Oscar Bar & Café レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Der var mange mennesker, men vi fik hurtig en plads til 3 Pers. RIGTIG god velsmagende mad, til rimelige priser.Jeg tager gerne et besÞg igen, nÃ¥r SÞnderborg flyveren sÊtter kurs mod Kbh. GlÊdelig... もっず芋る

Hvis du nogensinde har haft lyst til at fÞle dig som en belastning bare ved at trÊkke vejret, sÃ¥ kig forbi her. Personalet her er verdensmestre i Þjenrulning. At bestille en kaffe fÞles som at sÞge o... もっず芋る

We need to encourage straight people to party! I am a single straight woman, late 50’s newley single (My husband died RIP stan😓 hence the night out...) i was trying to find myself a young piece of... もっず芋る

䌁業情報

1. ゲむ バヌ
  2. DJサヌビス
  3. カクテル バヌ
  4. カフェテリア
  5. デンマヌク料理店
  6. バヌ

圓該䌁業による蚘述

In the heart of Copenhagen, Oscar Bar Cafe seamlessly combines modern elegance with a rustic charm. With an busy outdoor terrace inviting you to savor moments al fresco, it's a haven where LGBTQI community and allies gather, creating an atmosphere that's both vibrant and inclusive.

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

29件のレビュヌ

最近のレビュヌ䟝頌の蚘録はありたせん

この䌁業は最近、顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

Var i KÞbenhavn her tidlig eftermiddag

Var i KÞbenhavn her tidlig eftermiddag og inden jeg skulle hjem, tÊnkte jeg en kaffe på Oscar ville vÊre godt.
Jeg sagde hej til tjeneren i baren og bestilte min kaffe .
Han lÞftede et Þjenbryn og kiggede på mig og lavede så min kaffe .
Jeg kommer på mange cafeer og har aldrig på nogen af dem oplevet at en tjener ikke hilste igen.
Dårlig start ikke at fÞle sig velkommen .
Der var ikke mange gÊster , der var en del stamkunder, det er jo godt, en del facade publikum, enlige mÊnd med aviser eller telefoner.
Jeg synes stemningen var anstrengende . Jeg er ikke et ensomt menneske men var der alene og det fÞltes som om jeg udstillede en form for ensomhed . Det var nÊsten ubehageligt.
Kaffen var virkelig, virkelig god 👍
Ville gerne gi 2 1/2 stjerne pga kaffen , men det kan man ikke, så 3 stjerner fordi jeg tidligere har haft bedre oplevelser på stedet og den gode kaffe .
Måske skal jeg gå på andre cafeer hvis jeg er alene ?

2021幎5月11日
自発的なレビュヌ

DÃ¥rlig betjening og knastÞr mad på

Dårlig betjening og knastÞr mad på Regnbuepladsen 9 Kbh.:

PåskelÞrdag eftermiddag travl pga. det gode vejr, så forståeligt det kan halte lidt bagefter. Hvorfor jeg selv tÞrrede bordet af og gik ind med glas fra tidl. kunder. Mange kunder gjorde ligedan. Virkede til at vÊre 3 tjenere tilstede. En der dårligt kunne dansk, ej finde bord/kunde trods nr.skilt til bestilt med og flere andre ting. Måske for lidt bemanding, men min. én uden nogen ide om at servere el servicere på en cafe/bar.
CÊsarsalat: kylling tÞr og med ben; "fehår" af "ost" strÞget hen over retten, som intet smagte af; dressing nÊsten fravÊrende, fik noget ekstra, som var helt uspiseligt (tykt/skilt og uden smag), men vÊrst af alt: brÞdcoutonerne var så både knastÞrre og hårde, at jeg mistede spidsen af en tand. Kan kun gÊtte på, hvornår de forskellige ingredienser er tilberedt, men nÊppe lige forud for bestillingen.
Toiletfaciliteterne var var uren og misvedligeholdt.
Mit fÞrste og sidste besÞg.

2019幎4月21日
自発的なレビュヌ