God service og rådgivning!
Min oplevelse med Optimal Invest var meget god! Jeg fÞlte at jeg fik rigtig professionel behandling og sÊrdeles kompetent finansiel rådgivning :)
Optimal Invest laver kvalitetsinvesteringer til lave priser. MÃ¥lsÊtning er at skabe et betydeligt merafkast til vores kunder i forhold til vores danske konkurrenter baseret pÃ¥ den bedst mulige balance mellem hÞjt afkast, lav risiko og maksimal sikkerhed til meget lave omkostninger. ð Optimal Invest laver ansvarlige kvalitetsinvesteringer til investorvenlige priser i form af uafhÊngige investeringsforeningsafdelinger, hvor du fÃ¥r mere ud af din formue. Vi forvalter over 5 mia. kr fordelt pÃ¥ ca. 17.000 kunder og har en stÊrk kundetilgang. Vi skaber flotte afkast og resultater til vores investorer. Vores Êldste investeringsforeningsafdeling Wealth Invest Optimal VerdensIndex Moderat har givet et signikant merafkast ift. bÃ¥de danske og europÊiske konkurrenter.
JÊgersborg Alle 1A, 2920, Charlottenlund, ãã³ããŒã¯
Som en der ikke ved noget som helt omkring investering var det virkelig rart og trygt at få snakket det igennem i et sprog som jeg forstår. Jeg investerede for ca 5 år siden kunne meget hurtigt se at det give pote og der har vÊret vÊkst lige siden.
Jeg har fået gode forklaringer på produkterne. Niveauet på administrationsomkostninger er betydelig lavere, end set andre steder.

Optimal Invest FondsmÊglerselskab A/S ããã®åç
Fik et investeringsforslag til at starte med, som var virkelig nemt at forstå. Det gav bare god mening. Har vÊret super tilfreds med udviklingen helt fra dag 1, så jeg klager bestemt ikke. Kan klart anbefales herfra.

TrovÊrdig og grundige.
God vejledning og overblik omkring investeringmuligheder.
Super god service fra Optimal Invest, da jeg ringede ind med spÞrgsmål.

Optimal Invest FondsmÊglerselskab A/S ããã®åç
Optimal Invest har leveret gode resultater for mine investeringer år efter år. Kan kun anbefale firmaet til alle former for investering. Lang som kortsigtet. Frie midler som pensionsopsparinger

Optimal Invest FondsmÊglerselskab A/S ããã®åç
Super god investeringsforening med god kundekontakt!
Teamet hos optimal invest er trovÊrdige og har gode produkter til en lav åop.
KÊmpe anbefaling herfra