Jeg har nu fÃ¥et tre triggerpunkt-behandlinger af Vigdis Lysne hos Origo: for smerter i venstre hÊl og fÞler jeg er fÊrdigbehandlet mht hÊlen og for nÊrmest kronisk hovedpine med lovende resultat o... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Efter 2. behandling havde jeg for fÞrste gang i meget lang tid en rigtig god nattesÞvn, hvor jeg dagen efter havde markant mere energi og ingen trÊthed. Fantastisk. Skal have 3. behandling mandagð
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg mÞdte frem med en total frosset skulder - Þm som en byld. Det lÞsnedes pÃ¥ 3 behandlinger til et helt acceptabelt niveau. SuverÊn orientering om, hvad der foregik undervejs. SÊrt at mÊrke de nÊrme... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
I met Vigdis after 10 months of chronic pain in my shoulder and daily tension headache and dizziness. I tried all possible treatments - kiropraktor, massage, fysio, training program in the gym, cuppi... ãã£ãšèŠã
Smertebehandling. Triggerpunkbehandling. Aukupunktur. Kraniosakral terapi
Nis Petersens Vej 5, 8660, Skanderborg, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
professionel behandling der virker.
Bruno er god til at spÞrge ind til problemet og fortÊlle hvad han tÊnker er årsagen, så man forstår hvad og hvorfor der behandles som der gÞr.

Origo Klinik ApS ããã®åç
Jeg kan på det varmeste anbefale Origo akupunktur.
Efter et fald på ryggen landede jeg oven på min arm, et brÊkket håndled og store smerter i skulderen med forstrakte muskler og en sene var revet over. Jeg kom til Bruno hos Origo med store smerter og flÞjtede på vej hjem.
VH Leon Rytter Pedersen

Origo Klinik ApS ããã®åç
Tak for god og venlig vejledning om behandlingen, efterfulgt at behandling for nakkesmerter.
Det gav en meget bedre nattesÞvn og opvågning uden hovedpine allerede efter fÞrste behandling.
Venlig hilsen
Birte Haugaard

Origo Klinik ApS ããã®åç
Jeg har fået hjÊlp lÞbeskader, "musearm" og en 20 år gammel skulderskade. Deres behandling er meget effektiv og giver mig altid straks smertelindring. Efter få behandlinger er mine symptomer vÊk. Selv min 20 år gamle skade er "kureret".
Jeg kan på det varmeste anbefale Vigdis og Bruno.

Origo Klinik ApS ããã®åç
Altid en fornÞjelse at komme forbi Bruno til et Kvartals tjek .
Kan kun varmt anbefale et smut forbi sÃ¥ du kan fÃ¥ " LÃ
ST " kroppen op ..

Origo Klinik ApS ããã®åç
Jeg har fået hjÊlp til rygsmerter, fiberskader i armene og frem for alt min ME. Jeg har gennem Perrin behandling og akupunktur hos Origoakupunktur fået reduceret flere af mine ME symptomer vÊsentligt således at jeg i dag er i stand til at opretholde et vÊsentligt hÞjere aktivitetsniveau og har en Þget livskvalitet.

Origo Klinik ApS ããã®åç
Efter 10 mrd med en frossen skulder er smerterne nu efter 12 behandlinger vÊk. Det er skÞnt at finde en alternativ til operation og komme af med alle smerterne. Jeg er så taknemmelig - mine bedste anbefalinger videregives hermed

Origo Klinik ApS ããã®åç
Mine varmeste anbefalinger til Origo akupunktur. Vigdis og Bruno er meget kompetente og effektive behandlere. Ãget bevÊgelighed og smertelindring gÞr en kÊmpe forskel! Mvh Vibeke Stroustrup.

Origo Klinik ApS ããã®åç
Jeg har i flere omgange fået behandling for smerter i ryg og bÊkken. Det har vÊret med stor succes, således at jeg har fået fÊrre smerter og blevet mere mobil.
Kan varmt anbefale triggerpunktur

Origo Klinik ApS ããã®åç
Jeg har rigtig gode oplevelser med behandling hos Origo. Jeg har haft flere forlÞb hos Vigdis gennem årene. Vigdis er meget lyttende og god til at omsÊtte symptomer til behandling. Jeg har fået meget fÊrre smerter og en mere velfungerende krop. Jeg kan varmt anbefale Origo.

Origo Klinik ApS ããã®åç
Kom med mange smerter i benet fra en prolaps. Efter 1 behandling var der tydeligt bedring. Er virkelig glad for at have fundet en der har kunne hjÊlpe mig af med mine smerter.

Origo Klinik ApS ããã®åç
Jeg har gået til Bruno og Vigdis mange gange, og deres service er super god. Som en der trÊner karate, så er der ofte steder der kommer til at gÞre ondt; knÊ, albuer, nogle gange også ryg, bare for at nÊvne nogle få, og Origo Akupunktur er altid til stor hjÊlp.
I starten var det deres triggerpunkt-akupunktur der hjalp mig meget med smerter, men den seneste tid har de også hjulpet med kraniosakral-behandling, da Vigdis har taget en kraniosakral-uddannelse. Nu er en fremragende behandling blevet om muligt endnu bedre!
5 stjerner uden tvivl :-)

Origo Klinik ApS ããã®åç
Helt fantastisk oplevelse. Mere bevÊgelighed end jeg har haft i mange år, efter fÞrste behandling.

Origo Klinik ApS ããã®åç
DÞjede med smerter i skulder og nakke i flere år. Efter få behandlinger var smerterne meget mindre, og til slut helt vÊk. Anbefales!

Origo Klinik ApS ããã®åç
fik lÞsnet op i ryggen og styr på smerter ned i benet

Origo Klinik ApS ããã®åç
Efter at have haft tennisalbuer i mange år prÞvede jeg Origo. 4-5 behandlinger og det er vÊk. Det bedste jeg nogensinde har prÞvet. Kan varmt anbefales. Erik

Origo Klinik ApS ããã®åç
Fremragende behandling og har hjulpet mig et utal af gange. Mine varmeste anbefalinger.
Mvh
Michael Boeriis