Fantastisk og hurtig service og rådgivning. Norm.invest kan klart anbefales. Lave gebyrer, fornuftige afkast og en platform der er nem og overskuelig.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Efter salg af hus investerede jeg et stÞrre belÞb i Norm Invest. Jeg valgte en forholdsvis lav risiko, men efter 9 mÃ¥neder var der en positiv forrentning pÃ¥ 11%. Har nu trukket en del ud igen til andr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har investeret gennem Norm Invest, siden jeg var 18 Ã¥r, sÃ¥ det er efterhÃ¥nden lidt over fem Ã¥r. Jeg har vÊret super tilfreds hele vejen igennem. De har leveret et fornuftigt afkast, og jeg har... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Norm Invest agerer sÊrdeles hjÊlpsom. Jeg fulgte de enkle instrukser jeg havde modtaget fra jer, for oprettelse af min AktionÊrkonto. Derefter foretog Norm Invest flytning af det aftalte belÞb, og d... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Norm Invest er den nemmeste måde at investere. Få en gratis investeringsplan på norminvest.com
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fremragende service
Fantastisk og hurtig service og rådgivning.
God og hurtig ekspedition
God og hurtig ekspedition, kan kun anbefale Norm Invest ð

Norm Invest ããã®åç
MÃ¥ vÊre den nemmeste mÃ¥de at investereâŠ
Må vÊre den nemmeste måde at investere på. Meget overskuelig app og meget hurtigt svar på mail, hvis man har spÞrgsmål. Og gode afkast selvfÞlgelig.

Nemt at gå til
Nemt at gå til. God og hurtig kundeservice. Pengene passer bare lidt sig selv når man fÞrst er i gang og så kan de hurtig blive udbetalt hvis nÞdvendigt.

God og tillidsfuld betjening
Jeg har fået et pÊnt udbytte, og er meget tilfreds med den betjening og behandling, jeg har fået,

Jeg har investeret gennem Norm Invest
Jeg har investeret gennem Norm Invest, siden jeg var 18 år, så det er efterhånden lidt over fem år. Jeg har vÊret super tilfreds hele vejen igennem. De har leveret et fornuftigt afkast, og jeg har altid haft en god oplevelse med deres service.
Det, jeg isÊr sÊtter pris på, er deres kundeservice. Hver gang jeg har haft spÞrgsmål eller haft brug for hjÊlp, har de vÊret utrolig flinke og imÞdekommende i telefonen. Man fÞler virkelig, at de tager sig tid til at hjÊlpe.
Alt i alt har jeg kun positive erfaringer med Norm Invest, og jeg kan sagtens anbefale dem til andre, der leder efter en enkel og professionel investeringslÞsning.

Anbefales for god service
Anbefales for god service, information og deres produkt

Meget hjÊlpsom med hvordan man skal gÞre
Meget hjÊlpsom med hvordan man skal gÞre

Norm Invest ããã®åç
Personlig rådgivning og en sikker hånd på din investering
Det er nemt at få hjÊlp og rådgivning. Ingen robot svar. Personlige kontant.
God og brugervenlig platform. Gode investeringer der giver fine afkast. Vil du i gang med at investere i trygge rammer kan jeg anbefale Norm Invest.

Kort og godt.
Kort og godt.
Hos Norm Invest har jeg en god fÞlelse i maven..

Norm Invest ããã®åç
Meget nemt at indsÊtte og hÊve penge
Meget nemt at indsÊtte og hÊve penge. Afkastet er fint så en god måde at placere sine frie midler på.

Nem og enkel investering,
Nem og enkel investering,
Tester for at bedÞmme risikovilligehed og så kÞre resten automatisk.

Norm Invest ããã®åç
God vejledning og godt afkast
Efter salg af hus investerede jeg et stÞrre belÞb i Norm Invest. Jeg valgte en forholdsvis lav risiko, men efter 9 måneder var der en positiv forrentning på 11%. Har nu trukket en del ud igen til andre investeringer, og jeg har gennem hele forlÞbet fået god vejledning af konsulenterne hos Norm Invest.

SUPER service og rådgivning
SUPER. Fremragende personlig service og rådgivning Jeg har netop fået optimeret mine og min hustrus konti til Aktiesparekonti. Kundeservice ringede mig op og hjalp med at fange de helt rigtige belÞb og indskudslofter på kronen. Hurtig svartid på mail og ekstremt hjÊlpsomme hele vejen igennem. 5 store stjerner herfra!

Norm Invest ããã®åç
Jeg valgte at fÃ¥ en aktiesparekonto hosâŠ
Jeg valgte at få en aktiesparekonto hos Norm Invest efter at have vÊret på en boot camp hos en af deres kolleger. Problemet var så bare bagefter, at jeg fandt det svÊrt at finde ud af, hvilke enkeltakter og ETF'er jeg skulle vÊlge. Jeg turde ikke selv trykke på "kÞb" knappen. Det klarer Norm Invest for mig. GlÊder mig over at se belÞbet vokse.

Meget hjÊlpsomme og omsorgsfulde

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