レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Dit is de tweede keer dat ik bij Oxigo spullen heb besteld. Na de eerste keer dat de vervoerder een fout had gemaakt, dat perfect opgelost is. Nu ook meteen na vraag van mijn zijde uit via een a... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

䌁業情報

1. 医療機噚提䟛業者
  2. 障害者向け噚具提䟛業者
  3. 健康・矎容補品店
  4. 酞玠装眮提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Oxigo is dé expert op het gebied van ademhaling. U kunt bij ons terecht voor apparatuur en accessoires voor zuurstoftherapie, slaaptherapie en nog veel meer!

連絡先

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Vriendelijk en professioneel

Nog eens een bedrijf waar je nog klant bent ipv een nummer. Ik reed vanuit België naar Utrecht en kreeg een vakkundige uitleg. Duidelijk dat dit bedrijf kijkt naar de noden van de klant en mogelijke oplossingen aangeeft zonder de duurste te promoten.
Bedankt

2026幎2月17日

Oxigo からの回答

Heel erg bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, we vinden het fijn om te horen dat we u goed hebben kunnen helpen. Graag tot ziens, het Oxigo team

Prima service !

Prima service !
IK kon nog dezelfde dag een concentrator ophalen . Communicatie is vlot en en de kwaliteit van de geleverde artikelen is uitstekend ,

2026幎1月16日

Oxigo からの回答

Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent, daar doen we het voor. Met vriendelijke groet, het Oxigo team

5぀星のうち1の評䟡

Ik wilde bestellen

Ik wilde bestellen, tot ik erachter kwam dat ze geen vermelding maken van de verzendkosten wat toch een verplichting is wil je verkopen in Nederland. Ook geen aansluiting bij een webwinkel keurmerk.
Voor mij is dit te dubieus niet te vertrouwen

2025幎12月28日

Oxigo からの回答

Bedankt voor uw beoordeling. Jammer dat u één ster geeft zonder daadwerkelijk onze service ervaren te hebben. De verzendkosten staan vermeld op de ‘Verzenden & retourneren’ pagina. Wij zijn inderdaad niet aangesloten bij een keurmerk omdat deze kostenverhogende organisaties van beperkte toegevoegde waarde zijn, óók voor de consument, hierbij spreken we uit ervaring. Wij laten graag de duizenden reviews die we bij verschillende reviewpartijen hebben verzameld voor ons spreken (waaronder de ‘uitstekend’ score op dit Trustpilot profiel). Met vriendelijke groet, het Oxigo team

5぀星のうち5の評䟡

Prima geholpen na een tekort aan ontvangen filters.

Prima geholpen - CPAP filters besteld maar er bleken 9 in plaats van 12 filters in het zakje. Geen discussie, maar netjes nog een zakje ontvangen (met dit keer wel 12 filters) - keurig afgehandeld en netjes te woord gestaan.

2025幎10月27日

Oxigo からの回答

Hartelijk dank voor uw beoordeling! Het was jammer dat het nodig was natuurlijk, maar we zijn blij dat we het probleem naar behoren op hebben kunnen lossen. Graag tot een volgende keer, het Oxigo team

5぀星のうち1の評䟡

Het nieuwste neusmasker bestel voor

Het nieuwste neusmasker bestel voor Asap, ik kan er totaal niet mee slapen wat ik ook probeer er ontsnapt zoveel lucht dat je gewoon niet kan slapen, word niks mee gedaan door de klantenservice ! 138 euro kwijt, en dan durven ze ook nog te zeggen dat je als klant niet echt sympathiek bent🀬

2025幎10月25日

Oxigo からの回答

Bedankt voor uw beoordeling. Een CPAP masker is een hygiëneproduct waardoor deze na gebruik niet geretourneerd mag worden. Als er een fabricagefout in het masker zit zullen we dit uiteraard binnen de garantie oplossen, maar als het alleen om de pasvorm gaat kunnen we hem helaas niet terugnemen. Met vriendelijke groet, het Oxigo team.

5぀星のうち5の評䟡

Oxigo provided an exceptional service.

Once again Oxigo have delivered a great service.
The Columns for my Inogen One G3 arrived in a couple of days.
My VAT exemption forms were dealt with very quickly.

All in all a trouble free experience.

Thank you so much

Peter

2025幎7月25日

Oxigo からの回答

We're glad to hear everything went smoothly Peter, thank you for your continued business and for your review! Kind regards, the Oxigo team

5぀星のうち5の評䟡

Gisteren net voordat we op vakantie

Gisteren net voordat we op vakantie gingen hadden we een nieuwe slang nodig. Ondanks dat ze nog niet open waren hebben ze ons geholpen aan een nieuwe slang. Super aardig en hele goede product

2025幎7月21日

Oxigo からの回答

Heel erg bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! We waren u graag van dienst en hopen dat u een fijne vakantie tegemoet gaat. Met vriendelijke groet, het Oxigo team

Echt goede service

Oxigo is een klein maar erg prettig bedrijf. Problemen met daar aangeschafte apparatuur worden snel en adequaat opgelost. Vriendelijk en betrokken.

2025幎4月7日

Oxigo からの回答

Hartelijk dank voor uw mooie review! Dat vinden we erg fijn om te horen. We zijn u graag opnieuw van dienst. Met vriendelijke groet, het Oxigo team

5぀星のうち5の評䟡

I had a great experience with Oxigo

I had a great experience with Oxigo! The delivery was fast and hassle-free. When I tried to connect my mask, it didn’t work at first—I hadn’t realized I still had the old connector in place. I reached out to their customer service via WhatsApp and received a quick and attentive response. They were incredibly helpful and guided me step by step to resolve the issue. Their team was kind and professional, making the whole process smooth and stress-free. Highly recommended!

2025幎3月11日

Oxigo からの回答

Thank you so much for your positive review! We were happy to help you and hope to welcome you again in the future. Best regards, the Oxigo team

Uitstekende vlotte service

Uitstekende vlotte service. Ze denken met de klant mee en nemen contact op om te verifiëren dat alles goed is. Daardoor heb ik zelfs items uit een bestelling kunnen halen die ik niet nodig bleek te hebben. De mensen zijn vriendelijk en behulpzaam.

2025幎3月10日
5぀星のうち4の評䟡

Oxigo doet wat het zegt

Oxigo doet wat het zegt, snel leveren. Zou ik ze aanbevelen? Jazeker! Echter is de kwaliteit van het geleverde product een beetje minder. Dit is ook terug te lezen in verschillende reacties, dit is echter simpel op te lossen door de stang te laten ondersteunen door één beugeltje waardoor hij wel stevig staat.

2025幎3月4日

Enige snelle leverancier

De masker van mijn man was plots kapot, kon niet meer goed slapen, en oxigo heeft er 2 heel snel gestuurd. De enige die kon zo snel leveren. Echt top!

2025幎2月14日

Oxigo からの回答

Bedankt voor uw beoordeling, fijn dat we u van dienst konden zijn! Graag tot ziens, het Oxigo team

snelle levering

2025幎1月27日

Oxigo からの回答

Fijn dat u uw bestelling snel heeft mogen ontvangen, bedankt voor de beoordeling! Met vriendelijke groet, het Oxigo team

Makkelijk te bestellen

Makkelijk te bestellen, goede betaalmogelijkheden en snelle levering. Dus dit bij elkaar gevoegd, brengt mij tot deze beoordeling.

2025幎1月18日

Oxigo からの回答

Hartelijk dank voor uw weloverwogen beoordeling! We zijn blij te lezen dat alles naar wens is verlopen. Graag tot een volgende keer, het Oxigo team

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。