Banner for Out at Home

Out at Home レビュヌ 281

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Ik bestelde op vrijdag vóór 15u een zwembad uit voorraad. We zijn nu 5 dagen later (-1 feestdag op maandag) en ik heb het artikel nog steeds niet ontvangen, terwijl leverdatum voorzien was voor gister... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Prix trÚs compétitif On me proposait l’ancienne version au double du prix Seul soucis on me propose la piscine en livraison un vendredi ne la voyant pas arriver. J’appelle. On me dit qu’elle viend... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Was voor ons de eerste keer dat we via out at home online producten hebben gekocht. Moet eerlijk zeggen wat een ongeloofelijk goede service. Zodra we onze bestelling hadden geplaatst kregen we via de... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Voor 16;00 uur besteld de dag erna in huis. Komt niet helemaal uit zoals er geadverteerd wordt. ???? In eerste instantie heb ik bovenstaande review geplaatst om 19:00 uur en 3 sterren gegeven.... もっず芋る

䌁業情報

5. アりトドア スポヌツ甚品店
  6. おもちゃ屋

Out at Home に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Bij Out at Home vind je uiteenlopende producten die het leven thuis een plezier maken! Van zwembaden, jacuzzi's en toebehoren, tot barbecues en vuurschalen. Snel geleverd in België en Nederland. Onze klantenservice adviseert en helpt je graag per email of de live chat.

Chez Out at Home, vous trouverez une grande variété de produits pour un séjour agréable à la maison ! Piscines, jacuzzis, accessoires, barbecues et braseros. Livraison rapide en Belgique et aux Pays-Bas. Notre service client se fera un plaisir de vous conseiller et de vous aider par e-mail ou chat en direct.

Betaalbaar Buitenplezier Thuis

圓該䌁業による蚘述

Wie zijn wij?
Out at Home is een op en top Belgisch bedrijf met bijna 100.000 klanten. We hebben 20 jaar ervaring in online verkoop van ondermeer bovengrondse zwembaden en spa’s.
Kwaliteit en snelheid!
Het draait allemaal om kwaliteit en snelheid, elke levering trachten we zo snel mogelijk bij u te krijgen. Alle bestellingen worden in ons eigen magazijn meestal binnen een werkdag verzendklaar gemaakt. Kleine pakketten verzenden we met PostNL. Voor grote verzendingen via pallet transport werken we met gespecialiseerde koeriers.

Onze bezorgingsbelofte

Snel thuisbezorgd

Is de bestelling op een werkdag voor 15:00 uur geplaatst, dan wordt deze vaak nog dezelfde dag verzonden. Bij grote drukte kan dit iets langer duren.

Je kunt ervan verzekerd zijn dat we alles in het werk stellen om de bestelling zo snel als mogelijk te leveren.

Postbestellingen (tot 30 kg): Je ontvangt een track & trace code zodra je pakket verzendklaar is gemaakt. Het pakket moet dan nog wel aan PostNL worden overdragen. PostNL bezorgt na ontvangst bij het sorteercentrum meestal binnen 24 uur van maandag t/m zaterdag in België en Nederland.

Speciale koeriersdiensten (meer dan 30 kg): Bestellingen boven de 30 kg worden door een speciale koerier bezorgd. Levering binnen België is vaak al de volgende werkdag. Levering naar Nederland is meestal binnen 2 werkdagen.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 251ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち4の評䟡

Direct verstuurd, product ok.

Zon noppenfolie blauw zwembad
Direct verstuurd, 2 dagen later afgeleverd door Post.nl
Product ok, enigzins asymmetrisch rond, en geen gaatjes voor afwatering.
Blijft dan ook lucht onder zitten bij plaatsen.

2025幎8月21日

photos non contractuelles sur le site

photos non contractuelles sur le site
aide en cours non satisfaisante
retour de produit et livraison + chere que la piece

Out at Home からの回答

Nous comprenons vos remarques concernant les photos et les frais liés au retour. Nous allons examiner votre dossier afin de trouver une solution adaptée.

alles dik in orde!!

alles dik in orde!!! snel geleverd, zelfs tot op de juiste minuut! Materiaal netjes verpakt en perfect in orde!

2025幎8月20日

Out at Home からの回答

Bedankt voor de waardering, daar doen we het voor!

