Koffiemachine gekocht, vanwege de verschillende mogelijkheden tot koffiezetten. We zijn er erg blij mee en koffie smaakt heerlijk. Enige waar we nog een beetje mee aan het zoeken zijn is de hoeveelhei... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Door eigen schuld peper molen laten vallen Wilde een onderdeel bestellen Was niet nodig oude bestel nr doorgegeven Werden zelfs 2 nieuwe molens gestuurd omdat de kleine niet op voorraad waren... ãã£ãšèŠã
Deze pannenset bijna een jaar in bezit, niet meteen in gebruik genomen vanwege verbouwing. In het begin prima pannen, maar na een aantal keergebruiken zijn 3 koekenpannen bol gaan staan en bakt bijna... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Geweldige pannen, zeer tevreden mee! Tevens was er een klein probleem met 1 van de bestelde deksels. Dit probleem werd snel en professioneel opgelost! Aanrader!
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Koop deze pannen niet
De eerste keer bakt het prima maar kwaliteit wordt steeds slechter. Etensresten plakt aan de bodem tijdens koken, ei bakken gaat echt niet in deze pannen. Pannen nu 5 maanden in bezit maar wordt helaas weggooien

Worthless quality
The pans are claimed to be dishwasher safe, but the dishwasher degrades the internal aluminium layer which leaves 2 extremely sharp edges on the pans.
The non stick-coating between the metal ridges and dots lets go, landing in the food. these pans are an absolute scam

ONYX Cookware ããã®åç
De kookpannen voldoen volledig aan deâŠ
De kookpannen voldoen volledig aan de verwachtingen.
Ik had reeds goede ervaringen met eenâŠ
Ik had reeds goede ervaringen met een eerder aangekochte koekepan van onyx cookware.
Nu de rest van mijn oude pfas pannen ingeruild voor 2 nieuwe onyx cookware pannen van 20 en 30 cm doorsnede. Ben er blij mee.
Een prima aankoop van een aankoop kwalitatiefâŠ
Een prima aankoop van een kwalitatief mooi produkt en een prachtige aanvulling in de keuken.
Na het lezen van de duidelijke handleiding vandaag eea uitgetest en mooie producten bereidt.
Het aantal recepten van gerechten
,om eea uit te testen, is wat summier.
Het uitpakken van de Airfryer en toebehoren was een leuke verassing.
De pannen zullen mij misschien wel goedâŠ
De pannen zullen mij misschien wel goed gaan bevallen als ik ze ooit nog eens in mijn bezit zal krijgen. Ik heb ze bijna 2 weken geleden besteld en ze zouden binnen 2 Ã 3 werkdagen door GLS worden afgeleverd. Vandaag, 2 januari, kreeg van GLS eindelijk bericht dat de bestelling kon worden afgehaald bij het afhaalpunt dat nogal beroerd bereikbaar is. Daar aangekomen wilde de winkelier mij niet binnen laten en zelfs niet te woord staan omdat hij aan het inventariseren was. Ik adviseer ONYX Cookware om voor de shipping voortaan geen gebruik meer te maken van GLS en/of de klantonvriendelijk afhaalpunten die GLS gebruikt.

ONYX Cookware ããã®åç
Vanaf nu alleen nog Onyx pannen!
De website is overzichtelijk en snel te doorlopen. De producten werden snel geleverd en waren heel mooi en netjes verpakt. Ik heb 2 prachtige hapjes/sauteerpannen die meteen volop gebruikt konden worden voor de kerstdagen en inderdaad, niets bakt aan ze zijn fantastisch. Ook schoonmaken is makkelijk. Een hele fijne ervaring. Zodra meer van mijn oude pannen stuk gaan vervang ik ze ook door pannen van Onyx!
Ik vind heel fijne producten van ONYXâŠ
Ik vind heel fijne producten van ONYX Cookware makkelijk onderhouden en voor braden en bakken is heel fijne braadpanen
Ik heb op 17 december een bestellingâŠ
Ik heb op 17 december een bestelling geplaatst, vandaag 27 december nog niets ontvangen. Meerdere keren contact geprobeerd te krijgen met de klantenservice. Tot op heden helaas nog geen contact .

ONYX Cookware ããã®åç
Mooie pan besteld, en gekregen!
Mooie pan besteld, inclusief deksel en handvat hoes.
Keurig materiaal, en inderdaad op stand 3 is meer dan voldoende.
Alleen jammer dat de beloofde zeepdispenser, een schort is geworden.
Het is een prachtige machine !
Het is een prachtige machine !
Ik was heel sceptisch, mijn man riep meteen bitterballen! En die hebben we nog niet in huis, heb al naar alle tevredenheid, groente, kip , appel in filodeeg, boven verwachting !
Aanbakken
Heb de pan nu 2 jaar, bakt ongelooflijk aan. Wok ziet er heel professioneel uit maar is absolute afrader, gaat van kwaad tot erger.

ONYX Cookware ããã®åç
Worst frying pan I ever owned
Worst frying pan I ever owned. Followed their instructions but everything would stick. Got a replacement pan and experienced the same after a month. Totally not durable. Gave up and threw it away and bought a RVS pan

UnverschÀmt
Absolut nicht weiterzuempfehlen.
Ich habe dort 2 Pfannen bestellt, habe beide Pfannen wie beschrieben benutzt und beide Pfannen haben sich massiv verzogen.
Also habe ich diese zurÃŒck geschickt.
Mittlerweile renne ich seit 1. Monat meinem Geld hinterher, weil die Firma nicht in der Lage ist mir mein Geld auf die ursprÃŒngliche Zahlungsmethode zurÃŒck zu schicken.
Bis heute habe ich mein Geld immernoch nicht zurÃŒck.
Generell bin ich mit dem Produkt und mit dem Kundenservice sehr unzufrieden.

ONYX Cookware ããã®åç
Pannekoeken bakken is een feestje
Snelle verzending Ún wat een ontzettende fijne pannenkoeken pan. Kleeft en bakt niet aan. Zelfs de eerste pannekoek glijdt zo uit de pan.
Top product.
Anti aanbak???
Gisteren 30 cm Onyx wokpan en koekenpan ontvangen.
Mooie wokpan. Voelt robuust aan.
Maar mijn oosters gemarineerde biefstukreepjes bakten vrijwel meteen aan. Ondanks dat ik zonnebloemolie gebruikte. Dat overkomt mij niet in mijn carbonstalen wok!
Ook mijn chow mein met roerbakgroenten begon al snel aan te bakken.
En er was meer moeite voor nodig om de aangebakken korst uit de pan te verwijderen. Daar had ik bij een oude Tefalpan aanmerkelijk minder of zelfs helemáál geen problemen mee.
En drie spiegeleieren, gebakken in roomboter, komen niet vanzelf los van de bodem als ze de pan uit moeten. Daar was wat hulp van een kunststof Ikea spatel voor nodig. Dat is me bij een nieuwe Tefalpan nog nooit overkomen.
Deze pannen presteren als anti aanbakpan slechter dan mijn carbonstalen woks of carbonstalen De Buyer pannen.
Rest nog de claim van levenslange levensduur⊠Dat kan ik pas over een jaar beoordelen. Maar dan nog vind ik â¬89 heel veel geld voor een pan die de anti aanbak beloftes niet waar maakt.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