Ortoprime レビュー

TrustScore 5段階評価の1.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Niet bestellen! slechte product omschrijving had een verbandschoen besteld maat 39-41 ik draag maat 40 stonden geen bijzonderheden qua maat, duurde 4 dagen tot het geleverd werd, te klein…. Kosten om... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Het is dat ik een ster moet geven maar eigenlijk horen ze -5 sterren te krijgen. Zeker voor hun klantenservice. Wat een bijzondere mensen werken daar. Willen totaal niet helpen met vragen. Sturen stee... もっと見る

5つ星のうち4の評価

5つ星のうち1の評価

Erg asociaal en onvriendelijk.Producten vielen tegen en ortoprime reageer asociaal niet op mijn e-mail om de producten terug te sturen. Ik raad niet aan om bij ortoprime te bestellen vere van klantvr... もっと見る

ひどい

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 24

レビューを書く

Rolstoel besteld

Rolstoel besteld. 3 weken lang gevolgd. Staat aangekomen, maar nooit geleverd.
M'n schoonmoeder zit nu zonder rolstoel waar zij van afhankelijk is. Schandalig vind ik het. Oplichterszooitje.Had ik maar meteen gekeken voor een tweedehandsje, dan had dat mensje nu mobiel geweest. Nu moet er dubbel geld uitgegeven worden voor een oplossing door nalatigheid van orthoprime.

Blijkt dat hij bij post.nl staat. Maar niemand weet waar

2024年6月10日
5つ星のうち4の評価

Goede afhandeling

Badplank en rolstoel besteld. Huisnummer was verkeerd; bestelling zou retour gaan..klantenservice kunnen bereiken via de chatfunctie( na 17.00 uur) Volgende dag ontving al een mail met code en de boidschap dat diezelfde dag de bestelling bezorgd zou worden. Dat was inderdaad het geval. ‘s Avonds een mail van de klantenservice of de bestelling afgeleverd was. Correcte en snelle afhandeling. Ben blij met de producten. Kwaliteit/ prijsverhouding vind ik erg goed! Geen last gehad van de taal; alles werd correct en meteen vertaald!

2024年6月14日

Rolstoel besteld

Rolstoel besteld, lijkt Nederlands bedrijf. Is echter Spaans. Om zending te volgen..is afgeleverd op gekozen afleveradres, echter niet bij mij thuis. Ik lijk te zijn opgelicht en mijn geld kwijt te zijn.

Gelukkig kreeg ik vanmiddag bericht van Primera/postnl dat daar een groot pakket stond, afgelopen zaterdag daar afgeleverd. Dus niet op mijn huisadres, geen bericht waar dan wel, klantenservice niet te bereiken of snappen mijn chatbericht niet.

2024年6月11日
5つ星のうち1の評価

Een speciaal rond kussentje besteld

Een speciaal rond kussentje besteld, om je oor vrij te houden met slapen.
2 juni besteld, leek een Nederlandse website, niets is minder waar, Spaans Portugees blijkt nu. Pakket is vertraagd zeggen ze. Alles in het Spaans. En mijn pakket ligt bij mijn gekozen ophaal punt? Heb voor thuis zending gekozen en er staat ook geen adres bij waar het pakket dan zou moeten liggen.
€27,45 door een putje gegooid.
Ben bang dat ik mijn geld kwijt ben.

2024年6月10日
5つ星のうち1の評価

Ik had een brace voor mijn rug besteld…

Ik had een brace voor mijn rug besteld . Zag al snel dat het afkomstig was vanaf een Spaans bedrijf . Betaald via Duitse bank
Gisteren zou de brace voor 18 uur geleverd worden . Kreeg bericht . Was vertraagd . Kon 22 uur worden . Vervolgens krijg ik een afhaalcode dus mee naar het afhaalpunt . Daar was niks binnen gekomen . Zojuist gemaild met de leverancier . Ik wacht hun reactie af maar mijn gevoel is niet goed dus vrees dat ook ik mijn geld kwijt ben

2024年6月7日

Oplichters

Een brace voor mijn hond besteld ,was veel te groot niet eens gepast. Bij retourneren krijg ik het antwoord dat het gedragen was dus geen geld terug. Oplichters zijn het.

2024年5月31日
5つ星のうち2の評価

Bestelling is sinds 20 mei bij Coreos

Bestelling is sinds 20 mei bij Coreos. Gebeurt verder niets. Contact opgenomen met blijkbaar Spaans bedrijf. Zij zoeken het uit. Ben benieuwd.
Website is telefonisch niet bereikbaar. Dacht dat dit verplicht was op een Nederlandse website. Het bedrag is nu terug betaald. Voor mij is het goed zo.

2024年5月28日
5つ星のうち2の評価

Geen nederlandse firma

Mijn bestelling zojuist binnen gekregen. De slaapmasker zou van fluweel zijn en verstelbaar, nou geen van beide. Het is niet van fluweel en ook niet verstelbaar. Er zat iets bij voor mijn moeder nou dat lijkt er goed uit te zien, tijd zal het uitwijzen. Ik dacht dat deze firma in nederland zat maar niets is minder waar. Ruim een week is mijn bestelling onderweg geweest met correos en uiteindelijk is het met postnl bezorgd. Bijzonder hoe dit gegaan is en nee ik zal hier niet weer bestellen.

2024年5月11日

レビューの対象になっている企業の方へ