Vandaag bij Oostendorp geweest in Wezep. We hadden geen afspraak maar werden vriendelijke ontvangen met een kopje koffie. Nadat we uitgelegd hadden wat we wilde werd er een collega bij gehaald, dat... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Piano gekocht voor onze dochter: We hebben twee bezoeken gedaan in de winkel in Hilversum. Daar heeft men alle tijd voor ons genomen en vooral goed geluisterd en goed contact met onze dochte... ãã£ãšèŠã
Fijne professionele muziekwinkel! We hebben onze piano gekocht tijdens corona i.c.m. een aanbieding van Cor Bakker. We werden erg vriendelijk en prettig geholpen, er werd uitgebreid tijd voor ons gen... ãã£ãšèŠã
Onlangs een Roland RD 88 bij Oostendorp gekocht in Hilversum. Ik kocht een showroom model met flinke korting maar toch goeie garantie. Top! Mooie zaak, behulpzaam personeel. Maar niet gekuns... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- 楜åšå±
- 楜åšã¬ã³ã¿ã« ãµãŒãã¹
- 楜åšä¿®çå°éåº
- 楜åšåº
- ãã¢ã販売åº
- äžå€æ¥œåšå°éåº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Oostendorp Muziek is specialist in toetsinstrumenten en alle accessoires die u daarbij nodig heeft. Met ruim 40 jaar ervaring geven wij onze klanten elke dag het beste advies voor de beste prijs. Onze missie is dan ook om mensen het plezier van muziek te laten beleven! Kom langs in Hilversum of Wezep voor persoonlijk advies en meer dan 400 speelklaar opgestelde instrumenten.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Alle tijd om piano's te vergelijken
Omdat ik ga verhuizen naar een appartement en wat minder pianogeluid kan maken heb ik mijn Petrof ingeruild voor een Kawai CA901 (met hoofdtelefoonmogelijkheid). De ontvangst bij Oostendorp was hartelijk en in de kelder heeft de verkoper mij vrijblijvend nog wel op andere piano's gewezen, maar ik wist al dat het de CA701 zou worden. Ik kreeg zonder de aanwezigheid van de verkoper Ard in de nek alle ruimte om piano's te vergelijken en vond de CA901 toch net iets mooier klinken dan de CA701. Prima zaak en uiteindelijk is het toch een kwestie van eigen klanksmaak.
Goede en duidelijke weergave vanâŠ
Goede en duidelijke weergave van product en correcte levering op juist aangegeven moment
Ik heb onlangs een pianostandaardâŠ
Ik heb onlangs een pianostandaard gekocht en hoewel er in het begin enkele kleine problemen waren, ben ik uiteindelijk ontzettend tevreden met mijn aankoop. De standaard is stevig, stabiel en van hoge kwaliteit. De klantenservice was erg behulpzaam en zorgde ervoor dat alles goed werd opgelost. Ondanks de eerste ongemakken heb ik geen spijt van mijn keuze. Nu kan ik volop genieten van mijn piano met een standaard die perfect aan mijn verwachtingen voldoet. Ik zou het zeker aanbevelen aan anderen!
Products are as per the advertisement
Products are as per the advertisement. Well package and very fast delivered and on promised time . I really had doubt at first but i am very much satisfied with my piano

Oostendorp Muziek ããã®åç
Wat een mooie winkel en fijne mensen
Wat een mooie winkel en fijne mensen. Behandeld alsof we een dure piano kwamen kopen maar kwamen voor de Amadeus stage 1 voor onze dochter.
Wat een service!!
Dikke aanrader

Oostendorp Muziek ããã®åç
Een fantastische piano met bijzonderâŠ
Een fantastische piano met bijzonder goede service. Oostendorp neemt uitgebreid de tijd voor je en doen wat ze beloven. De piano bevalt erg goed!

Super bedrijf.
Ik koop al jaren bij Oostendorp en ben noch nooit teleur gesteld het is een fijn maar ook een professionele firma met heel veel ervaring altijd attend en denken met je mee, het personeel verdiend ook 5 sterren gewoon top.

Oostendorp Muziek ããã®åç
Snel geleverd (volgende dag)
Snel geleverd (volgende dag), betaalbaar en zit uitstekend.
Hoes voor Yamaha Tyros 3
Hoes voor Yamaha Tyros 3 besteld en betaald op 8 januari 2025.
Door Oostendorp kreeg ik eerst de melding dat de hoezen pas eind januari binnen zouden komen, opzich geen probleem.
Eind januari geen hoes, gebeld met Oostendorp, levering had vertraging en zou nu eind februari komen.
Weer gewacht en opeens stonden de hoezen weer leverbaar op de site, dus zou deze snel komen.
Waarschijnlijk hebben ze deze allemaal in tussen tijd verkocht want tot op heden heb ik nog steeds geen hoes.
Klant aan het lijntje houden maar niet leveren, hele slechte service.
Helaas kan je geen 0 sterren geven, zo ga je toch niet met je klanten om!?!

Oostendorp Muziek ããã®åç
De standaards hadden opgesteld kunnenâŠ
De standaards hadden opgesteld kunnen worden, deze achteraf besteld.. verder prima!

Top service
Ik had eerst ergens anders een keyboard besteld, maar zij konden meermaals niet voldoen aan de beloofde levertijd. Uiteindelijk die bestelling geannuleerd en besteld bij Oostendorp muziek. Ik heb met de klantenservice gebeld voor hulp bij het bestellen en ik ben super goed geholpen. Gister mijn bestelling geplaatst en vandaag heb ik alles in huis! Echt heel blij mee! De volgende keer bestel ik direct bij Oostendorp.

Muziek is emotie
Muziek is emotie, en bij Oostendorp begint dat al bij het aanschaffen, persoonlijk advies, en dat klinkt dan als muziek in je oren, ze zijn me vreselijke tegemoet gekomen. Hadden ook kunnen gaan voor de winst. Maar mijn belang vonden ze belangrijker. TOP!!
Muzikale groet<

Snelle en correcte levering
Het koptelefoon dat ik had besteld werd binnen twee dagen geleverd en klinkt heel goed.

Betrouwbaar
Eerst kreeg ik telefonisch een goed advies en vervolgens werd helemaal waar gemaakt wat ze beloofden: de volgende dag had ik mijn bestelling al.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã