Julemenu - der havde det hele .. og der manglede ikke noget som helst. Godt veltilberedt og anrettet - som Vor Mor kunne trylle Julemad til en fantastisk mad-oplevlese.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Nytårs menu 2024 Forret hummerbisque, udmærket suppe, men der kunne godt havde været lidt hjemmelavetbrød og smør med. Hovedret, rigtig lækker bøf, men resten af tilbehør ikke noget særligt, og... もっと見る
Restaurant Over Middel i Horsens er blandt de bedste steder jeg har spist i Danmark. Perfekt tilberedt forretter, virkelig overraskende smagsoplevelser. Steaks var tilberedt præcis som vi ønske... もっと見る
Mortens aften menu var helt vild god. 16 kuverter ud af huset, som var langt over middel. Hvide og brune kartofler, rødkål, halve æbler, asier, chips,lækker saftig and og en helt vildt lækkert andes... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Hos Restaurant Over Middel laves maden fra bunden med gode, friske råvarer. Kun det bedste oksekød fra USA, Australien, Brasilien og Danmark
連絡先
Har lige fået leveret 2 x winersnitze…
Har lige fået leveret 2 x winersnitze dejlige varme og rigelig mængde virkelig lækker middag det gør vi helt sikkert igen
Vi spiste på mamas overmiddel den 9…
Vi spiste på mamas overmiddel den 9 marts. Og det var en dårlig oplevelse. Det startede med at vi havde valgt en flaske vin som vi ved er god men tjeneren blev ved med og pressse os til og købe en anden som han bedre kunne lide. Det er ikke ok. Vandet måtte vi spørge efter 4 gange. Rejecoktailen var under middel og hovedretten som bestod af mørbrad med peber sovs var lunken og smagte ikke godt. Men ingen personale hørte på os. Det var dyrt og slet ikke pengene værd. De burde have kommet med andet mad efter vi havde klaget da de også kunne se vi ikke spiste ret meget af det. Men efter vi havde klaget holdt de sig væk fra vores bord.
Under middel og alt for dyrt.
var på besøg den 27/1 2018.
Betjeningen vi mødte var meget utrænet. Til de priser byrde der være råd til uddannet tjerner. Tror der var en som var uddannet og hun gjorde det godt og forsøgte at hjælpe efter den andens og køkkenets fejl.
Forret og dessert smagte dejligt. Hovedret var kedeligt og de kunne slet ikke finde ud ad det. Kom med forkert mad, stillede en tallerken som var forkert. Den blev kold inden de andre kom, ingen kompensation for deres fejl. Men en ejer der rendte rundt og spillede smart med hans vogne med spiritus og kaffe, meget til grin, men han fandt sit publikum. Sidste gang vi kommer og kan ikke anbefalede det. Det var under middel.
Dårlig oplevelse
Vi har købt et weekendophold incl. 1xaftensmad efter kokkens valg.
Da vi ankommer til rest. Bliver vi anvist vores pladser, og tjeneren fortæller om vores menu.
Vi afgiver bestilling på drikkevare til maden. Øl og sodavand - samt et glas hvidvin til hovedretten.
Mens vi venter på forretten, kan vi fra vores plads, med direkte udsyn til bare, se at kokken står og taler med tjenere i baren, vi ser så at kokken rækker ud og tager en flaske cognac fra et serveringsbord, han skulle lige have sig en Lumumba (cognac/varm kakao) Jeg kender ikke stedets alkohol politik for personalet, men at stå foran gæsterne og drikke, det hører sig ikke til!
Forretten bliver serveret. Det ser rigtig lækkert ud, MEN laksen er i den ene portion meget rå.
Da tjeneren henter vores tallerknerne, spørger han om det smagte godt, han kunne se den ene portion ikke var spist, vi svarer at laksen var rå i den ene portion. Han spørger om vi vil have noget andet, men det takker vi nej til, da hovedretten jo er på vej.
Da forretten er taget væk, ankommer der straks et glas kold hvidvin.
Dette bliver selvfølgelig varmt inden hovedretten ankommer.
I deres menu kort står der, at alle bøffer serveres med hvidløg, hvis ikke man beder om andet.
Vi får serveret en bøf med 2 stk. kartoffel Rösti og lidt grøntsager til. Tjeneren må tage den ene bøf ud og stege den lidt mere, da vi ikke begge bryder os om rødt kød. Vi er ikke blevet spurgt om hvordan bøffen skulle steges. Mens vi venter på denne ene bøf, bliver den anden portion selvfølgelig kold.
Bøfferne er meget møre og ser lækre ud. Men de smager af INTET, det var seriøst, som at række tungen ud af vinduet. Vi kan se at de er krydret med i hvert fald lidt peber, men de smager af INTET.
Der kommer en anden tjerner og spørger om maden er god, vi svare at den ikke smager af noget.
Hvorpå tjeneren siger ok og går. Derefter kommer der ikke nogen tjener til vores bord, før tallerkener bliver fjernet. Denne tjener spørger om maden var i orden, det siger vi den ikke er.
Vi kan se at rundt omkring os, sidder der nogle andre gæster, som har fået månedens menu, de roser deres mad i høje skyer.
Vi får helt klart indtrykket af, at fordi vi har købt et ophold med aftensmad og ikke kun er restaurant gæster, er vi ikke lige så meget værd for dem, som hvis man udelukkende var restaurant gæst.
Hvis det er fordi de har tilsæt på at sælge komplette ophold, så skulle de stoppe med dette, isteret for at man får en dårlig oplevelse, og i hvert fald aldrig kommer igen, eller anbefaler restauranten til andre.
Restaurant Over Middel i Horsens…
Perfekt tilberedt forretter, virkelig overraskende smagsoplevelser. Steaks var tilberedt præcis som vi ønskede dem.
Kuvertbrødet friskt med stor smag.
Tjener, som viste sig ’kun’ at være elev, var så professionel at man skal lede længe efter en færdig udlært som blot når hende til sokkerholderne.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。