PDN レビュー

1,362
TrustScore 5段階評価の1.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Wederom een pakket beneden in de algemene hal neergedonderd zonder enige vorm van contact . Een waardeloos bedrijf wat niet begrijpt dat even aanbellen gewoon werkt . Bezorgers nemen niet eens de ti... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち1の評価

Ondanks dat we gewoon thuis waren is ons pakket over de schutting gegooid waarna de honden er razend snel mee aan de haal gingen en het verscheurd hebben. Na contact met PDN moesten we maar contact me... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち1の評価

Package should have come yesterday. Whole day waiting, no time frame. Package is still out for delivery since 6-10-2026, 09.30 . No updates. Terrible service! Trackno. is PDN0072736685. Update: Just... もっと見る

ひどい

(1,362)

過去12か月のレビュー数: 1,046件

レビューを書く

"Unable to Deliver

"Unable to Deliver - Recipient not found."- kind of the joke ??? This company is an ANGEL OF DISASTER.

PDN からの回答

We're sorry to see that your parcel was marked "Unable to deliver - Recipient not found". We understand how frustrating that is when you are waiting for your order. Could you please send your PDN tracking number (it starts with PDN) to customer.service.nl@pdn.express? We will check the latest status of your shipment and get back to you personally on how we can complete the delivery as soon as possible. We usually reply within 24 hours, and at the latest within 48 hours. Our apologies for the inconvenience.

5つ星のうち1の評価

Slechtste bezorgbedrijf staat er voor 3…

Slechtste bezorgbedrijf staat er voor 3 dagen al onderweg naar aflever adres mensen daar nemen nooit op heel slecht bedrijf

PDN からの回答

Het spijt ons dat uw pakket al drie dagen onderweg staat naar het afleveradres en dat u ons niet kon bereiken. Dat is vervelend en we begrijpen uw frustratie. Wilt u uw PDN-trackingnummer (begint met PDN) sturen naar customer.service.nl@pdn.express? Dan bekijken we de actuele status van uw zending en laten we u persoonlijk weten hoe we de bezorging zo snel mogelijk kunnen afronden. We reageren doorgaans binnen 24 uur en uiterlijk binnen 48 uur. Onze excuses voor het ongemak.

Bestelling nooit ontvangen

Het is dat ik verplicht ben om één ster te geven, want wat een ontzettend slecht bedrijf. Er wordt aangegeven dat de bezorger is langs geweest, terwijl ik de hele dag thuis aan het werk was en er niemand aan de deur is geweest.

Vervolgens moet ik zelf contact opnemen met een koerier die alleen bereikbaar zou zijn via een 06-nummer. Op e-mails wordt niet gereageerd, inmiddels heb ik mijn tweede e-mail verstuurd en zijn we bijna een week verder. Wanneer ik de koerier vervolgens via WhatsApp probeer te bereiken, word ik gewoon geblokkeerd.

Dit is toch geen manier van werken? Ik heb verzendkosten betaald om mijn pakket thuisbezorgd te krijgen, maar moet nu zelf achter mijn bestelling aan en krijg nergens een reactie. Wanneer kan ik eindelijk mijn pakket ontvangen? De communicatie en service zijn werkelijk waardeloos.

5つ星のうち1の評価

Ik dacht dat DPD slecht was

Ik dacht dat DPD slecht was, maar dit is een nieuw ongekend slecht bedrijf, slechter heb ik nog niet meegemaakt. Alleen per mail bereikbaar en dan krijg je een e-mail volg de tracking link. Doe ik en plotseling staat er natuurlijk alweer in het weekend "Your package is out for delivery." zonder enige bezorgtijd of datum. Met dit bedrijf kun je echt helemaal NIKS. TE ALLE TIJDE vermijden dit bedrijf !

PDN からの回答

Het spijt ons dat u zo'n slechte ervaring met ons heeft en dat u op uw e-mail alleen naar de trackinglink werd verwezen. Dat is frustrerend, zeker als de status dan in het weekend op 'out for delivery' staat zonder bezorgtijd of datum. Wilt u uw PDN-trackingnummer (begint met PDN) sturen naar customer.service.nl@pdn.express? Dan bekijken we de actuele status van uw zending en laten we u persoonlijk weten wat er aan de hand is. We reageren doorgaans binnen 24 uur en uiterlijk binnen 48 uur. Onze excuses voor het ongemak.

Slechte service!

Als het kon zou ik 0 sterren geven. Zeer slechte service! Pakketje zou afgeleverd zijn, maar ik heb niets ontvangen! Als ik ook aangeef dat ik momenteel in een hotel zit, geven ze aan dat ik het pakketje bij mijn buren moet vragen (wat ze twee keer zeggen terwijl ik al heb uitgelegd dat dit niet mogelijk is). Hoe kan dat? Moet ik alles driemaal herhalen? De foto’s die het bewijs zouden zijn laten niets zien wat mij betreft. Ze hadden het pakketje bij de receptie moeten afleveren. Maar deze heeft niets ontvangen.

Waardeloos pakketdienst

We zijn gewoon thuis, pakketje wordt voor de deur gelegd, er wordt niet aangebeld. Alleen een mail met een foto dat het pakket voor de deur ligt.

PDN からの回答

Het spijt ons dat er niet is aangebeld terwijl u gewoon thuis was, en dat uw pakket voor de deur is neergelegd. Zo hoort een bezorging niet te gaan. Wilt u het PDN-track & trace-nummer van uw zending sturen naar customer.service.nl@pdn.express? Dan bekijken we de bezorgfoto en bespreken we dit met de betrokken bezorger. Onze excuses voor het ongemak.

Heel slechte koerier

Heel slechte koerier. Mijn pakketje is zomaar buiten in de openbare ruimte neergegooid. Een buurvrouw vond het open en onbeheerd op straat. Dit is onacceptabel! 🤬😡

PDN からの回答

Wat vervelend dat uw pakket buiten op straat is achtergelaten en open door een buurvrouw is gevonden. Zo willen wij absoluut niet bezorgen en we begrijpen uw boosheid. Wilt u het PDN-track & trace-nummer van uw zending sturen naar customer.service.nl@pdn.express? Dan zoeken we uit wat er is gebeurd, bekijken we de bezorgfoto en spreken we de betrokken bezorger hierop aan. Onze excuses voor het ongemak.

5つ星のうち1の評価

Dit is echt het meest waardeloze…

Dit is echt het meest waardeloze koeriersbedrijf in Nederland. de koeriers kunnen keer op keer mijn adres niet vinden. keer op keer gaan pakketten retour. dit bedrijf moet echt verboden worden en worden opgeheven. ik geef nog per mail aflever instructies door. maar nee hoor weer 2 pakketten retour. het is een schande dat dit mag bestaan in Nederland!

5つ星のうち1の評価

Als vervolg op mijn reeds beschreven…

Als vervolg op mijn reeds beschreven klacht adres niet te vinden zijn aan de deur geweest .Erg tegenstrijdig. Het gaat nog verder. Eerst moest ik zelf naar een kantoor waar? Zwolle den haag ? Geen idee. Ik ben 84 jaar. Het wordt alleen maar erger. Heb het pakje besteld op 2 augustus staat uiteindelijk voor bezorging op 13 september. Dus niet staat het nog steeds op. Besteld bij Home Crafted die kunnen niets doen anders hebben zij verlies. Hoe dan ik mag wel het verlies hebben ?
Krijg op 7.10 een berichtje of ik mijn omgeving wilde schetsen en foto's wilde maken was het misschien beter te vinden. Ik woon vooraan op een winkelcentrum 10 stappen vanaf de parkeerplaats. Hoe dom kan je zijn voor een pakje. Ik heb zo mijn twijfels wat er in dat pakje zit. Ik sluit mij aan om dit aan te geven. Dit kan zo niet doorgaan en homecrafted en pdn moeten gestopt worden. PDN 0067906017

5つ星のうち1の評価

Aliexpress Pakket buiten gelegd naast…

Aliexpress Pakket buiten gelegd naast de voordeur als je niet snel opendoet. Er was gewoon iemand thuis, in de woonkamer en zag de koerier komen met pakket en zonder weglopen. Hij vond het pakket gelukkig. Later op de website van Aliexpress kom ik foto's tegen van het pakket, van de voordeur en van de plaats waar het lag.

