Otto - Trianglen, kÞbte en frokost pizza med hjem, da jeg kom hjem Ã¥bnede lÃ¥get, var den halv brÊndt, mÃ¥tte skÊre halvdelen fra, da det var uspiseligt, ansÊt dog nogle som kan finde ud af, at lave pi... ãã£ãšèŠã
Pizza fra Otto kan desvÊrre ikke anbefales, pris og kvalitet lever ikke op til en god oplevelse. Pizzaerne fra Otto lyngby var nÊrmest uspiselige, det er fÞrste og sidste gang vi bestiller mad fra Ott... ãã£ãšèŠã
Vi bestilte pizzaer til Heat at Home fra Otto i Hellerup. Efter pizzaerne er spist, opdager vi, at der i bunden af pakken stÃ¥r sidste anvendelsesdato, og at den ene er udlÞbet to dage fÞr. Simpelthen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
10/10 smagsoplevelse! Pizzaen smagte virkelig lÊkkert, skorpen var helt perfekt blÞd, sÃ¥ man kunne spise hele pizzaen og intet skulle gÃ¥ til spilde. Der fulgte en dyp med i prisen som var megalÊkke... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Napolitansk-inspirerede pizzaer
ãã³ããŒã¯
- info@ottopizza.dk
- ottopizza.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 89ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
BrÊndt pizza IGEN!
Otto - Trianglen, kÞbte en frokost pizza med hjem, da jeg kom hjem åbnede låget, var den halv brÊndt, måtte skÊre halvdelen fra, da det var uspiseligt, ansÊt dog nogle som kan finde ud af, at lave pizzaerne. Og drop den dyppelse, den er ikke nÞdvendig.
Ãnsker refusion! :-(
Pizza fra Otto kan desvÊrre ikkeâŠ
Pizza fra Otto kan desvÊrre ikke anbefales, pris og kvalitet lever ikke op til en god oplevelse. Pizzaerne fra Otto lyngby var nÊrmest uspiselige, det er fÞrste og sidste gang vi bestiller mad fra Otto.
GÃ¥et fra 5ðtil 1ðÞv
Jeg prÞvede pizza 1. Gang d. 8.2 fra Ãsterbro, med rosmarin og hvidlÞg no.5 extra tallegio og pecorino.. magelÞst godt.
Men efterfÞlgende (3gange) har de smagt af ingenting, og hvidlÞg mangler. De må have fået nye dårlige råvarer eller en ny dårlig kok.
Og pizza kold ved modtagelse. Men det er jo wolts skyld.
Så nu dropper jeg Otto pizza Þsterbro og hellerup
Ãv Þv (nÃ¥r nu den i februar var den bedste pizza jeg har smagt i Ã¥revis)

UdlÞbet pizza givet til Heat at Home
Vi bestilte pizzaer til Heat at Home fra Otto i Hellerup. Efter pizzaerne er spist, opdager vi, at der i bunden af pakken står sidste anvendelsesdato, og at den ene er udlÞbet to dage fÞr. Simpelthen for ulÊkkert og en stor fÞdevarerisiko.

BrÊndt pizza
Smagte godt, duftede fantastisk, men halvrÃ¥ brÊndt dej. Ãv

ForfÊrdelig service på OTTO Godthåbsvej
Er kommet meget på OTTO, men efter i dag stopper det.
Jeg bestilte to nummer 9, hvor den ene af dem skulle vÊre uden grÞnne oliven, rÞdlÞg og hvidlÞgsolie, ved OTTO på Godthåbsvej.
Den unge gut bag kassen, er fra starten af, lettere frisk i tonen, og har mere travlt med at spille smart, end at tage i mod min bestilling.
Jeg kan dog forstå på ham, at han registrer min specialbestilling, i det han bekrÊfter mine Þnsker, og kvittering jeg får siger det samme.
Da jeg kommer hjem med de to pizzaer, er den specialbestilte pizza lavet med både oliven og hvidlÞgsolie - som jeg netop har frabedt mig.
NÃ¥r i tager 120 âristedeâ(kr.) for en pizza med lidt fyld, sÃ¥ skal det eddermame ogsÃ¥ spille!
Jeg cykler med det samme retur med den forkerte pizza, og beder om en ny. Da jeg får den nye pizza tjekker jeg den inden afgang, og her kan jeg konstatere at der IGEN har kommet hvidlÞgsolie på pizzaen.
Det er simpelthen så useriÞs og komplet latterlig service!
Jeg vil fraråde at folk kÞber pizza hos OTTO, da man tydeligvis ikke kan stole på deres personale, som skal lave den mad du skal proppe i din mund!

