Fin tur, men færge billetter er dyr, især hvis man har købt bropas til Øresund broen Dog fint med fleksible billet, og mulighed for at lade bilen, selvom det er ca 40% dyrere end opladning i land (... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Overfarten fungerer utrolig hurtigt og effektivt, og af- og påkørsel sker smertefrit. Faktisk er pladsen på selve vogndækket også ok. Men den helt store oplevelse på vores seneste overfart var Kundes... もっと見る
Selve rejsen kører professionelt. Men det "toldfrie"område er rent Monty Pyton. Priserne er højere end i Kvickly/Bilka for drikkevarers vedkommende og parfumeafdelingen (Toldfrit) er meget dyrer... もっと見る
Vielen lieben Dank für die Erstattung, mein falsch bezahltes Ticket. Ohne Probleme die zu viel bezahlten Kosten erstattet bekommen und dafür möchte ich mich ganz herzlich bedanken!!! Zu jeder Zeit wür... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
ØRESUNDSLINJEN er den korteste og hurtigste måde at krydse Øresund på. Vi sejler de fire km mellem Helsingør og Helsingborg døgnet rundt. I dagtimerne sejler vi hvert kvarter for lastbiler og hvert 20. minut for passagerer og andre biler. Det bliver årligt til mere end seks millioner passagerer, over en million personbiler, ca. 7.300 busser og 450.000 lastbiler. Vi er således en vigtig del af den nordiske infrastruktur og med til at forbinde Danmark og Sverige med resten af Europa. ØRESUNDSLINJEN driver fem færger på ruten, hvoraf de to største færger er elektriske, og en tredje er planlagt til eldrift i 2025. Målet er at have en emissionsfri flåde på ØRESUNDSLINJEN inden 2030.
Færgevej 8, 3000, Helsingør, デンマーク
ネガティブなレビューの 54%に回答しています
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Glidende overfart, nem at komme af og på og finde rundt.
Jeg har en brobizz, men troede jeg skulle betale på hjemmesiden, for at reservere plads. Så nu har jeg betalt 2 gange. Øv!
En af de vigtigste ting?
En af de vigtigste ting. Er at på og aflæsning af biler/lastvogne er ansvarligt og logisk.Det er ikke tilfældet da der gentagne gange er opstået uheldige situationer.
Hvor førere tager fejl oga. Dårlig påkørsels anvisning.
Nemt og hurtigt
Det var nemt og hurtigt. Både at bestille billetter, og selve turen
Supereffektiv vei fra Norge til…
Supereffektiv vei fra Norge til Danmark. Kjøp billett på forhånd og spar penger.
Nem og hyggelig måde at komme til…
Nem og hyggelig måde at komme til Sverige på, og rart at strække benene efter at køre i bil.
Flot udsigt fra færgen 🌅⛴️
Skøn overfart til Sverige
Det er altid en god oplevelse at sejle til Helsingborg. Lækker færge, hurtig overfart, sødt personale.
I sommerperioden er der dog ALT for mange passagerer. Personligt oplever jeg klaustrofobiske tilstande både ved indtjekningen, på færgen under hele overfarten og ved afgang.
Hurtig indtjekning og overfart.
Rigtig dejlig oplevelse med god mad og…
Rigtig dejlig oplevelse med god mad og fin service
Fin og hurtig kundeservice
Jeg fik god kundeservice, da jeg henvendte mig vedrørende køb af forkert overfarts billet.
Jeg henvendte mig først via mail og efterfølgende pr. telefon og det endte med at blive en god oplevelse med fin information omkring fremtidige overfarten. Tak for det 🇩🇰🇸🇪
Den bedste service og maden var helt i…
Den bedste service og maden var helt i topklasse kan kun anbefale.
Til den pris af 710 SEK for en…
Til den pris af 710 SEK for en enkeltbillet fra Helsingborg til Helsingør må man forlange en vis standard. Føj for en stank af tis fra herre toilettet helt ud i foyeren, og dametoilettet var heller ikke rengjort i meget lang tid vidende det om.
Booking af billetter er åbenbart en kompliceret sag, idet man ikke kan få lov til det samme dag, som man skal rejse, på sitet. Underligt.
Solen skinner ind i billetautomaten, så man ikke kan læse, hvad der skal trykkes på.
Stram op.
Hvad er meningen?
Hvad er meningen med at man skal kører til forskellige baner når folk alligevel bliver tilfældigt udvalgt til at komme på færgen.
Jeg kørte ind i bane 5, 20 min før afgang. På det tidspunkt var der ingen i bane 6 og 7. Alligevel fik dem i bane 6 og 7, lov til at kører først på færgen, da de ankom, med det resultat at der ikke var plads til mig. Det resulterende så i, at jeg skulle vente på næste afgang.
I reklamerer med med at i er hurtigst, men ikke hvis man regner ventetiden med.
Tager broen næste gang
Godt med en pause, efter en længere køreturen.
Godt at "strække" benene efter en længere køretur, samtidig har man lejlighed til at få lidt at spise og drikke,et besøg på toiletet er sikkert også tiltrængt så man kan være klar til næste "etape", desuden har man også mulighed for at få strøm på el-bilen under overfarten.
Jeg rejste med en gangbesværet og…
Jeg rejste med en gangbesværet og spurgte derfor om vi kunne holde tæt på elevatoren. Dette blev meldt videre i systemet og vi blev fulgt hele vejen så vi fik plads lige foran elevatoren og der blev gjort plads så min veninde kunne komme ordentligt ud af bildøren.
Fantastisk service og hjælpsomhed, gjorde vores overfart så nem og behagelig trods gangbesvær.
Altid god oplevelse
Vi kom for tidligt på vejen frem og…
Vi kom for tidligt på vejen frem og kom forsent på vejen tilbage men det var ikke et problem
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。