Parfait

Le colis est arrivé dans le délai annoncé et conforme à sa description, service parfait, prix intéressants, je vous recommande ce magasin 👍

2025幎8月8日

Out at Home からの回答

Merci beaucoup pour votre avis positif et votre recommandation. Nous sommes ravis que tout se soit bien passé avec votre commande.

Lay Z Maladives ... gekocht in 2025 model van 2022

Geven hoge kortingen om dan een oud model te verkopen. Let dus goed op de kleine lettertjes. Als ik hen erover contacteerde namen ze geen verantwoordelijkheid op. Wij kochten recent (juni '25) een Lay Z jacuzzi en kregen een model van 2022 toegestuurd dat niet dezelfde opties heeft als het model dat je op de site van Best Way ziet staan. Wij kozen voor het model Maladives voor de optie Wifi en hebben nu een model zonder wifi terwijl dat BestWay net deze optie in de kijker zet voor dit model!
Wees dus op je hoede ... de kortingen zijn er niet zomaar!! Best Way is hiervan op de hoogte maar kan niet tegemoet komen omdat het niet over een defect gaat dat onder garantie valt.
Veel geld betaald voor een optie die we niet eens hebben!

2025幎6月15日
自発的なレビュヌ

Out at Home からの回答

Bedankt voor uw review. Het spijt ons dat dit voor u een teleurstellende ervaring was. We hebben geprobeerd telefonisch contact met u op te nemen om dit samen te bespreken. De onduidelijkheid rond de wifi-optie is ontstaan vanuit de informatie van de fabrikant, en dit ligt helaas buiten onze wil. Onze excuses voor het ongemak dat hierdoor is veroorzaakt.

5぀星のうち1の評䟡

we hadden schade en er wordt enkel

we hadden schade en er wordt enkel verwezen naar de product leverancier. Een beetje van de kast naar de muur. Erg klantonvriendelijk en geen verantwoordelijkheid nemen. Zeer slechte service!

2025幎7月23日

Beste Y Vinclair ,

Jammer dat u dit zo ervaart. Begin juli hebben wij aangeboden om namens u contact op te nemen met Bestway, maar daarna niets meer van u gehoord. Laat ons gerust weten via service@outathome.com hoe we u alsnog kunnen helpen, zodat u weer volop van uw spa kunt genieten.

Bart | Out at Home

5぀星のうち2の評䟡

Na 2x is het filter al vuil

Na 2x is het filter al vuil. Maar ik zie niks

2025幎8月18日

Out at Home からの回答

Bedankt voor uw review. Bij een opblaasbare spa is het inderdaad belangrijk dat het filter regelmatig wordt schoongemaakt, zodat het water schoon en helder blijft. Een van onze collega’s van Customer Service neemt vandaag nog contact met u op om samen de stappen door te nemen, zodat u altijd kunt genieten van een frisse en schone spa (u kunt ons ook altijd rechtstreeks bereiken via service@outathome.com).

5぀星のうち5の評䟡

Articles dŽexellente qualiténtrLivraison rapide et soignée.

Je suis satisfait de mon spa ainsi que du service de livraison rapide et efficace.

2025幎8月18日

Out at Home からの回答

Merci beaucoup pour votre avis positif ! Nous sommes ravis que vous soyez satisfait de votre spa ainsi que de notre livraison rapide et soignée.

Gloor tabletten

De bestelling van gloor tabletten was een goede aanbieding en super snel verzonden

Out at Home からの回答

Bedankt voor uw mooie review. Fijn dat u tevreden bent met de aanbieding en de snelle levering.

Accueil et service impeccable

Accueil et service impeccable. Je recommande vivement

Out at Home からの回答

Merci beaucoup pour votre avis et votre recommandation. Nous sommes ravis que notre accueil et service vous aient plu.

Réception colis

livraison rapide et conforme à la demande

2025幎8月4日

Out at Home からの回答

Merci beaucoup pour votre retour. Nous sommes heureux que la livraison ait été rapide et conforme à votre demande.

Commande

Commande facile, rapide et correspondant exactement à ce que j'ai besoin

2025幎8月12日

Out at Home からの回答

Merci beaucoup pour votre retour ! Heureux que votre commande corresponde parfaitement à vos attentes.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。