äŒæ¥ãåçããŸãã
Prettige dunne sok. dankzij de instructievideo om de hak binnenstebuiten te doen en dan de sok aan heeft me geholpen. Gedurende een lange vlucht ( 11 uur) zorgden de sokken ervoor dat ik geen opgezet... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik was aanvankelijk wat sceptisch. Ik gebruik al jaren compressiekousen van andere "bekende" merken. Niet steeds met evenveel tevredenheid en toch steeds duur. Osock toch maar eens proberen, dacht ik... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
OSOCK bouwt aan de toekomst van sport uitrusting van hoge kwaliteit. Ontworpen om jouw prestaties te verbeteren en herstel te versnellen. Met Italiaans vakmanschap en geavanceerde compressietechnologie biedt OSOCK uitrusting met de perfecte balans tussen ondersteuning en draagcomfort. Of je nu je eerste 5 km loopt, een marathon traint of gewoon lange werkdagen maakt, OSOCK helpt je verder.
Druivenstraat 47, 4816kb, Breda, ãªã©ã³ã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Super goeie legging om te sporten.
Geeft massa's steun.
Ook de sokken zitten goed.
Erg fijne compressiesokken! Zitten lekker en lopen fijn!
Ook snelle bezorging :)
Gisterenavond voor het eerst de o-sock sokken aangehad tijdens mijn run. Ik heb van een ander merk ook compressiesokken en de sokken van o-sock zitten super strak, heel fijn en nodig voor compressiesokken. Ze knellen niet af en hebben een erg goede ondersteuning tijdens je run. Ik ga ze zeker aandoen bij de Hyrox wedstrijden die gepland staan.
Groot verschil als ik deze socks aantrek met hardlopen. Geen kramp en nauwelijks spierpijn. De aankoop 100% waard! Onwijs bedankt!
Vanmorgen voor het allereerst met mân nieuwe aanwinsten gerend, en wat een verschil! Ik ben echt ontzettend enthousiast over de compressie sokken en zou ze iedere loper aanraden! :)
Ik ben ontzettend tevreden met mijn Osock compressiesokken! Ze zitten perfect, bieden geweldige ondersteuning tijdens het hardlopen en ik merk echt minder spiervermoeidheid. Topkwaliteit en supercomfortabel â een aanrader!
Snelle levering, duidelijke communicatie via de mail en ook een uitleg erbij hoe de sokken aangedaan moesten worden. Ik had een vraag gesteld mbt welke maat ik moest bestellen en kreeg dezelfde dag nog antwoord. Goede klantenservice dus! De sokken zitten overigens erg prettig, geeft precies genoeg steun. Ze hadden van mij wel iets langer mogen vallen
Tot nu toe erg tevreden. De kousen geven druk waar nodig en zijn een verademing voor mijn voeten. Wel lastig om aan te krijgen maar na het bekijken van filmpje hierover toch te doen. Zou fijn zijn als er meer kleuren beschikbaar zouden zijn. Bijvoorbeeld een ecru/offwhite variant.
Erg fijne compressiesokken! Helemaal geen vermoeide benen meer. Ik start elke dag vol energie!
Als topsporter heb ik goede sokken nodig. Vaak had ik last van verzuurde kuiten na het springen maar na het gebruik van deze sokken heb ik daar totaal geen last meer van! Ik raad iedereen deze sokken aan! En ja, ook als je niet sport zijn ze super handig en mega goed voor je bloedsomloop. Dus wandel je veel en wil je graag wat extra ondersteuning? Shop de sokken hier :)
De kousen geven goede ondersteuning van de benen en komen bijna tot aan de knie.
Ook een snelle levering.
Wel nog niet het gewenste effect voor mijn scheenbenen.
Ze zitten prima.
Ook na een paar keer gebruiken blijven ze goed zitten.

Osock ããã®åç
Strakke fijne sokken, wel wennen met rennen en moeilijk uit te trekken

Osock ããã®åç
Stevig materiaal en voel verlichting bij het hardlopen

Osock ããã®åç
Stimuleert echt tijdens het hardlopen/inspanning. Ik ben geopereerd aan mijn shinsplints enkele tijd geleden en ik kan echt door deze sokken weer pijnvrij/blessure vrij hardlopen omdat ik echt merk dat de doorbloeding zorgt voor meer energie in mijn benen en een minder zwaar gevoel. Het aandoen is wennen maar echt de moeite waard! Ik ren/skeeler niet meer zonder :)

Osock ããã®åç
De compressie sokken van osock zijn fantastisch, voor het eerst geen last gehad van mijn achillespees. Zeker aan te raden als je begint met hardlopen of een ervaren hardloper bent.

Osock ããã®åç
Ik heb de witte compressiesokken & deze zitten fijn. Ze geven veel ondersteuning rond de enkel/de voet. Voor mij zou er meer compressie mogen zitten rondom de schenen/kuiten, maar verder top sokken. Hopelijk komen er snel leuke, zomerse kleurtjes!

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã