Reeds veel besteld bij Otronic snelleâŠ
Reeds veel besteld bij Otronic snelle levering, heel goed verpakt, ga nu een abonement nemen op de IA kijken hoe dit werkt.
crommelinbaan 61c, 2142 EX, Cruquius , ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ik bestel hier al mijn onderdelen! het is zo een goede kwaliteit met zo een goede prijs! altijd optijd geleverd en ALTIJD tevreden! ze hebben er echt alles, dus je kunt er alles vinden wat je maar wilt! een verdiende 5 sterren.
Op tijd geleverd en ook hetgeen ik besteld had als brievenbuspakketje top! Goed verpakt.
Leuk bedrijf en werd heel hartelijk ontvangen door de eigenaar in Cruqius. Ze hebben grote voorraad aan elektronica liggen en bestelling kan worden afgehaald. Dat is voor mij ideaal omdat ik in de buurt woon!
Helaas niet geleverd gekregen wat op de website stond vermeld (verkeerd type Thermoelectric Peltier) Foto komt niet overeen met de titel en omschrijving net als de levering.
Contact gehad voor een retour aanvraag, helaas wordt je van het kasje naar de muur gestuurd. Daarnaast zijn ze telefonisch niet bereikbaar en reageren ze zeer traag op mail.
Ik ben heel tevreden over de afhandeling van de door PostNL vertraagde levering. Na het melden is de bestelling nog een keer verzonden. Top! Bedankt voor de service!
Super klantvriendelijk, hele mooie prijzen en vakkennis. Klein bedrijfje met veel potentie!
Niets geleverd gekregen.
Helaas, na hen dit te laten weten per mail (contact) helemaal niets gehoord.
Het was maar een klein artikel van nog geen 10 euro.....maar toch!
Waarom geen track en trace en dan iets meer betalen?
Merci de m'avoir fait confiance pour le sav de mon arduino.
Hele fijne elektronica zaak en telefonisch bereikbaar voor vragen en advies. Dat kom je tegenwoordig niet vaak meer tegen.
Good site to buy arduino parts
deliveres also to belgium
used it 3 times so far and everything was ok
Bij gebrek aan fysieke winkels waar je nog elektronicacomponenten kunt kopen, is het internet de nieuwe vindplaats geworden om aan mijn nieuwste hobby te kunnen gaan voldoen. Ik kwam daarbij ook uit bij Otronic. Overzichtelijke website, zeer ruim assortiment, goed betaalbaar en zeer snelle levering. Bestellingen zijn goed verpakt en ze hebben bijna alles aan componenten (weerstanden, condensatoren, transistors, printplaatjes, enz). Zeer tevreden over dit bedrijf Ik ga zeker meer bestellingen bij hen plaatsen.
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã