Brilliant guides and unique experiences through Oslo. I have used OURWAY Tours on numerous occasions for our groups in Oslo. Each time they have been generous with their knowledge of the city, taken u... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
企業が回答しました
Trevlig och prisvärd guidning i gamla stan med en kunnig och engagerad guide som berättade med inlevelse. Vi blev jättenöjda!
企業が回答しました
En intressant tur om en viljestark och orädd kvinna som agerade i det dolda för svenska underrättelsetjänsten. Det hände mycket saker i andra världskrigets Stockholm som vi inte fick lära oss i histor... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
OURWAY Tours is a tour operator, offering guided tours, activities, food tours and much more in Stockholm, Oslo and Copenhagen. We have been operating since 2011 and have had thousands of participants joining our tours since then. Welcome to do the same! OURWAY Tours erbjuder stadsvandringar, aktiviteter, food tours och mycket mer i Stockholm, Köpenhamn och Oslo. Vi har funnits sedan 2011 och har idag haft tusentals deltagare på våra turer och stadsvandringar. Välkommen!
Mälartorget 17, 111 27, Stockholm, スウェーデン
- +46841077330
- info@ourwaytours.com
- ourwaytours.com
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Fantastisk oplevelse og vores guide…
Fantastisk oplevelse og vores guide (Silke) var super god!

OURWAY Tours からの回答
Kan varmt rekommendera kvällstouren på…
Kan varmt rekommendera kvällstouren på Segway. Trevlig och kunnig guide som bjuder på historia, lokala anekdoter och trygg instruktion om segwayen så att alla kan njuta av sin tur, utan förkunskaper i att åka. Det är en fin tur i vacker miljö. Vi såg stadsliv, djur och natur i sommarkvällen, när vi rullade framåt med Elin. Stort tack! :)

Trevlig tur.
Hej
Mycket bra och trevlig guide (Elin). Kändes tryggt att följa henne. Tog oss till platser på Djurgården som vi inte hade sett och fick en rolig och uppskattad historielektion på köpet. Rekommenderar verkligen vår tur!!!

OURWAY Tours からの回答
En fantastisk dag med OurWay Tours och kajakpaddling!
En fantastisk dag med Ourway Tours och familjen på sjön! Paddlat runt långholmen i kajaker med guide, helt suveränt ordnat och en tur att göra om! Kan varmt rekommendera! Tack Ourway Tours, spännande att upptäcka vilka fler turer ni erbjuder.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。