Vandaag bij Oostendorp geweest in Wezep. We hadden geen afspraak maar werden vriendelijke ontvangen met een kopje koffie. Nadat we uitgelegd hadden wat we wilde werd er een collega bij gehaald, dat... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Piano gekocht voor onze dochter: We hebben twee bezoeken gedaan in de winkel in Hilversum. Daar heeft men alle tijd voor ons genomen en vooral goed geluisterd en goed contact met onze dochte... ãã£ãšèŠã
Fijne professionele muziekwinkel! We hebben onze piano gekocht tijdens corona i.c.m. een aanbieding van Cor Bakker. We werden erg vriendelijk en prettig geholpen, er werd uitgebreid tijd voor ons gen... ãã£ãšèŠã
Onlangs een Roland RD 88 bij Oostendorp gekocht in Hilversum. Ik kocht een showroom model met flinke korting maar toch goeie garantie. Top! Mooie zaak, behulpzaam personeel. Maar niet gekuns... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- 楜åšå±
- 楜åšã¬ã³ã¿ã« ãµãŒãã¹
- 楜åšä¿®çå°éåº
- 楜åšåº
- ãã¢ã販売åº
- äžå€æ¥œåšå°éåº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Oostendorp Muziek is specialist in toetsinstrumenten en alle accessoires die u daarbij nodig heeft. Met ruim 40 jaar ervaring geven wij onze klanten elke dag het beste advies voor de beste prijs. Onze missie is dan ook om mensen het plezier van muziek te laten beleven! Kom langs in Hilversum of Wezep voor persoonlijk advies en meer dan 400 speelklaar opgestelde instrumenten.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Yamaha piano
De piano was een cadeau en het werd perfect op tijd geleverd. de ontvanger is heel blij met de piano. Mooi geluid, zegt hij
Levertijd Flightcase duurt veel te lang
Ik heb een Flightcase besteld voor mijn instrument.
Omdat ze het meest gunstige prijsaanbod hadden.
Volgens mij kon ik op dat moment nog niet goed overzien dat deze helemaal niet op voorraad was. Pas toen ik betaald had, bleek dat ik nog maanden moet wachten op de levering. Dit is de eerste keer dat ik bij hun iets heb gekocht. Als het straks geleverd is zal ik waarschijnlijk tervreden zijn over het product. Echter heb ik wel getwijfeld om de aankoop te annuleren. En ik zal in de toekomst ook niet meer blind vertrouwen op de informatie op de website. Zal waar dan ook eerst bellen hoe het met de levertijd is gesteld. Ben hierdoor namelijk wel behoorlijk teleurgesteld.
Onverwacht snel en goed verpaktâŠ
Eigenlijk ontving ik de bestelling eerder dan ik had verwacht, erg goed zo tussen de feestdagen in December!!
Goed gedaan!!ð
Prima geregeld
Prima geregeld. Ik bestelde een hoes voor mijn piano in de middag. De volgende dag was hij er al. Mooie hoes. Wel iets te lang, maar ik vouw hem iets om.
Vertraagde aflevering
Ik kreeg geen track and tracé code voor mijn bestelling. Een telefoontje naar Oostendorp was genoeg, de dame zocht het uit en belde later terug. Probleem lag bij PostNL, en mijn keyboard werd per omgaande geleverd. Met dank aan Oostendorp.
Prachtige zaak, goed advies, zeker aanrader
Vooraf telefonisch contact gehad en afspraak gemaakt. Bij binnenkomst werden wij hartelijk ontvangen in een prachtige zaak. Onder het genot van een kopje koffie werd besproken wat onze wensen waren door een zeer vriendelijke adviseur die ons meerdere piano's liet zien en horen. Ondanks de drukte kregen wij rustig de tijd om een keuze te maken. Alles netjes afgehandeld, prijzen zijn marktconform. Kortom een zeer goede ervaring met Oostendorp Muziek (Wezep)
Tijd en ruimte om te ervaren
Christian heeft ons goed geholpen door tijd te nemen, een goede uitleg te geven en het laten ervaren van de verschillende piano's!
Aanrader!
Zeker een aanrader om naar Oostendorp te gaan. Wij werden goed geholpen door Thomas, waardoor wij een duidelijk beeld kregen van welke piano het best bij ons past. Mooie winkel met veel mooie piano's en vleugels.
Open en eerlijk verhaal
Open en eerlijk verhaal, waardoor wij zelf onze conclusie konden trekken. Vakkundige en attente adviseur. Zeer goed geholpen door Elise.
Prima
Goed geholpen in de winkel door personeel. Bij online bestellen snel verzonden.
Er ging iets mis met de onlineâŠ
Er ging iets mis met de online bestelling van een digitale piano. Daardoor kon hij niet per post geleverd worden maar moest ik hem komen halen zodat het kerstkado nog op tijd onder de boom stond. Dit is in de winkel meer dan goed gemaakt. Mooie winkel!
Uitstekende service
De levering was snel en goed.
Heel tevreden over de lamp en de service.
De oorspronkelijke pianolamp gaf hinderlijk licht voor mijn omgeving. Omdat ik de lamp al heb gebruikt, vond ik retour zenden niet fair.
De mensen van Oostendorp benadrukten, dat ik dat gewoon kan doen.
Om beter te kiezen, ben ik er vandaag 3 januari, heen geweest. Daar kon ik verschillende lampen uitproberen. Heel soepel kon ik een andere lamp meenemen.
Oostendorp Muziek, een aanrader.
gastvrij, warm betrokken en professioneel.
Veel van mijn goede ervaring staat hieronder al omschreven maar wat mij enorm goed gedaan heeft is de zeer persoonlijke en warm betrokken manier van omgaan met mij als nieuwe klant en het meedenken in oplossingen tijdens de begeleiding van mijn aankoop. Door een foute inschatting van mij qua afmeting van de piano, kreeg ik ná aanschaf zonder morren de gelegenheid toch nog voor een andere piano te gaan. Recht op iets hebben is iets heel anders dan voelen dat je iets gegund wordt.
Dus bijzonder bedankt Ella Gereards Thesingh, voor jouw mooie bijdrage in de winkel en mijn aankoop!
Prachtige Schimmel C116T piano
Na een hele zoektocht heb ik uiteindelijk toch de piano gekocht die mij direct in het begin al het meeste aantrok: een prachtige Schimmel Classic 116 Tradition. Door een foutje was een eerdere actieprijs blijven staan. Na intern overleg gunde men mij de piano toch voor deze prijs, waar ik erg dankbaar voor ben: meer budget had ik simpelweg niet.
Ik waardeer de tijd die Ella voor mij heeft genomen: het heeft even geduurd voordat ik zover was. Het feit dat ik rustig en zonder onder druk gezet te worden alle piano's (en zelfs vleugels!) mocht uitproberen was erg prettig.
Het enige jammere was dat de piano uiteindelijk een aantal weken later werd geleverd dan oorspronkelijk verwacht (zomervakantie), waardoor de piano op mijn laatste vakantiedag binnenkwam.
Inmiddels staat de piano nu vier maanden bij ons in huis. Ik kan alleen maar zeggen: wat een prachtige piano! Ik speel er dagelijks op; dat zegt genoeg!
Zoek je een piano, ga naar Oostendorp Wezep!
De juiste piano vinden in een zaak met zo'n gigantisch groot aanbod is een ontdekkingsreis. Heel fijn om daar een goede gids bij te hebben, die de juiste vragen stelt, die met echte aandacht goed kan luisteren en mee kan bewegen in de wendingen tijdens zo'n reis en die de tijd voor je neemt. Dit allemaal vond ik bij een ongelofelijk sympathieke medewerker (Thomas!) van Oosterdorp piano's Wezep. Echt, wat een fijne begeleiding heb ik daar gekregen.
Ook de betaalregeling was bijzonder klantvriendelijk. Het slotresultaat: een prachtige Ibach piano in huis en een heel gelukkig mens.
Heel blij met de aanschaf van mijn Schimmel Classic C 126 T SP Messing Piano
Heel blij met de aanschaf van mijn Schimmel Classic C 126 T SP Messing Piano.
Zeer gastvrije ontvangst, alle tijd om te spelen en vragen te stellen. Ben je op zoek naar de piano die bij je past, dan raad ik je aan Oostendorp te bezoeken!
Oostendorp Muziek is een begrip. Het staat voor kwaliteit en uitstekende communicatie. Het begint al met de uitstraling van deâŠ
Het begint al met de uitstraling van de website waar alle belangrijke zaken aan de orde komen. Als klnat weet je waar je aan toe bent. Dus een afspraak gemaakt in het prachtige pand van Hilversum waar ik werd verwelkomd door Stefan, die me meteen op m'n gemak stelde met een kopje koffie. De onderhandeling over de aankoop van een nieuw keyboard en de inruil van mijn oude instrument ging soepeltjes. Mijn verwachtingen waren niet hoog (vanwege mijn oude keyboard) en daarom kijk ik tevreden terug over de hele gang van zaken.
Hele fijne Kawai Cn 301 besteld online
Hele fijne Kawai Cn 301 besteld online, binnen week bezorgd. Heerlijke piano!
Correcte afhandeling van de bestelling.
Aanschaf mooie dig piano
Onlangs een Roland RD 88 bij Oostendorp gekocht in Hilversum.
Ik kocht een showroom model met flinke korting maar toch goeie garantie. Top!
Mooie zaak, behulpzaam personeel. Maar niet gekunsteld overdreven zoals Bax bv. Relax. Grote keuze voor zowel dig piano s als echte piano s/vleugels.
Ze denken goed met je mee, of je nu
beginner of prof bent.
Oostendorp Hilversum zeker een aanrader!
Anton
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