Vandaag bij Oostendorp geweest in Wezep. We hadden geen afspraak maar werden vriendelijke ontvangen met een kopje koffie. Nadat we uitgelegd hadden wat we wilde werd er een collega bij gehaald, dat... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Piano gekocht voor onze dochter: We hebben twee bezoeken gedaan in de winkel in Hilversum. Daar heeft men alle tijd voor ons genomen en vooral goed geluisterd en goed contact met onze dochte... ãã£ãšèŠã
Fijne professionele muziekwinkel! We hebben onze piano gekocht tijdens corona i.c.m. een aanbieding van Cor Bakker. We werden erg vriendelijk en prettig geholpen, er werd uitgebreid tijd voor ons gen... ãã£ãšèŠã
Onlangs een Roland RD 88 bij Oostendorp gekocht in Hilversum. Ik kocht een showroom model met flinke korting maar toch goeie garantie. Top! Mooie zaak, behulpzaam personeel. Maar niet gekuns... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- 楜åšå±
- 楜åšã¬ã³ã¿ã« ãµãŒãã¹
- 楜åšä¿®çå°éåº
- 楜åšåº
- ãã¢ã販売åº
- äžå€æ¥œåšå°éåº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Oostendorp Muziek is specialist in toetsinstrumenten en alle accessoires die u daarbij nodig heeft. Met ruim 40 jaar ervaring geven wij onze klanten elke dag het beste advies voor de beste prijs. Onze missie is dan ook om mensen het plezier van muziek te laten beleven! Kom langs in Hilversum of Wezep voor persoonlijk advies en meer dan 400 speelklaar opgestelde instrumenten.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Bestelling correct afgerond.
Top!
We werden ontvangen door Jurgen. We zochten een piano voor starters, voor onze puberzonen. Een met koptelefoon, vanzelfsprekend. Jurgen gaf uitstekend advies. We hebben een Amadeus gekocht, een digitale piano door Oostendorp zelf ontworpen. Volgens Jurgen een uitstekende keus voor jongens die zelf op internet gaan zoeken hoe te leren piano spelen. Na drie jaar kunnen we het instrument inruilen voor een andere Oostendorp piano, met volledige teruggave. We zijn benieuwd hoe ze het gaan doen. âïžâïžâïžâïžâïž

Oostendorp Muziek ããã®åç
De toets van klantvriendelijkheid en begrip overtroffen
Wij hebben een viertal bezoeken gebracht aan de winkel.
Iedere keer werden werden we vriendelijk ontvangen en serieus genomen.
De keuze voor een, voor mij, passend instrument werd gestuurd, maar zeker niet opgedrongen. Het zou een aanvulling worden op mijn collectie toetsinstrumenten.
Ook de communicatie was steeds uitermate correct en respectvol.
Vanuit Nuenen reisden we graag af naar Wezep. De gunfactor overtrof de reiskosten.
Ik ben nog steeds blij en tevreden over mijn keuze.
Goed advies
Goed advies, Oostendorp is telefonisch goed te bereiken en personeel is vriendelijk en benaderbaar.
Beide, mondstuk en lssenaarlamp werden vlot en correct geleverd.tcorrect
Beide, mondt
snelle levering
Geven goede informatie
Alles was duidelijk en zochten nog verdere specificaties voor mij uit betreffende afmetingen
Super snelle levering met goedâŠ
Super snelle levering met goed beschermende verpakking. Ook werd er snel gereageerd op mijn vraag naar de verzending status. Top verkoper en betrouwbaar!
Snel geleverd !
Al jaren fan van Oostendorp
De hele middag daar gespendeerd en piano's uitgeprobeerd. Deze keer zocht ik iets erbij waarmee ik opnames kan maken met meerdere sporen. Toen de medewerker hoorde dat ik al Cubase in huis had, adviseerde hij mij deze eerst goed te leren omdat ik al een prachtige piano thuis heb staan. Hij had mij makkelijk een piano kunnen verkopen, maar deed dit niet. Mijn dochter had nog een kapotte pedaal die ter plekke nog even gratis gerepareerd werd. Uiteindelijk heb ik toch de Yamaha online besteld bij Oostendorp. De hoes die ik daarbij besteld had was niet geleverd. Eén telefoontje naar Oostendorp op de zaterdag om 17:00 uur was genoeg. De aardige medewerker vroeg mij of ik de hoes voor de Yamaha piano wilde gebruiken. Deze bleek hiervoor niet geschikt te zijn en kon ik de bestelling nog annuleren. Top dat er zo wordt meegedacht door iedereen en dat we altijd welkom zijn voor een piano test. Ik kan me voorstellen dat ze er wel eens gek van worden dat mensen eindeloos piano's uitproberen en dan tenslotte ergens anders bestellen omdat het daar twee tientjes goedkoper is. NIET DOEN. Ga gewoon naar Oostendorp ook voor verder service. Deze winkel moet nog heel lang blijven bestaan! Bedankt Oostendorp voor al heel veel jaren fijne service!
Afspraken word nagekomen en snelle reactie.
Werd snel en netjes geholpen. Geen lange wachtijden ,zeker een aanbeveling.
Ondanks dat ik geen vaste klant ben
Ondanks dat ik geen vaste klant ben, toch vriendelijk geholpen,mvrg ton van vooren Zeeland
Ik heb onlangs een Yamaha keyboard besteld. Deze bestelling was heel makkelijk te plaatsen en werd keurig volgens afspraak op tijd geleverd.
Degelijk bedrijf
Goede prijs en duidelijke informatie over het product. Ook over de manier van bezorgen.
Telefonisch enorm goed geholpen
Telefonisch enorm goed geholpen. Eerlijk advies en ze nemen de tijd. Super blij met mijn aankoop!
Levering was op tijd
Levering was op tijd. Piano voldoet ruimschoots aan de verwachtingen.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã