Vandaag bij Oostendorp geweest in Wezep. We hadden geen afspraak maar werden vriendelijke ontvangen met een kopje koffie. Nadat we uitgelegd hadden wat we wilde werd er een collega bij gehaald, dat... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Piano gekocht voor onze dochter: We hebben twee bezoeken gedaan in de winkel in Hilversum. Daar heeft men alle tijd voor ons genomen en vooral goed geluisterd en goed contact met onze dochte... ãã£ãšèŠã
Fijne professionele muziekwinkel! We hebben onze piano gekocht tijdens corona i.c.m. een aanbieding van Cor Bakker. We werden erg vriendelijk en prettig geholpen, er werd uitgebreid tijd voor ons gen... ãã£ãšèŠã
Onlangs een Roland RD 88 bij Oostendorp gekocht in Hilversum. Ik kocht een showroom model met flinke korting maar toch goeie garantie. Top! Mooie zaak, behulpzaam personeel. Maar niet gekuns... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- 楜åšå±
- 楜åšã¬ã³ã¿ã« ãµãŒãã¹
- 楜åšä¿®çå°éåº
- 楜åšåº
- ãã¢ã販売åº
- äžå€æ¥œåšå°éåº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Oostendorp Muziek is specialist in toetsinstrumenten en alle accessoires die u daarbij nodig heeft. Met ruim 40 jaar ervaring geven wij onze klanten elke dag het beste advies voor de beste prijs. Onze missie is dan ook om mensen het plezier van muziek te laten beleven! Kom langs in Hilversum of Wezep voor persoonlijk advies en meer dan 400 speelklaar opgestelde instrumenten.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Aflevering (helaas wat schade) en afhandeling
Bij de levering van de piano is er helaas schade aan de vloer ontstaan tijdens het plaatsen. Oostendorp heeft echter direct gereageerd door een aftersales-medewerker te sturen, die een groot deel van de schade snel heeft kunnen herstellen. Hoewel niet alles volledig verholpen kon worden, hebben ze samen met de verkoop binnendienst een uitstekende en klantgerichte oplossing gevonden. We waarderen de snelle en professionele aanpak enorm.

Zeer betrouwbaar bedrijf
Het bestellen en het contact bij een enkele vraag was zeer prettig en leerzaam De bijgeleverde documentatie van de Amadeius verdiende een aanvulling die direct op mijn email adres werd gepost

Ongelooflijk goed
Voor het studeren op mijn digitale vleugel maakte ik altijd gebruik van een koptelefoon die ik puur voor dat doel had aangeschaft. Toen ik een vervanger nodig had, bleek dat nog niet zo eenvoudig. Het pianogeluid bij zelfs de duurste koptelefoons was niet naar mijn zin. Toen de Amadeus maar eens op mijn oren gezet. En dat bleek 'm te zijn. Ik vind de prijs kwaliteit verhouding echt bizar goed. Compliment voor Oostendorp die deze koptelefoon zelf ontwikkeld heeft!

Oostendorp Muziek ããã®åç
Erg goede service en prettig contact
Erg goede service en prettig contact. Oostendorp Muziek is telefonisch goed bereikbaar. De medewerkers hebben goede kennis van zaken en waren erg behulpzaam. Het product werd snel en goed verzorgd geleverd.

kwaliteit en snelle levering
Door goed advies de juiste digitaleâŠ
Door goed advies de juiste digitale piano gevonden.
Na een aantal maanden oriënteren naar Oostendorp gegaan omdat zij de meeste apparaten ook opgesteld hebben staan.
Tot mijn verrassing kwamen we na het uitvragen van een wensenlijstje op een piano uit die ik zelf op internet steeds had overgeslagen (genegeerd??) maar die precies bij mijn wensen en budget paste.
Heel tevreden met mijn Yamaha DGX-670 (ik wilde graag een piano waar ook begeleiding in zat).
Nu druk bezig met oefen en mijn oude hobby weer aan het oppakken.
Fijn, dat ze luisteren maar ook durven je de goede (niet de duurdere) richting in te sturen. Achteraf heel blij mee dat ik niet gekozen heb wat ik toen ik aankwam in gedachten had.

