Relevant kursus og god underviser Var pÃ¥ kursus i AnsÊttelsesretten - nye regler mv. 2019. Der var en del emner og omrÃ¥der vi skulle igennem men de var alle relevante og blev formidlet pÃ¥ en spÊndend... ãã£ãšèŠã
Rami er en dygtig og engageret underviser, der holdt mig aktiv ohne Ende. SpÊndende og lÊrerigt, jeg kan virkelig bruge dette dagskursus til noget. Lokale, forplejning etc. var ogsÃ¥ helt i top. Hv... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
En praktisk implementering. af ferieloven Et fint kursus, dog blev ferieloven gennemgÃ¥et lige lovligt meget, hvilket gjorde, at den praktiske implementering, blev gennemgÃ¥et en tand for hurtigt,... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Ãkonomi & Personale Academy udbyder kurser, netvÊrk og uddannelser inden for Þkonomi- og personaleomrÃ¥det. Siden 1999 har mere end 50.000 ansatte inden for den private og offentlige sektor deltaget pÃ¥ vores kurser. Vores kunder vÊlger i gennemsnit at deltage pÃ¥ mere end 5 forskellige kurser over en periode pÃ¥ ca. 3 Ã¥r. Over halvdelen af vores kunder vÊlger at tage kurserne som en del af et uddannelsesforlÞb. Flere og flere af vores kunder ser det desuden som en styrke at supplere lÞbende kursusdeltagelse med et medlemskab af vores faglige netvÊrk.
Gydevang 39-41, 3450, AllerÞd, ãã³ããŒã¯
- 70 270026
- op@opkurser.dk
- opkurser.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Godt og konstruktivt kursus ð
Har deltaget i den del kurser
Har deltaget i den del kurser, og det er altid rigtig dygtige og kompetente undervisere.
Gode undervisere
Rigtig godt kursus, hvor underviserene var rigtig gode til at inddrage kursisternes egne cases.
God kursus og meget relevant viden fraâŠ
God kursus og meget relevant viden fra underviser
Let forståeligt
Endnu et godt kursus
Endnu et godt kursus, hvor der også var god tid til spÞrgsmål.
Super godt kursus
Super godt kursus, med gode underviser og brugbart materiale til at tage med hjem
TÞrt stof bliver interessant :)
TÞrt stof bliver interessant :)
Super gode undervisere der forstå at holde interessen fanget på kursisterne-
Gode meget vidende foredragsholdere
Virkeligt godt kursus.
2 kurser der nÊsten var ens
Havde valgt 2 kurser som på papiret var med forskellige emner, men min opfattelse af kurset var at over 50% af dag 2 var gentagelser.
Da jeg pÃ¥peger det i telefon overfor Ãkonomi og personale, er de meget faste pÃ¥ at der ikke er meget gentagelse, men pÃ¥ min mail som bliver sendt samme dag jeg taler med dem i telefonen hvor jeg spÞrger om refusion har jeg endnu ikke modtaget et svar. Vil nok ikke vÊlge Ãkonomi og Personale nÊste gang :(

Ãkonomi & Personale Academy ããã®åç
Altid velforberedte undervisere og godeâŠ
Altid velforberedte undervisere og gode forhold på kursussteder.
Super godt kursus
Super godt kursus, på trods af et meget tungt og kedeligt emne som Moms, så formåede Andreas at gÞre det til en fornÞjelse at deltage. Kan varmt anbefales.
Jeg har deltaget i kurset GDPR iâŠ
Jeg har deltaget i kurset GDPR i praksis - compliance og dokumentation, som Ãkonomi & Personale Academy afholdte. Underviser var Rami C. SÞrensen og han gjorde det relativt svÊre stof, forstÃ¥eligt og anvendeligt og jeg havde stor gavn af kurset og fik flere ting med hjem.
Et godt kursus
Et godt kursus, var dog lidt forbavset over formiddagen. Det skal ikke forstås negativt, men troede at indholdet var noget andet. Formidlerne både formiddag og eftermiddag var formidable.
Det var et rigtig godt og lÊrerigtâŠ
Det var et rigtig godt og lÊrerigt kursus, med meget engageret undervisere.
Professionel tilgang
Fantastiske kurser
Fantastiske kurser, gode og brugbare informationer, og fantastisk forplejning. :-)