2026年10月5日

PDN からの回答

Het spijt ons dat uw AliExpress-pakket buiten naast de voordeur is neergelegd, terwijl er gewoon iemand thuis was. Zo hoort een bezorging niet te gaan. Gelukkig is het pakket wel gevonden. Wilt u het PDN-track & trace-nummer van uw zending sturen naar customer.service.nl@pdn.express? Dan bekijken we de bezorgfoto's en bespreken we dit met de betrokken bezorger. Onze excuses voor het ongemak.

5つ星のうち1の評価

Helaas een zeer teleurstellende…

Helaas een zeer teleurstellende ervaring met PDN. Mijn pakket staat volgens de tracking als afgeleverd, maar ik heb het nooit ontvangen.

Als bewijs van levering zijn foto's verstrekt van het pakket in de handen van de koerier, samen met een foto van een huisnummer waar het pakket zou zijn afgeleverd. Het pakket is echter niet aangetroffen bij de betreffende buren en navraag in de omgeving heeft niets opgeleverd.

Na melding van het probleem bleef onduidelijk waar het pakket zich bevindt. Als ontvanger zit ik hierdoor nog steeds zonder bestelling, terwijl deze wel als geleverd staat geregistreerd.

Wat mij daarnaast opvalt, is dat ik na deze ervaring meerdere vergelijkbare reviews ben gaan lezen van mensen die aangeven dat hun pakket volgens de tracking was afgeleverd met bewijsfoto's, terwijl zij het nooit hebben ontvangen. Hierdoor krijg ik de indruk dat mijn ervaring helaas geen op zichzelf staand incident is.

De combinatie van een twijfelachtig afleverbewijs, een vermist pakket en het uitblijven van een duidelijke oplossing zorgt ervoor dat ik weinig vertrouwen heb in deze bezorgdienst.

Op basis van mijn eigen ervaring kan ik PDN helaas niet aanbevelen, al heb je daar zelf niet altijd invloed op.

PDN からの回答

Wat vervelend dat uw pakket als bezorgd staat geregistreerd, terwijl u het niet heeft ontvangen en het ook niet bij de buren is aangetroffen. Dat begrijpen we goed. Wilt u het PDN-track & trace-nummer van uw zending sturen naar customer.service.nl@pdn.express? Dan controleren we de bezorgfoto en de exacte afleverlocatie en zoeken we samen met het bezorgteam uit waar uw pakket is. Onze excuses voor het ongemak.

Een nieuw dieptepunt...

Tijdens een regenbui de zending een klein stukje in de brievenbus proppen (dus de rest buiten laten hangen omdat het niet past) en dan weglopen zonder aan te bellen is geen bezorgen! Echt weer een nieuw dieptepunt bij de bezorgdiensten.
Nul sterren waard!

PDN からの回答

Het spijt ons dat uw zending tijdens de regen half in de brievenbus is achtergelaten zonder dat er werd aangebeld. Zo hoort een bezorging niet te gaan. Wilt u het PDN-track & trace-nummer van uw zending sturen naar customer.service.nl@pdn.express? Dan bekijken we de bezorgfoto en bespreken we dit met de betrokken bezorger. Onze excuses voor het ongemak.

Ik raad PDN Express absoluut niet aan

Ik raad PDN Express absoluut niet aan. We hebben 4 pakketten die al meer dan 15 dagen onderweg zijn en nog steeds niet bezorgd. Wat er beloofd wordt via e-mail en WhatsApp komt niet overeen met de werkelijkheid: ze zeggen telkens dat ze "zo snel mogelijk" langskomen, maar er wordt niets bezorgd. Voorgestelde bezorgmomenten zijn op zondag of 's avonds laat, en zelfs dan komen ze niet opdagen. We hebben gevraagd of we de pakketten zelf mochten afhalen, maar ook daarop krijgen we geen reactie. Het enige wat goed lijkt te gaan, is vriendelijk reageren op reviews — een echte oplossing krijg je niet. Pakketnummers: PDN0071349831, PDN0071619446, PDN0072187937, PDN0072788219. Onacceptabel.

