Ortoprime レビュー

TrustScore 5段階評価の1.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Niet bestellen! slechte product omschrijving had een verbandschoen besteld maat 39-41 ik draag maat 40 stonden geen bijzonderheden qua maat, duurde 4 dagen tot het geleverd werd, te klein…. Kosten om... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Het is dat ik een ster moet geven maar eigenlijk horen ze -5 sterren te krijgen. Zeker voor hun klantenservice. Wat een bijzondere mensen werken daar. Willen totaal niet helpen met vragen. Sturen stee... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Badplank en rolstoel besteld. Huisnummer was verkeerd; bestelling zou retour gaan..klantenservice kunnen bereiken via de chatfunctie( na 17.00 uur) Volgende dag ontving al een mail met code en de boi... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Erg asociaal en onvriendelijk.Producten vielen tegen en ortoprime reageer asociaal niet op mijn e-mail om de producten terug te sturen. Ik raad niet aan om bij ortoprime te bestellen vere van klantvr... もっと見る

ひどい

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 24

レビューを書く

Waardeloos

Waardeloos, lijkt Nederlands bedrijf (ivm Nederlandse website) blijkt in Spanje te zitten (dropshipping) Bestelling liet zeer lang op zich wachten. Is door overlijden niet meer nodig. Retourzending kost 10 euro!
Ik zou hier niets bestellen.

2025年2月27日
5つ星のうち1の評価

ORTOPRIME IS EEN DROPSHIPPINGS FIRMA!

ORTOPRIME IS EEN DROPSHIPPINGS FIRMA!
Klant mag wettelijk geoorloofd, aankoop binnen 14 zonder uitleg te retourneren. Verkoper heeft daar geen keus in. Klant heeft geen geheimhoudingsplicht ivm e-mails gestuurd door Ortoprime. BEDRIJF BESTAAT UIT 1 PERSOON er bestaan dus geen afdelingen! Ik had 60,94 voor een artikel betaald en heb na heel veel moeite na zeven weken, 35,95 op mijn bank teruggestort ontvangen. PAS OP!!!

2025年1月4日
5つ星のうち1の評価

Ik had een stoel besteld die helaas…

Ik had een stoel besteld die helaas overbodig was..
Heeft mij 25 euro gekost om de stoel terug te sturen.. vind dit wel beetje asociaal.
Kreeg dus 25 euro mindering terug van ortoprime.
Dat verzendkosten voor jezelf zijn. Om terug te sturen.. maar 25 euro vind ik wel de max

2025年2月11日

Etui zonder knarsbitje ontvangen

Ik had een knarsbitje besteld dat in een etui zou zitten. Gisteren heb ik een leeg etui ontvangen. Wel met beschrijvingen maar zonder het bitje. Echt heel apart.
Ben benieuwd of ze überhaupt op mijn mail reageren.

2025年2月6日

Waardeloos!!

Slechte kwaliteit brace (hond voorpot).
Ik heb hier 2 stuks besteld , mijn hond heeft 1 van deze 2 keer gedragen en ging kapot. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice maar, zij gaan niet de kapotte brace betalen, omdat deze brace “ duidelijk intensief is gebruikt” zeggen zij !!
2 keer gebruik zou ik niet intensief noemen. Zij zijn ongelofelijk!
Hou je geld en bestel ergens anders. Zij geven hun fouten (bij produceren van deze dunne braces) niet toe, volgens hen zijn ze niet slecht, maar is het de klant zijn fout dat hij/zij ze gebruikt. Deze braces zijn om naar te kijken en niet om te gebruiken. Waardeloos!

2025年1月24日

Niet leveren

Niet leveren. Bijna anderhalve maand wachten op product en meerdere keren kontakt gehad. Schuld neerleggen bij leverancier maar daar heb ik niks aan.
Als je een product niet kan leveren dan moet je het niet op je website zetten. Moet maar zien of ik mijn geld terug krijg. Allemaal werk voor niks. Waardeloos

2024年12月30日

Badbankje

Badbankje, toiletbeugel en handgrepen besteld. Eerst badbankje ontvangen, maar met een ontrekende veiligheidspin. Een week later de toiletbeugel ontvangen. Handgrepen nooit ontvangen. Ortoprime reageert niet op mails, zowel het Nederlandse als het Spaanse mailadres. Telefonisch niet bereikbaar. Advies: koop hier niet!!!!

