Tak for en god oplevelse!
Virkelig en lÊkker bÞrste! Er begyndt og bruge den hver dag, fordi jeg oprigtigt kan mÊrke en forskel på min hud⊠Kan varmt anbefales!
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Har en gammel skulderskade der gÞr det svÊrt at nå ryggen. Det lange skaft er en game changer. For fÞrste gang i årevis kan jeg vaske hele ryggen uden smerter bagefter.
Jeg er virkelig tilfreds og glad for mit produkt fra Orva. Den lever helt klart op til alle forventningerne, samt er blevet en fast del af min hverdag. Kvaliteten er i top, og den er nem og behagelig at bruge. Derudover, så har Orva en venlig og hurtig kundeservice, som er klar til at besvare ens spÞrgsmål, og man fÞler sig taget seriÞst som kunde. Alt i alt er Orva en kÊmpe anbefaling herfra!
Efter utallige forsÞg med diverse cremer og produkter har jeg endelig fundet ORVA's body brush, som har vÊret til stor gavn for mig. Jeg er meget tilfreds med produktet og kan varmt anbefale det til andre, der overvejer at prÞve ORVA.
Min oplevelse med Orva har vÊret helt perfekt. Vil klart anbefale det til dem der overvejer deres produkt. Jeg er VIKRELIG tilfreds med Orva, intet at klage overð