5つ星のうち1の評価

2 dagen thuis wachten op pakket dat…

2 dagen thuis wachten op pakket dat geleverd zou worden maar niks aangekomen of niet eens aangebeld, maar wel 2 fotos maken van mijn voordeur met RING!!!! en pakketje is nu..... in China? Mars? Ongelofelijk! Ik wil mijn pakket NU! mails reageren jullie nu ook niet op. Vreselijk!

Ant op jullie reactie: ik heb TIG emails gestuurd maar geen enkele reactie ontvangen WAARDELOOS dit!

2026年10月7日

PDN からの回答

Wat vervelend dat u twee dagen thuis heeft gewacht en uw pakket toch niet is bezorgd, terwijl er wel foto's van uw voordeur zijn gemaakt. Ook spijt het ons dat u nog geen antwoord op uw e-mails heeft gekregen. Wilt u het PDN-track & trace-nummer van uw zending sturen naar customer.service.nl@pdn.express? Dan controleren we direct waar uw pakket nu is en zorgen we voor een nieuwe bezorgpoging zo snel mogelijk. Onze excuses voor het ongemak.

5つ星のうち1の評価

0 sterren. Vooraf bij bedrijf even nachecken of ze met PDN leveren hele gezeik dit. Begin hier niet aan!!

Pakket niet bezorgd terwijl ik thuis was – graag nieuwe poging

Op 8 oktober kwam de bezorger met mijn pakket PDN0072664971. Er werd aangebeld, maar de bezorger was al weg voordat ik open kon doen. Daarna kreeg het pakket de status "Niet geleverd – ontvanger niet gevonden".

Dat klopt niet. Op jullie eigen foto's is te zien dat de bezorger bij het juiste adres stond, en mijn naam en telefoonnummer staan op het label. Ik ben niet gebeld en er is geen briefje achtergelaten. Ik had ook vooraf geen melding of tijdvak gekregen.

Ik heb jullie klantenservice gemaild. Graag een nieuwe bezorgpoging en het pakket NIET retour sturen. Trackingnummer: PDN0072664971.

Overigens zou een tijdvak vooraf en een belletje bij twijfel veel mislukte bezorgingen voorkomen. Doe hier wat aan! Bijna elk review is het zelfde wanneer gaan jullie hier iets aan doen?

5つ星のうち1の評価

Wederom een pakket beneden in de…

Een waardeloos bedrijf wat niet begrijpt dat even aanbellen gewoon werkt . Bezorgers nemen niet eens de tijd en moeite om netjes hun werk te doen .
Bedrijf durft te beweren dat ze volgens hun voor de eerste bezorging gebeld zouden hebben wat een leugen is .

PDN からの回答

Het spijt ons dat uw pakket opnieuw in de algemene hal is achtergelaten zonder dat er is aangebeld. Zo hoort een bezorging niet te gaan. Wilt u het PDN-track & trace-nummer van uw zending sturen naar customer.service.nl@pdn.express? Dan bekijken we de bezorgfoto en de afleverlocatie en bespreken we dit met het bezorgteam. Onze excuses voor het ongemak.

5つ星のうち1の評価

Verwacht niet dat je pakket echt komt

Track & Trace PDN0072540930
Daar gaan we weer. Weer een pakketje van AE dat niet of te laat gaat aankomen. Zogenaamd niet gereageerd op de bel terwijl we gewoon thuis waren. Opvallend, toen een eerder pakketje wel werd bezorgd werden er 3 fotos van de brievenbus gemaakt. Nu slechts 2 close ups van het pakketje. Mijn conclusie, die zijn niet aan de deur geweest. Haal het telefoonnummer maar van de site. Zoals in eerdere reviews al vermeld. Wordt niet opgenomen en de mailbox stroomt over. Shame
PDN of Peddler één pot nat. Wanneer wordt Ali E wakker?