2024年10月22日

Lig/bed kussen besteld

Lig/bed kussen besteld. kreeg direct een mail hoe lang het ongeveer zou duren voordat ik mn bestelling kreeg. Dat was 5/7 werkdagen. Het bedrijf zit in Spanje. Dat de levertijd zo lang zou nemen had ikgraag vooraf willen weten. Enfin. Kussen op tijd en perfect besteld. kwaliteit uitstekend.

2024年10月31日

Oplichters

Oplichters, je betaald maar krijg NIKS geleverd, geld weg. Het pakje heeft het postcentrum post kl niet verlaten en retour gestuurd omdat er geen adres op zou zitten. Nu geven ze mij de schuld dat de bezorger het tot 2x toe niet heeft kunnen bezorgen. Nou ik heb een ringdeurbel dusssss. De kosten van retour zijn ook voor mij zeggen ze, terwijl als je het wilt retourneren je een retour sticker krijgt. Wat een in en in SLECHT BEDRIJF

2024年9月30日

Alles duurt zo lang....

Bedrijf zit in Spanje. Duurt lang voordat de bestelling geleverd wordt. Er werd iets anders geleverd dan dat ik besteld had. Artikel teruggestuurd en wacht nog steeds op mijn geld.
Ik zou hier niets bestellen, zeker niet als je het snel nodig hebt!

Inmiddels een beetje geld terug ontvangen. Ik had 37,94 betaald maar kreeg slechts 22,95 teruggestort,

OPLICHTERS!!!! Reageren matig op mails.

2024年9月2日
5つ星のうち5の評価

Een postoel besteld

Een postoel besteld, na mijn bestelling en betaling zocht ik naar het adres van het bedrijf
Dit kon ik niet vinden, kwam terecht bij deze site.
Ik schrok van alle berichten, artikel slecht geleverd, geld kwijt, bestelling duurde lang.
Afwachten dus:
Mijn ervaring, netjes op de hoogte gehouden wanneer het verstuurd werd.
Na 7 dagen stond het pakket netjes afgeleverd bij ons huis.
Top netjes en dat vanuit Spanje
Postoel top.

2024年9月27日

Wat van ver komt .....

Jammer dat je iets in eigen land denkt te bestellen en dat het uit Spanje moet komen. Erg duurzaam is dat niet. De bestelling daarentegen tegen was dik in orde. Ik werd over iedere stap in het bestel- en bezorg proces geïnformeerd. Al met al was de bestelling er nog vlot (een week) Product dik in orde en de prijs erg gunstig

2024年9月17日
5つ星のうち5の評価

Zondagmiddag 11 augustus 2024 een…

Zondagmiddag 11 augustus 2024 een schoen besteld na voorvoet operatie om te kunnen lopen zonder de wond te belasten. Werd de 15e s'morgens bezorgd. Heb het verzenden goed kunnen volgen met het track en tracé nummer. Niets dan lof.
Ed Kaptein

2024年8月15日
5つ星のうち2の評価

Het wordt vanuit Spanje verzonden

Het wordt vanuit spanje verzonden. Het duurde 10 dagen tot dat het aan was gekomen in Nederland en toen kon het niet bezorgd worden omdat niet het juiste adres en naam op het pakket stond. Nu is hij weer terug gestuurd.

Edit: na contact op te hebben genomen is hij toch aan gekomen!

2024年8月9日
5つ星のうち3の評価

Postoel nog niet geleverd

Postoel besteld. Komt niet aan. Krijg constant mails van spaanse leveranciers.
Schijnt nu bij PostNL te staan. Maar bij doorlinken komt alleen een foutmelding.
Gevalletje in de maling genomen en geld kwijt.
Update: er komt weer een mail. Nu met een goede link naar een bekend Nederlands afhaalpunt. Nu pak nog ophalen. Maar ziet er voorlopig goed uit

2024年7月31日

レビューの対象になっている企業の方へ