Vandaag bij Oostendorp geweest in Wezep. We hadden geen afspraak maar werden vriendelijke ontvangen met een kopje koffie. Nadat we uitgelegd hadden wat we wilde werd er een collega bij gehaald, dat... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Piano gekocht voor onze dochter: We hebben twee bezoeken gedaan in de winkel in Hilversum. Daar heeft men alle tijd voor ons genomen en vooral goed geluisterd en goed contact met onze dochte... ãã£ãšèŠã
Fijne professionele muziekwinkel! We hebben onze piano gekocht tijdens corona i.c.m. een aanbieding van Cor Bakker. We werden erg vriendelijk en prettig geholpen, er werd uitgebreid tijd voor ons gen... ãã£ãšèŠã
Onlangs een Roland RD 88 bij Oostendorp gekocht in Hilversum. Ik kocht een showroom model met flinke korting maar toch goeie garantie. Top! Mooie zaak, behulpzaam personeel. Maar niet gekuns... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- 楜åšå±
- 楜åšã¬ã³ã¿ã« ãµãŒãã¹
- 楜åšä¿®çå°éåº
- 楜åšåº
- ãã¢ã販売åº
- äžå€æ¥œåšå°éåº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Oostendorp Muziek is specialist in toetsinstrumenten en alle accessoires die u daarbij nodig heeft. Met ruim 40 jaar ervaring geven wij onze klanten elke dag het beste advies voor de beste prijs. Onze missie is dan ook om mensen het plezier van muziek te laten beleven! Kom langs in Hilversum of Wezep voor persoonlijk advies en meer dan 400 speelklaar opgestelde instrumenten.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Goede winkel voor pianospullen
Vaker besteld hier, spullen netjes geleverd. Bij een probleem, lossen ze het snel op.
Alle tijd en aandacht genomen voor eenâŠ
Alle tijd en aandacht genomen voor een persoonlijk, goed en passend advies door Jurgen. De daarop volgende levering aan huis werd zeer correct uitgevoerd.
Wat een fantastisch mensen werken daarâŠ
Wat een fantastisch mensen werken daar zéér behulpzaam als je vragen hebt. Voor mij moesten er dingen uitgezocht worden en daar mee werd ik ontzettend goed geholpen en met name door Karst van der Steegen echt top.

Goede, snelle service.
Ik had voordat ik tot aanschaf van de pianostandaard overging een vraag die ik per e-mail stelde. Ik kreeg zeer snel en volledig antwoord. Daarna kreeg ik het product snel geleverd en dit bleek van goede kwaliteit. Top!

Oostendorp Muziek ããã®åç
Tolles Klavier mit einem sehr tollenâŠ
Tolles Klavier mit einem sehr tollen Klang.
Zuvorkommender Service.
Hat alles gut geklappt.

Fijne winkel goed advies
Ik had eerst gebeld voor info over een piano ik werd netjes terug gebeld met goed advies bestelling liep vlot en kwam goed verpakt binnen, ze zijn heel vriendelijk over de telefoon.
Levering zoals afgesproken
Levering zoals afgesproken, goede prijs kwaliteit, vele keuzemogelijkheden
Inbouw silentsysteem
Heb eind vorig jaar een Adsilent-systeem in mijn piano laten inbouwen en daardoor kan ik nu op ieder moment rustig studeren zonder huisgenoten of buren te storen. Het geluid is voor studie goed en de bijgeleverde koptelefoon voldoet eveneens goed. Ik ben hierover in Hilversum zeer goed en vriendelijk geadviseerd; met alle tijd voor vragen. Het transport naar en van de werkplaats verliep zorgvuldig.

Aankoop digitale piano
Vorige week hebben we bij Oostendorp een nieuwe digitale piano gekocht bij het filiaal in Hilversum. Een prachtige grote zaak met schitterende apparatuur. Hoewel we voor een van de goedkoopste pianoâs van de winkel kwamen was er alle tijd en geduld om ons te helpen. Top!
Bezorging via post NL ging ook prima en het meubel en de kruk waren simpel zelf te monteren. Heel blij mee!

Dank Ella Geraerds/Oostendorp
Ella Geraerds heeft voor mij/ons een onvergetelijke indruk achtergelaten!
Ze tastte goed af hoe ze aan kon sluiten door bij het begin te beginnen. Hoe werkt een piano, achtergrond van het bedrijf, om mij vervolgens in vervoering te brengen door op verschillende pianoâs te spelen en samen af te tasten waar ik enthousiast door werd. Bij de Hoffmann piano werd ik direct geraakt, die kwam binnen! Na een nacht slapen wist ik het zeker: de Hoffmann is voor mij!
Met haar zeer persoonlijke benadering heeft Ella mij meegenomen in de wereld van pianoâs
Dank EllaððŒ
Goede service, duidelijke en heldere informatie , kon goede afspraken maken over de levering. Perfect.
Fijne professionele muziekwinkel!
Fijne professionele muziekwinkel!
We hebben onze piano gekocht tijdens corona i.c.m. een aanbieding van Cor Bakker. We werden erg vriendelijk en prettig geholpen, er werd uitgebreid tijd voor ons genomen en we kregen goede adviezen. We zijn nog elke dag blij met onze piano! We bevelen Oostendorp Muziek zeker aan!
Nieuwe Genos2 bij Oostendorp Hilversum
Na een email, in de avond, aan Oostendorp Muziek voor een aanbod voor een nieuwe Genos2 met inruil van de huidige Genos werd ik gebeld door Stefan M. van de vestiging in Hilversum. Na een aantal telefoon gesprekken heeft dit, nog steeds telefonisch, geleid tot de aanschaf van een nieuwe Genos2. De contacten met Stefan waren uiterst prettig en een week ater hebben we de Genos2 opgehaald in Hilversum. De ontvangst door de dame bij de receptie was erg vriendelijk en de koffie werd direct geregeld. Nadat Stefan beschikbaar was kregen we direct een rondleiding door de prachtige winkel en is de Genos2 nog even bespeeld. De bestaande Genos werd ingenomen, getest en de nieuwe Genos2 werd door Stefan in de auto geplaatst. We hebben in de afgelopen jaren meerdere instrumenten bij Oostendorp gekocht, dit was de 1e maal in Hilversum en Oostendorp is een aanrader. De klantgerichtheid en service is bijzonder goed.
The seller was helpful and competent
The seller was helpful and competent, he helped me to choose the right item to buy.
Goed geholpen door Thomas!
Vandaag een prachtige elektrische piano gekocht. We zijn goed geholpen door Thomas. Hij was vriendelijk, bekwaam, eerlijk en professioneel. Het assortiment pianoâs in Wezep was heel uitgebreid. We gaan blij weer naar huis.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã