Min kone og jeg har vÊret trofaste (og glade) Jagger-kunder lige siden de Ã¥bnede pÃ¥ Istedgade, men det er jeg bange for slutter nu. Vi bor kun ca. 5 minutter vÊk til fods, sÃ¥ vi henter altid... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Prisen er generelt for hÞj og forhold til konkurrenterne. Leveringstiden passer ikke dvs man kan se at der er 0 min til at leveringen er klar men nu har vi sÃ¥ ventet +12 min ekstra oven i de lovede 2... ãã£ãšèŠã
God mad og god service. Der var glemt en lille del af vores ordrer, men bÃ¥de kundeservice og chefen selv tog det meget alvorligt og ville gerne finde en lÞsning. KÊmpe thumbs up for venligheden. Maden... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
JAGGER IS A MODERN YET INFORMAL BURGER JOINT CHAIN SERVING WELL CRAFTED AND TASTY âMADE FROM SCRATCHâ BURGERS, HOT DOGS, FRIED CHICKEN, FRIES, SHAKES, FROZEN DAQUIRIS AND OTHER NICE THINGS. OUR FOCUS IS ON PACESETTING HIGH QUALITY FAST FOOD WITH GREAT TASTE, BETTER INGREDIENTS AND A CRAFTY NOâNONâSENSE ATTITUDE.
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
TÞr og overstegt burger, langt fra tidligere hÞje kvalitet
Min kone og jeg har vÊret trofaste (og glade) Jagger-kunder lige siden de åbnede på Istedgade, men det er jeg bange for slutter nu.
Vi bor kun ca. 5 minutter vÊk til fods, så vi henter altid maden selv. De sidste 2-3 gange vi har fået burgere derfra har de vÊret på skift enten nÊsten kolde, tÞrre eller med fejl i bestillingen.
Her til aften fik vi en burger hver og begge var tÞrre og bÃ¥de bÞffen og bacon var stegt til dÞde. SÊrligt bÞffen var dog tÞr og trist. Det var meget langt fra de lÊkre saftige "medium" bÞffer med rÞdme i midten som vi husker fra tidligere. Det er trist at kvaliteten er dalet sÃ¥dan, men der er simpelthen for mange gode lokale burgersteder (Tommi's, Gasoline) til at man gider en kedelig/tÞr/kold burger. Jeg kommer til at savne den fabelagtige bearnaise dip, men sÃ¥dan mÃ¥ det vÊre. ð€·ðŒââïž
Og en helt anden ting, det er enormt trist, at man hverken kan få jeres gode salat eller en ordentlig cola hos Jagger lÊngere.
Tak for mange gode burgere Jagger, jeg er ked af at vore veje må skilles her.
Prisen er for hÞj og leveringstid for lang
Prisen er generelt for hÞj og forhold til konkurrenterne.
Leveringstiden passer ikke dvs man kan se at der er 0 min til at leveringen er klar men nu har vi så ventet +12 min ekstra oven i de lovede 25 min på at få vores bestilte vare udleveret... Det er simpelthen ikke godt nok for en burger restaurant.
Kyllingburger smagte af fisk
Jeg fik en frossen, friteret fried kylling-burger, der smagte af fisk og var decideret ulÊkker, hertil slatne, kedelige fries. Jeg kommer aldrig til at kÞbe mad fra Jagger igen. Det var supergodt i opstarten, men nu er bunden nået.
Dyrt og dårligt - undgå dette sted !
Vi var på Jagger på Rådhuspladsen i går og det har vi klart fortrudt.
Priserne ligger i den klart hÞje ende, men dette matcher på ingen måde oplevelsen.
Ekstrem - som ekstrem lang ventetid fra bestilling til maden var klar.
Vi fik to forskellige bruger combos og begge burgere var drÊbt - helt grÃ¥ i kÞdet og smagte pÃ¥ ingen mÃ¥se som frisk oksekÞd. Vi var enige om at det var de dÃ¥rligste burgere vi havde smagt i vores karriere - og det er ikke fÃ¥âŠ
Pommes var almindelige fryse-pommes - ikke fra den Þverste hylde, men var som forventet på en af de store kÊder, men ikke det man kunne forvente på Jagger.
SkÊve sodavand giver ikke mening - men det er nok smag og behag. Eneste lyspunkt var den hjemmelavede ketchup var rigtig fin.
Summa summarum - hold jer vÊk fra Jagger - smut ind til BurgerKing i stedet - her betaler man ikke overpris - får bedre kvalitet og en hurtig levering af maden.
Jagger i Valby.
Jagger i Valby.
Der stod 2 unge piger bag disken og snakkede/grinede hÞjlydt - vildt uprofessionelt, når der sidder flere gÊster og spiser.
God mad og god service
God mad og god service. Der var glemt en lille del af vores ordrer, men både kundeservice og chefen selv tog det meget alvorligt og ville gerne finde en lÞsning. KÊmpe thumbs up for venligheden. Maden og shakes var rigtig gode! - Jagger Nordhavn
Kokken havde sort armbÃ¥ndur pÃ¥ venstreâŠ
Kokken havde dog sort armbåndur på venstre arm og ingen handsker på? Ikke sÊrligt hygiejnisk.
Min pointe er, at det er meget uhygiejnisk at have et armbåndsur på, når man tilbereder mad?
Hos Jagger VanlÞse har kok sorte handsker på.
Idag hos Jagger RÞdovre Centrum har kok armbåndsur og ingen handsker på.
Inden for professionel madlavning og kÞkkenhygiejne er hovedreglen, at man ikke bÊrer armbåndsur, ringe eller andre smykker på hÊnder og underarme.
Her er de vigtigste grunde og retningslinjer:
Bakteriespreder: Armbåndsure (og isÊr remmen) er opsamlingssteder for mikroorganismer og bakterier, som er svÊre at fjerne ved almindelig håndvask.
UmuliggÞr korrekt håndhygiejne: Det er umuligt at udfÞre korrekt håndvask og desinfektion, når der sidder et ur eller smykker på håndleddet.
FÞdevaresikkerhed: Ure kan beskadige fÞdevarer, og lÞse dele kan falde af.
Personlig hygiejne: Det er et generelt krav i fÞdevarevirksomheder at fjerne hånd- og underarmssmykker for at sikre hÞj hygiejne.
Det skete her: Bestilling godkendt. Afhent kl. 11:52, 24. March
Din bestilling er godkendt af Jagger RÞdovre Centrum, og er klar til afhentning kl. 11:52, 24. March.

