P3D-Health レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Sehr gutes Preis-Leistungs-VerhÀltnis und einfach ein super Service! Mein Inhalator ist leider gebrochen und ich wurde sofort super beraten und die Reparatur ging auch schnell. Nur zu empfehlen.

5぀星のうち5の評䟡

Der Inhalator ist sehr einfach zu hÀndeln und zu reinigen. Preis-Leistung ist unschlagbar! Er wird von meinem Pferd wunderbar akzeptiert! Fragen zum Produkt werden schnell und sehr freundlich bean... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

FÃŒr mich waren neben dem Preis noch die Faktoren wichtig, wie Gewicht, Handhabung, Haltbarkeit und Ersatzteile. Fragen diesbezÃŒglich wurden schnell und ausfÃŒhrlich beantwortet, selbst an einem Sonntag... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち4の評䟡

Ich bin zufrieden mit dem InhalationsgerÀt . Die telefonische Kommunikation ist super und es wird alles bis ins kleinste Detail erklÀrt. Meine Stute steht seid dem sehr ruhig bei inhalieren. Mit de... もっず芋る

䌁業情報

1. 流通サヌビス
  2. ペット甚品店
  3. 銬具店

圓該䌁業による蚘述

Mobile Inhalatoren und Zubehör fÌr die Gesundheit Ihres Pferdes. Effektive Hilfe bei Allergien und Atemwegsproblemen.

優良

レビュヌを曞く

Super Service

2026幎7月29日

Top Firma

Sehr sehr guter und netter Kundenservice , Preis und Leistung mehr wie top. Die QualitÀt der Produkte ist 1a und die Lieferung schnell und problemlos . Sehr zu empfehlen.

2026幎6月18日
5぀星のうち2の評䟡

Gute Idee - allerdings extrem FehleranfÀllig

GrundsÀtzlich eine schöne Idee. Und ein netter Preis. Mit einem großen ABER:
Ich habe den Inhalator nun seit ca 6 Monaten in Benutzung. Die Idee an sich ist simpel und funktioniert.
Allerdings ist das System so extrem anfÀllig fÃŒr Àußere EinflÃŒsse, dass es nur noch nervt.
Das Pferd braucht nur leicht gegen meinen Arm kommen und der Vernebler schaltet sich unbemerkt aus.
Das Kabel rutscht bei KopfschÃŒtteln schnell etwas raus, wodurch der Vernebler auch unbemerkt ausgeht.
Bei KopfschÃŒtteln des Pferdes lösen sich die Gurte nach und nach aus den Ösen, sodass die Maske sich manchmal einfach ganz löst und abfÀllt.
Die Vernebler PlÀttchen mÌssen sehr oft gewechselt werden, da sonst das Vernebeln auch mal 45 min dauert. Und ich nutze nur NaCl.
Aber am meisten Àrgert mich, dass nach wenigen Monaten bereits sowohl das Kabel als auch beide Vernebler ihren Geist aufgegeben haben.
Einer der beiden ist am Taster gebrochen (wie auch immer das passiert ist). Der andere scheint nun undicht zu sein.
Ich bin sehr enttÀuscht und wÌrde mich nicht wieder fÌr dieses System entscheiden.
Ich wÃŒrde lieber etwas mehr Geld fÃŒr die etablierten Inhalatoren ausgeben und damit hoffentlich weniger Ärger haben.

2026幎6月27日
5぀星のうち1の評䟡

Negatieve ervaring met de P3D equilator

Ik heb anderhalve week geleden een Equilator met twee vernevelaars gekocht voor mijn paard. Vanaf het begin had ik problemen. De eerste vernevelaar werkte de eerste dag goed, maar werd al na twee dagen extreem traag. In plaats van 8 ml in ongeveer 5 minuten te vernevelen, duurde dit uiteindelijk meer dan 45 minuten. Ik gebruik Budesonide met NaCl en heb na iedere behandeling volgens de instructies gereinigd, inclusief naspoelen met gedestilleerd water.

Gelukkig werd er een tweede vernevelaar meegeleverd, maar sinds gisteren werkt ook deze niet meer naar behoren. Deze is pas vier dagen gebruikt, twee keer per dag, dus in totaal slechts ongeveer acht behandelingen. Volgens de website zou een vernevelaar bij gebruik met zoutoplossing ongeveer 90 behandelingen meegaan. Zelfs als Budesonide de levensduur verkort, verwacht ik niet dat een vernevelaar na minder dan acht behandelingen al vrijwel onbruikbaar wordt.

Wat mij nog meer teleurstelt, is de klantenservice. Ondanks dat ik uitgebreid antwoord heb gegeven op alle vragen en foto's heb gestuurd, bleef ik telkens opnieuw dezelfde standaardvragen ontvangen. Ik krijg sterk het gevoel dat het probleem bij mij wordt gelegd, in plaats van dat er serieus wordt gekeken naar een mogelijk defect product. In plaats van een passende oplossing werd vooral gewezen op slijtage en de mogelijkheid om voor €5 een nieuw vernevelplaatje te kopen.

Het apparaat is pas anderhalve week in mijn bezit en beide vernevelaars functioneren inmiddels niet meer naar behoren. Voor een product in deze prijsklasse had ik een veel betere kwaliteit en service verwacht. Helaas heb ik niet alleen problemen met het product ervaren, maar ook het gevoel gekregen dat mijn klacht niet serieus wordt genomen. Op basis van mijn ervaring kan ik dit product en de klantenservice helaas niet aanbevelen. Ook de dierenarts geeft aan dat nog van geen enkel ander vernevel apparaat heeft meegemaakt wat zo slecht presteert.

2026幎6月22日

Klasse GerÀt 💝

Am Samstag bestellt und Sonntag schon in der Post! Versand war super schnell! Inhalieren klappt super Pferd akzeptiert es sehr gut 👍🏌 rundum zufrieden 😀

2026幎4月19日

Vielen lieben Dank!❀

Sehr guter KundenService

Sehr guter KundenService! Bekam sofort Hilfe, bei einem Problem.
Lieferung ging sehr schnell. Preis sowieso unschlagbar.
Bin sehr zufrieden mit dem GerÀt!
Kann es nur empfehlen.

2026幎4月16日

Herzlichen Dank!🥰

Top Preis-LeistungsverhÀltnis 💪🏻 haben

Top Preis-LeistungsverhÀltnis 💪🏻 haben das GerÀt seit 2 Monaten im tÀglichen Gebrauch und alles funktioniert wie es soll, auch das vernebeln von Medikamenten und Sole ist kein Problem! Wir sind begeistert 🀩

2026幎4月16日

Dankeschön!❀

5぀星のうち1の評䟡

Eerste instantie goed

Eerste instantie goed, cups kapot van de Equilator worden netjes nieuwe verstuurd. Nu voor de zoveelste keer cups kapot (werken totaal niet) en de klantenservice bedreigt je, zeggen dat je alles hebt teruggestuurd naar een verkeerd adres (wat zij je notabene hebben gegeven), dat je het nooit verstuurd hebt (terwijl je daar bewijs van hebt
) en reageren daarna totaal niet meer. Wachten op cups (zijn er nu ineens 2 verstuurd, terwijl er 6 zijn teruggestuurd). Totaal niet aan te raden!

2026幎1月15日

P3D-Health からの回答

Het is zeer jammer wat hier wordt geschreven, aangezien deze weergave niet correct is.

Allereerst is het belangrijk te vermelden dat de communicatie niet – zoals hier wordt gesuggereerd – uitsluitend met Joyce heeft plaatsgevonden, maar voornamelijk met Diana. Juist dit was al een deel van het probleem, omdat wij in één en dezelfde zaak met drie verschillende personen te maken hadden, terwijl het om één enkel apparaat ging. Dit bemoeilijkt een duidelijke en consistente afhandeling aanzienlijk.

Met betrekking tot de beschuldiging van bedreiging willen wij uitdrukkelijk stellen dat er op geen enkel moment sprake is geweest van bedreiging. Deze beschuldiging is ongegrond. De volledige communicatie is volledig per e-mail gedocumenteerd en verifieerbaar.

Het klopt dat er van onze kant helaas een cijferfout in het adres is geslopen. Dit hebben wij openlijk erkend en vriendelijk toegelicht. Er werd ons een zendingsnummer doorgegeven, waarbij wel een adres zichtbaar was, maar geen bewijs van daadwerkelijke levering of afgifte kon worden vastgesteld. Aangezien onze e-mails deels pas na ongeveer drie weken werden beantwoord, was het op dat moment ook niet meer mogelijk om de zending te volgen, waardoor de status niet meer te verifiëren was.

Om de kwestie alsnog definitief op te lossen, hebben wij zelf eerst per e-mail en daarna telefonisch contact opgenomen met de klant, met als uitdrukkelijk doel het probleem eindelijk op te lossen. Onafhankelijk daarvan hebben wij uit coulance besloten twee nieuwe vernevelaars en twee vernevelplaatjes toe te sturen, zonder eerst te controleren of de oorzaak van de defecten mogelijk binnen de verantwoordelijkheid van de klant lag. Des te betreurenswaardiger is het dat deze coulanceregeling wordt aangegrepen om ons product publiekelijk in een negatief daglicht te plaatsen.

Ons doel was en is altijd een eerlijke, zakelijke en oplossingsgerichte afhandeling. Des te meer betreuren wij dat de situatie hier op deze manier openbaar wordt weergegeven.

5぀星のうち4の評䟡

Ich bin zufrieden mit dem

Ich bin zufrieden mit dem InhalationsgerÀt .
Die telefonische Kommunikation ist super und es wird alles bis ins kleinste Detail erklÀrt. Meine Stute steht seid dem sehr ruhig bei inhalieren. Mit dem Ultraschall vernebler den ich noch habe hat sie sehr viel mit dem Kopf geschlagen und das GerÀt hin und her geschoben .

Der Equilator vernebelt sehr schnell allerdings bei den jetzigen Temperaturen Brauch er etwas lÀnger

2025幎12月24日
5぀星のうち5の評䟡

Ich bin sehr zufrieden mit dem Inhalator

Ich bin sehr zufrieden mit dem Inhalator, er ist eine super Alternative zu den teureren Varianten. Ebenfalls gut finde ich das man Ersatzteile besorgen kann die einfach einzubauen sind, sodass man wenn mal ein Teil kaputt gehen sollte nicht direkt einen neuen Inhalator kaufen bzw. ihn teuer in eine Reparatur geben muss.
Der Kundenservice ist auch super, man kriegt schnell eine kompetente Antwort und sie sind sehr hilfsbereit.

2025幎11月25日

Vielen lieben Dank!❀

Vernebler

Die Vernebler sind angekommen und einer verbaut. Es funktioniert einwandfrei.

2025幎11月27日

Vielen Dank!😊