owayo custom sports NL レビュー 203

TrustScore 5段階評価の4.5

4.7

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Wij hebben bij owayo nu voor het 2e jaar op rij een x aantal shirts laten maken voor ons hobbymatige voetbaltoernooi. Het ontwerpen gaat super makkelijk en werkt erg mooi, zowel de kwaliteit als de... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Mooie kwaliteit bedrukking, oneindige ontwerpmogelijkheden vooral. Wel duur tenzij je mega grote oplages doet, maar omdat je bijna nergens anders zo'n goede 3D ontwerper hebt met zo veel vrijheid; toc... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Het betrof een nabestelling van een shirt waarvan we in 2019 een hele set besteld hadden. Maar dat was helemaal geen probleem. Alles was nog bij Owayo bekend. Het enige kleine verbeterpuntje zou... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Het gehele proces van design tot aan eindproduct was super makkelijk en vloeiend. De desingchecks zijn enorm waardevol en hebben ervoor gezorgd dat ik een perfect wedstrijd t-shirt heb kunnen maken!

企業情報

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Alleen duur het wat lang

2025年10月5日

Beste Marc,

Hartelijk dank voor je feedback. We begrijpen dat het niet altijd meteen duidelijk is waarom de productie van "een paar nieuwe shirts" enige tijd in beslag neemt. Houd er rekening mee dat we geen voorgeproduceerde voorraadartikelen hebben. Onze productie begint pas nadat de bestelling is ontvangen en omvat verschillende stappen die nodig zijn om de shirts in de gewenste kwaliteit en met het individuele ontwerp te produceren. Hierdoor bedraagt de levertijd ongeveer 2-3 weken, welke overigens gebruikelijk is voor custom made producten. Bedankt voor je begrip. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe shirts!

Vriendelijke groeten, owayo team

Zeker een aanrader

Duurder en langere levertijd dan bij concurrenten. Ook vonden we het gek dat wanneer je een x aantal shirtjes bestelt welke dan per stuk goedkoper zouden worden dit niet het geval is wanneer dit is opgedeeld is in mannen en vrouwen shirts. Dit was voor er besteld werd wel bekend.
MAAR:
de kwaliteit van de shirts zijn we echt heel erg tevreden over. Vandaar waarschijnlijk ook duurder dan concurrenten. Als je ook rekening houd met de langere wachttijd is Owayo zeker een aanrader! Ik heb zelf een trailrun van 60 km in zo'n shirt gedaan en ze zaten echt heel fijn, waar je normaal bij zo'n afstanden toch wel last kan krijgen. Ook de reactie snelheid bij het bestelproces was heel erg goed.

2025年9月26日

Beste Timo,
bedankt voor je feedback, we zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze shirts!! Natuurlijk begrijpen we dat de prijs een belangrijke factor is, tegelijkertijd hechten we veel waarde aan materialen van hoge kwaliteit, een nauwkeurige afwerking en “Made in EU” product. Deze factoren zorgen samen voor onze prijsstelling. We hopen dat je begrijpt dat we deze kwaliteitsnormen alleen kunnen aanbieden tegen een passende prijs.
Groeten,
Je owayo-team

5つ星のうち4の評価

Mooi wielershirts maar de maten zijn wel klein

Ik ben heel blij met wielershirts. Zien er mooi uit en de kwaliteit is goed. Een tip die ik wel wil geven is dat de maten van de shirts echt klein zijn. Ik heb de grootste M maat genomen en die valt heel klein. Dat heb ik nog niet meegemaakt met mijn andere shirts,

2025年9月22日

Beste Bas,
dankjewel voor je feedback! Wij zijn blij dat de shirts je zo goed bevallen. Voor wat betreft de maten: we weten dat het niet altijd eenvoudig is om via een maattabel de ideale maat vast te stellen. Zeker omdat de pasvorm en snit per merk verschilt. In ons geval zijn de wielershirts redelijk strakzittend, en vrij dicht op de huis gesneden.
Om deze reden bieden wij al onze klanten vooraf de mogelijkheid om pasmodellenaan te vragen en uit te proberen. Zo vind je altijd 100% zeker jouw ideale maat.
Wij wensen je desondanks veel plezier met je shirt!
Groeten,
Je owayo-team

Goede complete service

Naast de goede hulp bij het ontwerpen van shirts is het ook een pluspunt om gratis een set passhirts te ontvangen zodat je zeker weet dat de goede maat besteld kan worden.
De shirts worden ook snel geleverd en zijn van goede kwaliteit.

2025年8月23日

Uitstekend!

Voor de tweede keer zelf sport kleding ontworpen.
Ontwerpen werkt super makkelijk en de preview in de digitale omgeving is super realistisch. Twee keer was het resultaat uitstekend!
Ook de kwaliteit van de kleding zelf is prima.

2025年9月13日

Goede service!

De ontworpen shirts zien er in het echt nog mooier uit. Fijn geholpen met de logo's en fijn mailcontact gehad. Ze helpen he graag om er wat moois van te maken.

2025年9月13日

Trustpilot エクスペリエンス