Fantastische service. Supermooie olijfboompjes en een ladekast staan nu mooi in onze nieuwe keuken. Stevig verpakt, dus veilig nr België gekomen. We bestellen zeker nog eens bij jullie. Do... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Goede verpakking, enkel jammer dat de lange stelen van de kunsttakken gebogen werden om in de doos te passen. Die kromming gaat er niet meer uit. Ook licht teleurgesteld door de kleur van de oranje... ãã£ãšèŠã
Ik koop al een aantal jaren hele mooie. woonaccessoires bij oud&stoer wonen. De woonaccessoires worden altijd keurig netjes verzorgd en optijd geleverd. voor mij 5*.
Hele mooie webshop met prachtige producten. Wat je besteld wordt snel verzonden zodat je het snel in huis hebt. Alles wordt zeer zorgvuldig ingepakt. Oud en Stoer kan ik iedereen die van landelijk won... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Over Oud & Stoer Woonaccessoires Wij zijn Oud & Stoer Woonaccessoires, een webshop die in 2020 is ontstaan vanuit liefde voor landelijke woondecoratie. Wat begon met online verkoop, groeide in 2023 uit tot iets waar we enorm trots op zijn: onze eigen showroom in Bilthoven. Elke week zijn we op zoek naar de mooiste en meest bijzondere woonaccessoires in landelijke stijl. Van robuuste decoratie tot sfeervolle details â ons assortiment is met zorg samengesteld. Daarnaast hebben we een ruime collectie kunstplanten en -takken, waarmee je eenvoudig een natuurlijke sfeer in huis haalt. We vinden het belangrijk dat klanten zich welkom en goed geholpen voelen. Daarom streven we altijd naar de beste service, zowel online als in de showroom. Je bent elke zaterdag van 11:00 tot 15:00 van harte welkom om rustig rond te kijken en inspiratie op te doen.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Berenklauw
Berenklauw ontvangen, bijna niet van echt te onderscheiden
Verschillende keren besteld,altijd naarâŠ
Verschillende keren besteld,altijd naar volle tevredenheid.
Alles netjes geleverd en ben blij metâŠ
Alles netjes geleverd en ben blij met het resultaat
Mooie spullen!!
Een hele leuke site
Een hele leuke site , vaak nieuwe artikelen seizoen gericht .
Snel en goed verpakt opgestuurd.
Dikke 10
Echt mooie producten hebben ze netjesâŠ
Echt mooie producten hebben ze netjes verpakt thuisbezorgd.
Ik ben al een tijdje erg tevreden!.
Snelle en goed verpakte levering,allesâŠ
Snelle en goed verpakte levering,alles in goede staat ontvangen,,duidelijke foto s op de site!!
Het was snel thuisbezorgd en zag erâŠ
Het was snel thuisbezorgd en zag er precies zo uit als op de website
hele mooie. woonaccessoires bij oud&stoer wonen
voor mij 5*.
Goede service snelle levering.
Duidelijke website
Duidelijke website, artikelen goed in beeld met belangrijke specificaties, heldere berichtgeving over de verzending en het artikel komt geheel overeen met de afbeelding op uw site.
Krans..
De krans was goed ingepakt aangekomen.ben er blij mee hele mooie krans.
Goede service!!!!
Fantastische service.
Fantastische service.
Supermooie olijfboompjes en een ladekast staan nu mooi in onze nieuwe keuken.
Stevig verpakt, dus veilig nr België gekomen.
We bestellen zeker nog eens bij jullie.
Doe zo verder.
Gr uit Limburg (België)