PDN からの回答

Het spijt ons dat uw pakket als 'niet thuis' is gemeld terwijl u gewoon thuis was. We hebben zending PDN0072540930 gecontroleerd: het pakket is weer meegegeven aan de bezorger voor een nieuwe bezorgpoging. Normaal gesproken wordt het binnen 1 tot 2 dagen bij u bezorgd. Uw opmerking over de bezorgfoto's geven we door aan ons bezorgteam. Lukt het toch niet, mail dan naar customer.service.nl@pdn.express, dan helpen we u direct verder. Onze excuses voor het ongemak.

5つ星のうち1の評価

Package is out for delivery for 12h and…

Package is out for delivery for 12h and its something important i need and there is no contact with anyone and no time when my Package will be delivered
Not worth more than 1 star

PDN からの回答

We're sorry that your important parcel has been out for delivery without a clear delivery time and that you couldn't reach us. Please send your PDN tracking number to customer.service.nl@pdn.express and we'll check the latest status right away and make sure your parcel is delivered as soon as possible. Our apologies for the inconvenience.

Waar is mijn pakket

Waar is mijn pakket? Is al sinds 3 oktober in hun bezit en wordt maar niet bezorgd. Ik heb het optijd nodig dus vraag meerdere keren via zon format of ze het kwijt zijn want dan bestel ik het opnieuw, maar zelfs daar krijg ik geen antwoord op. Dus of bezorg het of geef mij een update!! PDN0072218983

Schandalige bezorgservice

Waardeloze service, pakketjes worden zomaar op straat of bij de container gegooid!

De afgelopen maand heb ik via een bekende Chinese webshop drie pakketjes besteld die helaas door PDN Express bezorgd moesten worden. Wat een rampdienst is dit zeg! Bij alle drie de zendingen ging het mis, terwijl er doodleuk een foto van een *dichte* voordeur – waarop de bezorger het pakket zelf nog vastheeft – wordt meegestuurd als zogenaamd 'bewijs van afleveren'. Pure schijn en je wordt gewoon belazerd waar je bij staat.

De drie drama-leveringen op een rij:

* **Pakket 1:** Dit pakket werd ergens in de middag 'bezorgd'. Het paste niet door de brievenbus, dus wat deed de bezorger? Hij propte het half in de buitenkant van de brievenbus, waar het tot na 18:00 uur voor iedereen zichtbaar hing. Iedereen had het zo vanaf de straat mee kunnen nemen!

* **Pakket 2:** Rond het begin van de middag ontving ik een e-mail dat het pakket was bezorgd en 'persoonlijk aan mij was overhandigd'. Sterker nog: ik was niet eens thuis! Pas na 18:00 uur vond ik mijn pakket terug in de voortuin, los op de deksel van de grijze container. Open en bloot voor iedereen die langs loopt.

* **Pakket 3 (vandaag):** Vanochtend rond begin middag kreeg ik wederom de bevestiging dat het pakket persoonlijk aan mij was overhandigd. En wederom: ik was niet thuis. Gelukkig was mijn vader in de buurt; ik heb hem direct gevraagd om te gaan zoeken. Hij trof het pakket uiteindelijk op de grond aan, pal naast de grijze container.

Het dieptepunt is dat je nergens kunt aangeven dat je niet thuis bent, zodat het op een andere dag bezorgd kan worden of bij de buren afgegeven kan worden. Je bent volledig overgeleverd aan dit soort schandalige praktijken.

Dit is oprecht het aller slechtste bezorgbedrijf waar ik ooit in mijn leven mee te maken heb gehad. Wat mij betreft snel opheffen of personeel opnieuw trainen!

PDN からの回答

Wat vervelend om te lezen dat uw drie pakketten zo slordig zijn achtergelaten, half uit de brievenbus en bij de container, terwijl ze als persoonlijk overhandigd werden gemeld. Zo hoort het niet te gaan. Wilt u de PDN-track & trace-nummers van deze zendingen sturen naar customer.service.nl@pdn.express? Dan controleren we de bezorgfoto's en afleverlocaties en bespreken we dit met de betrokken bezorger. Onze excuses voor het ongemak.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。