Koffiemachine gekocht, vanwege de verschillende mogelijkheden tot koffiezetten. We zijn er erg blij mee en koffie smaakt heerlijk. Enige waar we nog een beetje mee aan het zoeken zijn is de hoeveelhei... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Door eigen schuld peper molen laten vallen Wilde een onderdeel bestellen Was niet nodig oude bestel nr doorgegeven Werden zelfs 2 nieuwe molens gestuurd omdat de kleine niet op voorraad waren... ãã£ãšèŠã
Deze pannenset bijna een jaar in bezit, niet meteen in gebruik genomen vanwege verbouwing. In het begin prima pannen, maar na een aantal keergebruiken zijn 3 koekenpannen bol gaan staan en bakt bijna... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Geweldige pannen, zeer tevreden mee! Tevens was er een klein probleem met 1 van de bestelde deksels. Dit probleem werd snel en professioneel opgelost! Aanrader!
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super fijne Zero hapjespan
Super fijne Zero hapjespan, makkelijk in gebruik, goede natuurlijke anti-aanbak, weinig olie nodig. Nog even uitvinden hoe weinig olie of boter gebruiken. Erg verrast met het resultaat tijdens het bakken. Ik had graag 2 fotoâs willen uploaden maar dat gaat hier niet.
De glazen deksel past helaas omgekeerd niet in de pan. Het handvat is te hoog. Er blijft ook wat kookdamp in de rand zitten bij het verwijderen van de pan. Ik denk dat ik bij een volgende aankoop de platte deksel met siliconen rand aanschaf.
De pannen zijn prima!
De pannen zijn prima, echt fijn om mee te bakken / wokken.
Alleen de verpakking van de wokpan had iets beter gekund. De steel stak door het karton, maar gelukkig was het niet beschadigd. Maar al met al blij met de pannen.
Advertisement creates wrong expectations - but nice pan.
The pan is very nice and I should be happy to receive, however, due to the internet advertisements, where an egg is showed, frying without any oil and not sticking to the pan, of course that is the first thing I tried and guess what: it DOES totally stick to the pan....
I really like the way this pan is made, the finish, the handle and everything and would have been totally happy its just the created expectations that are not true and that disappoints. Pity.
Reply to your response: You are missing the point, I do not need these well meant tips of how to fry an egg :-) and neither do I wish to return the pan.
The point is that your internet sales campaign is misleading with that egg-without-oil/butter.
You promote the pan as if it will not stickk, even without oil/butter. This is simply not true.

Wok!
Mooie vormgeving, snel warm en de wok kan zelfs in de oven als je dat zou willen; fijn dat het wel in de vaatwasser kan.
Betaald, maar niet geleverd
Een op 28 december 2025 bestelde koekenpan is nog steeds niet bezorgd op afhaalpunt op 31 januari 2026. 59,95 betaald, NIETS ontvangen. Ook geen bericht van vertraging of gewijzigde bezorgdatum. Kortom, opgelicht.

ONYX Cookware ããã®åç
De (wok-)pannen zijn fantastisch!
De (wok-)pannen zijn fantastisch!
Ben met de pannen echt heel blij. Ze bakken niet aan, zijn zó schoon en ze zien er ook nog eens mooi uit.
Minder blij ben ik met de bezorging. Eerste levering moest ik 20 km verder ophalen en de 2e levering werd bij mensen verderop in de straat geleverd. Vreemd verzendbedrijfâŠ
Duurzaamheid is geen prioriteit bij Onyx
Goede pannen maar van duurzaamheid hebben ze bij Onyx nog niet gehoord. Van de afneembare steel van een van onze koekenpannen is het rubbertje van de klem gescheurd. Hiervoor is geen vervangend rubbertje te bestellen (geschatte kosten 1 euro). Onyx meldt botweg dat we maar een nieuwe steel van â¬40,00 moeten bestellen en de verder perfecte oude moeten afdanken......

Goede kwaliteit
Goede kwaliteit. Goede service. Erg klantvriendelijk.
Snelle verzending en levering bedankt
Snelle verzending en levering bedankt! Zeer zware bouwkwaliteit voelt degelijk en werkt zoals beschreven bakt niet aan erg tevreden
Tot nu toe een goede ervaring
Tot nu toe een goede ervaring. Mooie stevige pan waar je fijn in bakt. Ik heb de pan niet in de afwasmachine gedaan want de pan is makkelijk schoon te maken. Ik ben benieuwd naar de levensduur van de pan, want de pan is best duur.
Hele fijne pannen
Hele fijne pannen, totaal geen problemen met het aanbakken meer!
Enigste kleine nadeel wat ik vind, de handvatten zijn vrij glad en rond. Wanneer je dan eten uit de wokpan of hapjes pan wilt halen dat is het wat lastiger omdat je dan weinif gril hebt.
Slowjuicer
Slowjuicer besteld. Geweldig apparaat, groente, fruit, wat je maar wil. Heerlijke sappen die je zelf samenstelt. Ook het design is mooi. Laatst de rijstpan besteld, ook zoân mooi ding. Overweeg nog het koffieapparaat te bestellen. Het past allemaal zo mooi bij elkaar in je keuken. Service prima, zeer tevreden.
Ik kan niets beoordelen want ik heb nogâŠ
Ik kan niets beoordelen want ik heb nog helemaal niets

Wat een service
Wat een service, ik had 2 koekenpannen gekocht a 139,00, en toen zag ik op Instagram een aanbieding 40,00 euro goedkoper, contact opgenomen met Onyx en kreeg gelijk 40,00 euro teruggestort, dat is nog een service, en niet onbelangrijk super koekenpannen en ook de Wok die ik al had.
Een prima apparaat dat doet wat het belooft
Nooit verwacht dat dit echt zou werken. Direct warm water wanneer je het nodig hebt
Blij met de pannen
Mooie prijs, goede kwaliteit, prima voorlichting en leuke extraâs.
LET OP! kijk eerst of afhaalpunt echt bestaat.
Communicatie bedrijf is slecht. In IJsselstein is geen afhaalpunt meer. Graag verwijderen uit de opties. Uiteindelijk is pan thuis afgeleverd wat prettig was maar hierdoor heeft het wel een tijd geduurd om uit te zoeken hoe en wanneer pakket zou worden afgeleverd.

Degelijk en snel
Inmiddels zijn we zo'n beetje "vaste klant" geworden van dit Deense bedrijf. Het begon met 2 koekenpannen waar we erg tevreden over zijn. Daarna een keukenmachine van prima kwaliteit en nu de smart cooker. Het bestelproces is duidelijk, de bezorging (vanuit Denemarken) degelijk en senl.
Betrouwbaar bedrijf en goed materiaal
Levering correct en prima verpakt. Communiceren duidelijk over levertijd. Pannen en waterkoker prima, ik zal zeker nog eens bestellen bij hun.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