degelijk materiaal
Tot nu zeer tevreden van de pan
Tot nu zeer tevreden van de pan. alles mooi goudbruin zonder aan te bakken.
Fast delivery and awesome product
Fast delivery, awesome product ! Just one note though: I'm French speaking and most of the website and e-mails are in Dutch. Not a big deal, but that's some room for improvement :)
Plezier om mee te koken!
Kwaliteit, dat merk je meteen. Weinig vetstof nodig en het blijft niet meteen hangen aan de pan! Zalig om mee te koken. Verpakking is ook service: alle artikelen zitten netjes in zakjes! Wast gemakkelijk af en mag ook in de vaatwasser. Wij hadden een probleem met de deksels maar kregen meteen nieuwe opgestuurd! Top service dus ook ððŒ
Ik heb de set van 3 pannen gekocht voorâŠ
Ik heb de set van 3 pannen gekocht voor een cadeau. Ze kwamen in een oude, beschadigde doos, het was verwelvend om zo een doos af te geven.
Absoluut geweldig!
Ruim aanbod, faire prijs en vooral top producten. De koekenpannen werken echt als een droom en de manier waarop je vlees kan dichtschroeien zonder aanbakken is gewoon geweldig. De hitteverdeling van de pannen is fenomenaal, nog nooit eerder gezien eerlijk gezegd.
De braadpan kleeft meer dan mijn TefalâŠ
De braadpan kleeft meer dan mijn Tefal pannen... en die tip om grof zout op de pan te strooien voor het bakken van een entrecÃŽte is ook niet bepaald een wondermiddel...
Ik ben dus niet echt enthousiast over mijn aankoop.
Voor die prijs had ik wel iets anders verwacht.

ONYX Cookware ããã®åç
Levering doort langer als aangegeven
Ik heb de set met verwijderbare handgreep en aanbevolen glazen deksels besteld.
Het nadeel van de verwijderbare handgreep:
Je kan de deksels er niet opzetten als de handgreep gemonteerd is.
De handgreep wordt vuil tijdens het koken is is iets moeilijker proper te maken.
Bij volle pannen buigt de handgreep door.
Het voordeel is:
Makkelijk te stapelen om mee te nemen.
De pannen passen in kleinere ovens.
Ik heb de pannen nog niet uitbundig kunnen testen maar de antikleef is beduidelijk minder dan een teflon pan.

Eersteklasse product
Eersteklasse product , er bestaan geen betere
Goed materiaal
Vlotte levering, pan zeer goed verpakt.
Heel plezierig om mee te werken, weegt niet heel zwaar.
Hele goede kwaliteit van pannen enâŠ
Hele goede kwaliteit van pannen en kookpotten. Wij hebben eerst 1tje gekocht om "te proberen" en hebben ondertussen al meerdere stuks in onze keukenkasten staan.
De goederen worden heel goed verpakt en snel geleverd.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