レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi havde overset en, ikke uvÊsentlig, information mht en afgang

䌁業が回答したした

Dejlig "Sparkling Buffet" i restauranten på Aurora. Afslappet stemning og god arkustik i restauranten. Super god og opmÊrksom svensk tjener. Selskabet havde nogle skÞnne timer ombord!

䌁業情報

1. フェリヌ サヌビス

圓該䌁業による蚘述

ØRESUNDSLINJEN er den korteste og hurtigste mÃ¥de at krydse Øresund pÃ¥. Vi sejler de fire km mellem HelsingÞr og Helsingborg dÞgnet rundt. I dagtimerne sejler vi hvert kvarter for lastbiler og hvert 20. minut for passagerer og andre biler. Det bliver Ã¥rligt til mere end seks millioner passagerer, over en million personbiler, ca. 7.300 busser og 450.000 lastbiler. Vi er sÃ¥ledes en vigtig del af den nordiske infrastruktur og med til at forbinde Danmark og Sverige med resten af Europa. ØRESUNDSLINJEN driver fem fÊrger pÃ¥ ruten, hvoraf de to stÞrste fÊrger er elektriske, og en tredje er planlagt til eldrift i 2025. MÃ¥let er at have en emissionsfri flÃ¥de på ØRESUNDSLINJEN inden 2030.

4.0

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

450件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 58に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

Vi havde overset en

Vi havde overset en, ikke uvÊsentlig, information mht en afgang
. Vi fik hurtigt feedback og en fin forklaring. Vi havde ikke krav pÃ¥ en refundering, men dette fik vi! TAK. Rejste med fÊrgen sÞndag d. 24/5, kl 14.
Dorte KÞbenhavn.

2026幎5月24日

Bondefangning

Enig i anmeldelse ved Fleming 6.maj, som selskabet belejligt ikke har kommenteret. Jeg har haft ØresundGo siden 2021 med tilknyttet BroBizz, der reklameres i radioen og GoogleAI til ogsÃ¥ at gÊlde HelsingÞr fÊrgen. Jeg oprettede en profil pÃ¥ deres hjemmeside og knyttede brobizzen hertil. Nogle dage senere bookede jeg billetter til 199 kr. og checkede ind med brobizzen 12/5 til 460 kr. Det samme pÃ¥ hjemturen 15/5. Det er hvad jeg forstÃ¥r ved falsk reklame, utilstrÊkkelig information pÃ¥ hjemmesiden og bondefangning. NÊste gang kÞrer jeg over Øresundsbroen selv om det er 100 km ekstra, men her lever man da op til annonceringen og tager 182 kr for passagen, der varer nÊsten samme tid pÃ¥ motorvejen, fordi man ikke skal vente ved fÊrgen og gennem byerne.

2026幎5月15日

Øresundslinjen からの回答

Vi beklager, at du har oplevet uklarheder omkring prisen ved brug af BroBizz i forbindelse med din rejse. Vi forstår, at det skaber frustration, når prisen ikke opleves at stemme overens med forventningerne.

Vi vil gerne prÊcisere, at vi giver rabat forudsat, at der findes en aktiv aftale knyttet til BroBizzen, og at den fysiske BroBizz-enhed er korrekt installeret og kan aflÊses ved passage. Hvis disse betingelser ikke er opfyldt, kan normalprisen blive opkrÊvet ved check-in.

Samtidig tager vi din kommentar om tydelighed i information og markedsfÞring til os, da det er vigtigt for os, at vilkårene fremgår klart og korrekt.

Din feedback er vigtig og vil indgå i vores fortsatte forbedringsarbejde hos Øresundslinjen.

Glimrende oplevelse

Rejste med Tycho Brahe og havde booket bord i restauranten til deres frokost buffet. En rigtig god oplevelse. Flot udvalg af retter, og god kvalitet af samme. Fin betjening, og smilende personale. Det bliver ikke sidste gang.

2026幎5月12日
自発的なレビュヌ

DÃ¥rlig oplevelse med betaling med

Dårlig oplevelse med betaling med brobizz, jeg sÞger pris på deres hjemmeside og der står 225 pr, vej ved brug af brobizz, men da jeg holder i havnen koster det 460 kr pr. vej, jeg prÞvede at forklare at der måtte vÊre skete en fejl men det kunne de ikke hjÊlpe med. Når man fÞrst holder i kÞen så var der ingen anden udvej end at betale. Meget dårlig/mangelfuld information på deres hjemmeside som kostede mig nÊsten 500kr ekstra. Skulle havde taget broen til halv pris

2026幎5月2日

Øresundslinjen からの回答

Vi beklager virkelig, at din oplevelse med betaling via BroBizz ikke levede op til forventningerne, og at du oplevede en uventet prisforskel i havnen.

Vi vil gerne prÊcisere, at BroBizz indebÊrer en fast pris i henhold til den gÊldende aftale, forudsat at den fysiske BroBizz-enhed er korrekt installeret og kan registreres ved passage, og at der findes en aktiv aftale med Øresundslinjen.

Vi forstÃ¥r, at dette kan skabe frustration, isÊr hvis informationen ikke har vÊret tilstrÊkkeligt tydelig pÃ¥ forhÃ¥nd. Din feedback om tydelighed og informationsflow indgÃ¥r i vores fortsatte forbedringsarbejde hos Øresundslinjen.

460 kr for at kÞre pÃ¥ en fÊrge der er

460 kr for at kÞre på en fÊrge der er halvt fyldt og 460 tilbage igen. Kan ikke se hvordan det nogensinde kunne blive 920 kr vÊrd for den flydende broservice de yder.

2026幎5月3日

Tak for din feedback.

Vi beklager, at prisen oplevedes som hÞj i forhold til oplevelsen ombord. Vores priser er dynamiske og kan variere afhÊngigt af efterspÞrgsel, kapacitet samt tidspunkt for booking og rejse. Formålet er at fordele belÊgningen på tvÊrs af afgange og sikre en stabil og effektiv drift året rundt.

Vi forstÃ¥r, at prisniveauet kan opleves forskelligt afhÊngigt af situationen, og din feedback er vigtig for os. Den indgÃ¥r i vores fortsatte arbejde med at udvikle bÃ¥de prisstruktur og kundeoplevelse hos Øresundslinjen.

Forsinkelse.

D 28 april.
Afgang 16:30 fra HelsingÞr, 20-30 min forsinket.
Intet fremgår på sejlplan eller status.

2026幎4月28日

Tak for din feedback.

Vi beklager forsinkelsen på afgangen fra HelsingÞr den 28. april og at dette ikke fremgik tydeligt i vores sejlplan eller statusinformation. Vi forstår, at manglende opdateringer kan skabe frustration og usikkerhed, når man planlÊgger sin rejse.

Din oplevelse er vigtig for os, og vi tager din kommentar med i vores arbejde med at forbedre både driftsinformation og kundekommunikation hos Øresundslinjen.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。