Ligegyldigt
Vi bestilte en veggie burger og to gange pommes, en nodo og en homÞopatisk cola.
Selve plantebÞffen var god, men burgeren var ligegyldig og pomfritterne var tÞrre.

Jagger ããã®åç
Aldrig vÊret sÃ¥ syg som efter jegâŠ
Aldrig vÊret så syg som efter jeg spiste en menu fra Jagger på Rådshuspladsen i sÞndags.
Her 3 dage senere er jeg stadig ikke istand til at holde vand eller drikke nede

Jagger x Wolt
FÞrst mega trÊls oplevelse. DernÊst fantastisk service. Well done! ð

Jagger ããã®åç
LÊkker burger og god service
LÊkker burger og gode nye drikkevarer. Og altid virkelig serviceminded personale på Jagger på Nordre Frihavnsgade :)

Vi har 5 personer pÃ¥ Jagger lÞrdag dâŠ
Vi var 5 personer på Jagger lÞrdag d 28/3 på KÞbmagergade i indre Kbh.
Vi ventede 15-20 min på maden (burgere og fries). Da maden ankom var burgerbollerne og bÞfferne kolde og drikkevarer lunkne.
Vi henvendte os til personalet ved udleveringen og forklarede at vi oplevede maden som kold osv. Vi blev mÞdt af et dybt suk fra personalet.
Maden blev taget ud i kÞkkenet og kort efter fik vi besked om âat det er varmt ude i kÞkkenetâ. Vi spurgte hvordan det var vurderet om der var taget temperatur pÃ¥ det eller hvordan og fik at vide at det lige var tilberedt. Vi sagde at vi ikke Þnskede maden fordi vi synes det var koldt, og at vi Þnskede pengene refunderet. Personalet (hele vejen igennem er det en ansat vi har talt med) mÞdte os med, at vi ikke kunne fÃ¥ refusion med at de kunne lave nyt mad men som takeaway fordi det var lukketid. Vi fortalte, at vi ikke var interesserede i at gÃ¥ rundt med maden udenfor. Nu fik vi at vide at vi var meget ubehagelige og personalet ringede til sin leder som ogsÃ¥ fik at vide at vi i personalets Þjne var ubehagelige. Jeg kan medgÃ¥, at vi var vedholdende men ikke at vi var ubehagelige. Vi var Êdru og hverken rÃ¥bte eller brugte skÊldsord eller lignende. Faktisk synes jeg personalet var ubehagelige - bl.a. blev bakkerne med maden skubbet mod os med ordene: âkan I ikk bare tage maden og gÃ¥ jeres vej?â
Efter nogen tid endte det med at det alligevel kunne lade sig gÞre at refundere pengene til os. Denne proces blev også udfÞrt af personalet på en sur måde, bl.a. blev kvitteringerne kastet over disket og da jeg bad om at få kvittering på at belÞbet var refunderet blev den også leveret med en sur mine.
En virkelig dårlig oplevelse.

Jagger ããã®åç
Man kan ikke lÊngere kÞbe rigtigeâŠ
Man kan ikke lÊngere kÞbe rigtige sodavand hos Jagger, kun nogle virkeligt elendige dÃ¥rlige og elendige alternativer. Det fjerner en del af glÊden og interessen for at kÞbe hos dem. Fint, hvis man kunne vÊlge selv - men det kan man ikke. Ãrgeligt Êrgerligt!

Jagger ããã®åç
Mad kommer mÃ¥ske nÃ¥r man man bestillerâŠ
Mad kommer måske når man man bestiller på deres site. Men hvis det så kommer er det til gengÊld ikke til tiden.

Jagger ããã®åç
Ringe kÞd meget fedt små burgere kommer aldrig tilbage til det jeg kan desvÊrre ikke anbefale det du får mere fedt fattig i shawarma baren oven på det fÞltes som u spiste diskrete fra frituregryde oli
Dårlig kÞd meget fedt fÞltes som du spiste direkte fra friturestegt gryde
Små burgere 110 kroner smagte overhoved ikke af kylling eller andet jeg har smagt kan desvÊrre ikke anbefale det du kan gå i shawarma baren til 50 kroner få 100% mindre fedtfattig mad til 50 kroner.
De skal lave om på deres concept hvis de skal overleve her i RÞdovre centret.

Madforgiftning
Min kÊreste, datter på 14 mdr og jeg var i dag i Frederiksberg centeret. Da vi var sultne besluttede vi os for at spise på Jagger. Det skulle vi aldrig have gjort, fordi vi alle 3 ligger nu med madforgiftning grundet jeres nuggets. Spiser aldrig hos jer igen!

Dalende kvalitet til en for dyr pris på Jagger NÞrrebrogade
Det her gÊlder Jagger på NÞrrebrogade: Jeg har fÞr syntes, at Jagger var eigtig godt, men jeg oplever desvÊrre, at kvaliteten er dalet og så synes jeg også, det er ret dyrt.

Jagger ããã®åç
Vi plejer at elske Jagger og har besÞgtâŠ
Vi plejer at elske Jagger og har besÞgt restauranterne mange gange, men denne gang var skuffende! Hvorfor kan man ikke lÊngere fÃ¥ âalmindeligeâ dÃ¥sesodavand? Nu kan man kun fÃ¥ et eller andet ukendt ÞkomÊrke, som desvÊrre heller ikke smager godt. SÃ¥ flere efterlade halvfyldte âColabrusâ dÃ¥ser - den havde intet med cola at gÞre. Derudover var der heller ingen zero udgaver, hvilket mange drikker i dag. Hvis noget fungerer, hvorfor Êndre det? I burde have spurgt jeres kunder fÞrst.
Jeres burger og fritter er stadig fantastiske, men det sÊtter lidt skår i glÊden at man ikke kan slukke sin tÞrst med noget velsmagende:(

Ny smag
Jeg syns ikke det det smager som det har gjort? Deres kylling burger er helt brunt kÞd, det smager også meget anderledes?

Kolde burger til overpris
Bestilte burger og fritter, men det var fuldstÊndig koldt da det kom frem. BrÞdet var sejt og tÞrt og fritterne lige sådan, og man fik nÊrmere fornemmelsen af at det havde stået på disken i flere timer. Meget dyrt i forhold til hvad man får...
Smagen var heller ikke en kÊmpe oplevelse, der overdÞves af lidt for meget salt og en lidt for sÞd bolle. Det eneste gode var jagger dippen, den smager faktisk meget godt!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