Uacceptabel opfÞrsel!
Bestilte fra Otto Hellerup med estimeret leveringstid 30-50 min. 72 min senere forsÞger jeg kontakt. Ikke muligt. Henvist til mail. 80 min senere, 220 kr fattigere og stadig ingen mad i syne. Uacceptabelt!!

BlÞd
BlÞd, våd pizza. Ok smag, men slet ikke pengene vÊrd. Vi havde ellers glÊdet os rigtig meget til at prÞve OTTO.

ottopizza.dk ããã®åç
Papirtynd i midten og alligevel ubagt
Papirtynd i midten og alligevel ubagt - ca 60% af pizza er ubagt tyk klam kant - kan man kalde det en pizza i 2026 - nej

Katastrofal dårlig pizza
Katastrofal dårlig pizza, utrolig tynd bund og alligevel ubagt med en kÊmpe blÞd skorpe. RÊdselsfuld. (leveret med Wolt).

Virkelig dÃ¥rlige pizzaer fraâŠ
Virkelig dårlige pizzaer fra Sluseholmen, kolde, kartoflerne var rå og jeg fik ikke mine penge tilbage. Aldrig mere kÞber jeg hos OTTO og det burde du heller ikke

Danmarks dårligste Pizza tror jeg
Har nu spist 3 gange hos dem på Amager.
Undere mig hver gang over jeg gÞr det.
Er nok Danmarks dårligste pizza
Kvalitet/ bund under alt kritik
Så nu må det vÊre slut, det er spild af kalorier og penge

Pizzaen er helt koldâŠ
Pizzaen er helt kold rodskud instrukser om "ikke at udskÊre" pizzaen..ellers hvad? Så var den leveret dyb frossen...
Bare trÊt af dårlig pizza. Og eller dårlig service.
Meget nemt at skide på service,når man har fået pengene.

ottopizza.dk ããã®åç
Mig og min veninde fik madforgiftningâŠ
Mig og min veninde fik madforgiftning fra deres pizzaer.

Virkelig ringe pizza
140 kroner for en slatten, nÊrmest smaglÞs pizza. Utroligt at man kan komme afsted med at sÊlge så ringe et produkt, når man ser, hvor mange take-away-restauranter der er i området (Hellerup).

FÞrste og sidste gang
Bestilte 2 comboer på strandlodsvej. Alle bordende udenfor var fyldt med efterladenskaber fra forrige gÊster. Jeg kommer ind og medarbejderen hÊnger ind over skranken og spiser pizza mens han tager imod min ordre men bruger mere energi på at snakker aktier med sin kammerat. Når man betaler 150 pr combo så skal det også afspejle produktet.. pizzaen er ok hvis jeg skal vÊre generÞs men servicen er pinlig ringe.

ottopizza.dk ããã®åç
Aldrig har jeg fået dårligere pizza
KÞbte to pizzaer 7/9-25 =-2 x 120kr.
Aldrig har jeg fået dårligere pizza. Tydeligvis ikke fÊrdigbagte. Dej virkede rå og slasket. Ingen sprÞdhed. Smagte nÊrmest af ingenting. Uforskammet at sÊlge sådan noget snask. I må skamme jer. Luk butikken.

Bestilt idag 2 pizzaer med dip fraâŠ
Bestilt idag 2 pizzaer med dip fra restauranten i lyngby, igennem Wolt. De var ikke fÊrdigbagte rå dej, kartofler hårde og rå. Dippen var helt flyende ligesom flÞde og lugtet sur. FÞj en ulÊkkker smagsoplevelse, Wolt kontaktet restaurant, men de påstod at alt var som det skulle vÊre. Vi helt klart fÊrdig med at stÞtte dem!

ottopizza.dk ããã®åç
Har spist her mange gange og har netopâŠ
Har spist her mange gange og har netop brugt deres catering mulighed til 30 pizzaer til en stor fest. Det blev leveret så vi kunne varme dem hjemme, og det var super lÊkkert. Alle gÊsterne var meget imponeret. Min veninde har for nyligt brugt dem til deres bryllup også og det var super lÊkkert der også. Kan varmt anbefales. Det var deres egne ansatte der stod for leveringen, så jeg tror at dem der har dårlige anmeldelser herinde har haft en dårlig oplevelse med Wolt

Bestilte 4 pizzaer og 2 af dem var ikkeâŠ
Bestilte 4 pizzaer og 2 af dem var ikke fÊrdig, ved ikke om det er inkompetente mennesker der stÃ¥r i butikken i lyngby, men hvis man vÊlger at smide en pizzadej i ovnen burde man ogsÃ¥ ha hjerneceller nok til at vide hvornÃ¥r den er fÊrdig, men det er ikke tilfÊldet herâŠ. Lad vÊre med at bestille derfraâŠ