Goed benaderbaar
Goed benaderbaar. Via internet besteld,maar gemakkelijk telefonisch te bereiken. Bovendien een mooie prijs.ik

Aanrader!
Het keyboard werd snel geleverd en bevalt prima. Ik had ook niet anders verwacht gezien mijn vorige aankopen.
Bij Oostendorp weten ze waar ze het over hebben, een prima zaak!

Aanschaf Kawai KDP 120 B
Ruime keuze, goede uitleg en vriendelijk geholpen. Had op 28 januari 2025 een afspraak en ben door Harm zeer goed geholpen met uitleg over digitale piano. Na de uitleg heb ik met een koptelefoon op diverse pianos geprobeerd en na een ruim uur mijn keuze gemaakt.

Oostendorp Muziek ããã®åç
Ik heb gekregen wat ik had besteld
Ik heb gekregen wat ik had besteld, dus dat ging helemaal goed. Ik had wel levering op mijn huisadres verwacht en niet op een afhaallocatie. Dit had ik ook niet opgegeven.
Klant is koning
Enkele maanden geleden een digitale piano gekocht. Bij binnenkomst in de zaak in Wezep meteen verteld dat ik kwam voor een beginnerspiano (dus goedkoop). Desondanks kreeg ik een behandeling alsof ik voor één van de duurste vleugels kwam. De klant is koning wordt bij Oostendorp waargemaakt. Klasse!!

Snelle communicatie
Piano was niet op voorraad zoals aangegeven op de website maar we kregen alsnog alles aangeleverd binnen de afgesproken tijd. We werden via e-mail netjes van tevoren op de hoogte gebracht, en verdere communicatie verliep snel.

Oostendorp Muziek ããã®åç
Hele snelle levering in mooi product ðâŠ
Hele snelle levering in mooi product ð (koptelefoon Roland)

Duidelijke website enâŠ
Duidelijke website en afhaalmogelijkheid in Wezep was voor mij een prima optie. Berichtgeving hIerover was duidelijk.
Bij van Oostendorp ons laten informerenâŠ
Bij van Oostendorp ons laten informeren over een Content
orgel met Sweelinck.
Hadden meerdere opties en onze keuze is gevallen op de Content Cambiare 312 (2024). Heel fijn en deskundig geholpen door Ard die in overleg met Content aan mijn wensen kon voldoen. Zeer tevreden over de service en contacten.

Oostendorp Muziek ããã®åç
goed geinformeerd met het plaatsen vanâŠ
goed geinformeerd met het plaatsen van een bestelling
En het verloop van deze bestelling.
Voor zowel akoestisch als digitaal, bij Oostendorp worden wij blij
Twee jaar geleden voor het eerst kennis gemaakt met de prachtige showroom van de toen net geopende showroom van Oostendorp muziek in Hilversum. Destijds goed bijgestaan door de mensen van Oostendorp- met grote kennis van zaken- in het uitkiezen van een akoestische piano. Verliefd geworden op een prachtige Sauter met fantastische klanken die nu dagelijks bij ons thuis bespeeld wordt.
Onlangs zijn we ons gaan oriënteren op een digitale (oefen-)piano en ook nu kwamen we natuurlijk weer bij Oostendorp uit. De showroom in Hilversum alsook Wezep bezocht. Allerlei modellen en merken uitgeprobeerd en bespeeld. Veel uitleg gekregen en ook ruim voldoende ruimte om op ons gemak zelf te spelen, luisteren en ervaren. Dankzij geduld en enthousiasme van de medewerkers van Oostendorp vanmiddag de keuze gemaakt voor een Roland. Blij mee.

Online pianokruk gekocht
Een dag na de bestelling was de pianokruk al binnen. De kruk is prachtig en precies wat ik zocht. De omschrijving op de website klopt helemaal. Goed ingepakt kwam het binnen en er was niks beschadigd.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã