Oostendorp Muziek レビュヌ

5,676
TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Vandaag bij Oostendorp geweest in Wezep. We hadden geen afspraak maar werden vriendelijke ontvangen met een kopje koffie. Nadat we uitgelegd hadden wat we wilde werd er een collega bij gehaald, dat... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Piano gekocht voor onze dochter: We hebben twee bezoeken gedaan in de winkel in Hilversum. Daar heeft men alle tijd voor ons genomen en vooral goed geluisterd en goed contact met onze dochte... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fijne professionele muziekwinkel! We hebben onze piano gekocht tijdens corona i.c.m. een aanbieding van Cor Bakker. We werden erg vriendelijk en prettig geholpen, er werd uitgebreid tijd voor ons gen... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Onlangs een Roland RD 88 bij Oostendorp gekocht in Hilversum. Ik kocht een showroom model met flinke korting maar toch goeie garantie. Top! Mooie zaak, behulpzaam personeel. Maar niet gekuns... もっず芋る

䌁業情報

1. 楜噚屋
  2. 楜噚レンタル サヌビス
  3. 楜噚修理専門店
  4. 楜噚店
  5. ピアノ販売店
  6. 䞭叀楜噚専門店

圓該䌁業による蚘述

Oostendorp Muziek is specialist in toetsinstrumenten en alle accessoires die u daarbij nodig heeft. Met ruim 40 jaar ervaring geven wij onze klanten elke dag het beste advies voor de beste prijs. Onze missie is dan ook om mensen het plezier van muziek te laten beleven! Kom langs in Hilversum of Wezep voor persoonlijk advies en meer dan 400 speelklaar opgestelde instrumenten.

連絡先

(5,676)

過去12か月のレビュヌ数: 26ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Aflevering (helaas wat schade) en afhandeling

Bij de levering van de piano is er helaas schade aan de vloer ontstaan tijdens het plaatsen. Oostendorp heeft echter direct gereageerd door een aftersales-medewerker te sturen, die een groot deel van de schade snel heeft kunnen herstellen. Hoewel niet alles volledig verholpen kon worden, hebben ze samen met de verkoop binnendienst een uitstekende en klantgerichte oplossing gevonden. We waarderen de snelle en professionele aanpak enorm.

2024幎12月7日

Mooi om te lezen.
We zijn geen 'dozenschuivers', maar bieden een totaalbeleving van eerste contact tot aan de aflevering bij u thuis.
Ook daarna staan we altijd voor u klaar met onze service.
Heel fijn dat u de tijd neemt om uw waardering te delen.
Hartelijk dank!

5぀星のうち4の評䟡

Zeer betrouwbaar bedrijf

Het bestellen en het contact bij een enkele vraag was zeer prettig en leerzaam De bijgeleverde documentatie van de Amadeius verdiende een aanvulling die direct op mijn email adres werd gepost

2025幎2月3日

Oostendorp Muziek からの回答

Het zijn de kleine dingen die het verschil maken!
Bedankt voor uw waardering.

Ongelooflijk goed

Voor het studeren op mijn digitale vleugel maakte ik altijd gebruik van een koptelefoon die ik puur voor dat doel had aangeschaft. Toen ik een vervanger nodig had, bleek dat nog niet zo eenvoudig. Het pianogeluid bij zelfs de duurste koptelefoons was niet naar mijn zin. Toen de Amadeus maar eens op mijn oren gezet. En dat bleek 'm te zijn. Ik vind de prijs kwaliteit verhouding echt bizar goed. Compliment voor Oostendorp die deze koptelefoon zelf ontwikkeld heeft!

2025幎2月3日

Oostendorp Muziek からの回答

We horen dat vaker, Mirjam!
Goede kwaliteit voor een goede prijs.
Bedankt voor je compliment.

5぀星のうち5の評䟡

Erg goede service en prettig contact

Erg goede service en prettig contact. Oostendorp Muziek is telefonisch goed bereikbaar. De medewerkers hebben goede kennis van zaken en waren erg behulpzaam. Het product werd snel en goed verzorgd geleverd.

2025幎1月25日

Oostendorp Muziek からの回答

Bedankt voor de prettige terugkoppeling!

5぀星のうち5の評䟡

Door goed advies de juiste digitale

Door goed advies de juiste digitale piano gevonden.

Na een aantal maanden oriënteren naar Oostendorp gegaan omdat zij de meeste apparaten ook opgesteld hebben staan.

Tot mijn verrassing kwamen we na het uitvragen van een wensenlijstje op een piano uit die ik zelf op internet steeds had overgeslagen (genegeerd??) maar die precies bij mijn wensen en budget paste.

Heel tevreden met mijn Yamaha DGX-670 (ik wilde graag een piano waar ook begeleiding in zat).

Nu druk bezig met oefen en mijn oude hobby weer aan het oppakken.

Fijn, dat ze luisteren maar ook durven je de goede (niet de duurdere) richting in te sturen. Achteraf heel blij mee dat ik niet gekozen heb wat ik toen ik aankwam in gedachten had.

2025幎1月31日

Oostendorp Muziek からの回答

Bedankt, Leo! Voor je waardering voor ons doortastende advies en goede begeleiding. Klinkt ons als muziek in de oren!
Heel veel plezier en succes met je hobby.

Goed benaderbaar

Goed benaderbaar. Via internet besteld,maar gemakkelijk telefonisch te bereiken. Bovendien een mooie prijs.ik

2025幎1月30日

Bedankt, Yvonne!

Aanrader!

Het keyboard werd snel geleverd en bevalt prima. Ik had ook niet anders verwacht gezien mijn vorige aankopen.
Bij Oostendorp weten ze waar ze het over hebben, een prima zaak!

2025幎1月29日

Bedankt voor je reactie!

Aanschaf Kawai KDP 120 B

Ruime keuze, goede uitleg en vriendelijk geholpen. Had op 28 januari 2025 een afspraak en ben door Harm zeer goed geholpen met uitleg over digitale piano. Na de uitleg heb ik met een koptelefoon op diverse pianos geprobeerd en na een ruim uur mijn keuze gemaakt.

2025幎1月28日

Oostendorp Muziek からの回答

Dankjewel, Ellen! We zullen het aan Harm doorgeven!

Klant is koning

Enkele maanden geleden een digitale piano gekocht. Bij binnenkomst in de zaak in Wezep meteen verteld dat ik kwam voor een beginnerspiano (dus goedkoop). Desondanks kreeg ik een behandeling alsof ik voor één van de duurste vleugels kwam. De klant is koning wordt bij Oostendorp waargemaakt. Klasse!!

2024幎10月14日

Oostendorp Muziek からの回答

We hadden onze missie zelf niet beter kunnen verwoorden, Arie!
Dankjewel.

Snelle communicatie

Piano was niet op voorraad zoals aangegeven op de website maar we kregen alsnog alles aangeleverd binnen de afgesproken tijd. We werden via e-mail netjes van tevoren op de hoogte gebracht, en verdere communicatie verliep snel.

2025幎1月27日

Bedankt, Patricia!
Goed om te horen dat je tevreden bent met de bestelling van je piano. Heel veel plezier met je piano.

5぀星のうち5の評䟡

Bij van Oostendorp ons laten informeren

Bij van Oostendorp ons laten informeren over een Content
orgel met Sweelinck.
Hadden meerdere opties en onze keuze is gevallen op de Content Cambiare 312 (2024). Heel fijn en deskundig geholpen door Ard die in overleg met Content aan mijn wensen kon voldoen. Zeer tevreden over de service en contacten.

2025幎2月5日

Oostendorp Muziek からの回答

Goed om te horen dat je helemaal tevreden bent met je nieuwe Cambiare 312.
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring, en heel veel plezier met je prachtige orgel! Heel veel muziekplezier met alle orgels die je kunt bespelen in Sweelinq.

5぀星のうち5の評䟡

Voor zowel akoestisch als digitaal, bij Oostendorp worden wij blij

Twee jaar geleden voor het eerst kennis gemaakt met de prachtige showroom van de toen net geopende showroom van Oostendorp muziek in Hilversum. Destijds goed bijgestaan door de mensen van Oostendorp- met grote kennis van zaken- in het uitkiezen van een akoestische piano. Verliefd geworden op een prachtige Sauter met fantastische klanken die nu dagelijks bij ons thuis bespeeld wordt.
Onlangs zijn we ons gaan oriënteren op een digitale (oefen-)piano en ook nu kwamen we natuurlijk weer bij Oostendorp uit. De showroom in Hilversum alsook Wezep bezocht. Allerlei modellen en merken uitgeprobeerd en bespeeld. Veel uitleg gekregen en ook ruim voldoende ruimte om op ons gemak zelf te spelen, luisteren en ervaren. Dankzij geduld en enthousiasme van de medewerkers van Oostendorp vanmiddag de keuze gemaakt voor een Roland. Blij mee.

2025幎2月7日

Oostendorp Muziek からの回答

Wat gaaf om te lezen, Nienke! Dit is waar we het allemaal voor doen. Top kwaliteit en de beste klanttevredenheid.
Dankjewel voor alle complimenten, en heel veel plezier met jullie prachtige instrumenten. ;-)

Online pianokruk gekocht

Een dag na de bestelling was de pianokruk al binnen. De kruk is prachtig en precies wat ik zocht. De omschrijving op de website klopt helemaal. Goed ingepakt kwam het binnen en er was niks beschadigd.

2025幎1月24日

Oostendorp Muziek からの回答

Veel plezier ermee, Erna! Dankjewel voor je reactie.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。