レビュアーのコメントを見てみましょう
企業が回答しました
Kun gode oplevelser med Norm Invest! Formuen vokser og kundeservice er i top. Kompetent og effektiv rådgivning! Får altid svar indenfor få timer. Kæmpe anbefaling at lade dem investere for dig!
企業が回答しました
Norm Invest agerer særdeles hjælpsom. Jeg fulgte de enkle instrukser jeg havde modtaget fra jer, for oprettelse af min Aktionærkonto. Derefter foretog Norm Invest flytning af det aftalte beløb, og d... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Norm Invest er den nemmeste måde at investere. Få en gratis investeringsplan på norminvest.com
Applebys Plads 7, 1411, København K, デンマーク
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
god servise
God oplevelse
Jeg har været meget tilfreds med Norm Invest.Jeg har nu lukket min konto,da pengene var investeret som gave til mine børnebørn. De har på 6 år fået et meget fint afkast. Lukning af kontoen er gået både hurtigt og professionelt.
Kun ros herfra.
Vores porteføljemanager skal have stor…
Vores porteføljemanager skal have stor ros, altid hurtig til svare og komme med tilbage melding.
Anbefalers herfra:
Anbefalers herfra:
Altid kontaktbare
Gode til at rådgive
Mine pensioner stiger støt og roligt😊

For 5 aar siden startede jeg investere hos Norm Invest
For 5 aar siden startede jeg investere hos Norm Invest. Nu saelger jeg det mest af min invest som oprindelig planlagt sammen med Norm Invest og fik det forventede afkast som N.I. havde regnet med. Alting gik som skulle og ingen problemer med at koebe eller salg overhovedet. 5 stars igen til Norm Invest.

Kun gode oplevelser med Norm Invest

Norm Invest からの回答
Hurtig service og overskuelig proces…
Hurtig service og overskuelig proces med udbetaling

Super 👍
Super 👍
Solidt afkast med minimale omkostninger. Vigtigt for mig er, at man kan ringe for evt. afklaring af spørgsmål, det kan man, og får hver gang en seriøs og professionel behandling og ikke mindst svar på spørgsmål

Norm Invest からの回答
Jeg har nu brugt Norm Invest i snart 7…
Jeg har nu brugt Norm Invest i snart 7 år og har kun gode ting at sige. Altid hurtig og hjælpsom respons, og nemt at bruge appen.

Norm Invest からの回答
I er altid hjælpsomme og gode at komme…
I er altid hjælpsomme og gode at komme i kontakt med

Hurtig og professionel behandling
Altid hurtig og behagelig behandling ifm. spørgsmål og gennemførelse af ordre.

Jamen Jamen.
Jamen Jamen.. når man er er investerings 'idiot' så er dette helt perfekt.. jeg føler mig tryg hele vejen igennem..! Langt sjovere end og have penge i banken og da noget mere givtigt.. 👍

Norm Invest からの回答
De yder altid en yderst god rådgivning
De yder altid en yderst god rådgivning, de er meget hjælpsomme. De svarer hurtigt på mails. Jeg føler mig tryg ved at investere penge hos Norm invest

Norm Invest からの回答
Hurtig ekspedition af mine ønsker
Hurtig ekspedition af mine ønsker i forhold til min portefølje.

Norm Invest からの回答
Min konto blev pludselig blokeret uden forklaring
Min konto blev pludselig blokeret uden ordentlig varsel eller forklaring. Da jeg spurgte hvorfor, blev jeg bedt om at indsende yderligere dokumentation for at få løst problemet, hvilket jeg gjorde med det samme.
Siden da har jeg ikke modtaget nogen form for respons, og min konto er stadig blokeret. Manglen på kommunikation og gennemsigtighed er stærkt utilfredsstillende, især når det handler om ens egne midler.
Jeg forventer som minimum klar information og rettidig support – noget jeg desværre ikke har oplevet her.
STAY AWAY

Norm Invest からの回答
God service og rigtig gode til deres…
God service og rigtig gode til deres investeringer 👍😎

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。