PriÅ¡iel mi podvodnÜ balÃk na dobierku.Po prevzatà zásielky som sa snaÅŸila stopnúť vyplatenie dobierky odosielateÄŸovi. DoloÅŸila som aj zápisnicu od polÃcie, volala som tam 4krat, niÄ sa robiÅ¥ podÄŸa ÄŸud... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
ðšWARNINGðš!DONT USE THIS COURIERð«µ,(TELL TEMU TO USE OTHER'S)WORSE IN HUNGARY..SENDING PARCEL'S ALL OVER TOWN..NOT RELIABLE,CANNOT HANDLE TRANSPORTING GOODS ..LAST MINUTE CHANGE'S ..TOTAL DISASTERð¯ï¿œ... ãã£ãšèŠã
Nie zamawiaÅam nic a kurier nagle daje znaÄ, ÅŒe jest przesyÅka na mój adres i mam zapÅaciÄ 220 zÅ...!!!! JakieÅ maÅe pudeÅko podaje i czeka na zapÅatÄ. W miÄdzyczasie zrobiÅam zdjÄcie adresu dostawcy... ãã£ãšèŠã
Packeta to oszuÅci i zÅodzieje, raz z gÅupoty i naiwnoÅci odebraÅem od kuriera przesyÅkÄ za pobraniem 199 zÅ chociaÅŒ nic nie zamawiaÅem i znalaz Åem tam ÅmiesznÄ za maÅÄ bluzÄ, na pewno nie wa... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
OszuÅci!!
OszuÅci!!! Nic nie byÅo zamówione a dziÅ przyszedÅ SMS ÅŒe jest paczka za 140zl za pobraniem do odbioru.
UdaÅo mi siÄ odzyskaÄ 100 % kwoty zaâŠ
UdaÅo mi siÄ odzyskaÄ 100 % kwoty za artykuÅ niezgodny z zamówieniem, wymaga to jednak determinacji w zdobyciu z Packety wÅaÅciwego adresu mailowego do zÅoÅŒenia reklamacji a takÅŒe wypeÅnienia obcojÄzycznego zgÅoszenie reklamacyjnego z podaniem peÅnych danych rachunku i prowadzÄ cego go banku do realizacji przelewu.
ZostaÅam oszukana na 104 zÅ ,nieâŠ
ZostaÅam oszukana na 104 zÅ ,nie zamawiaÅam nic za pobraniem, niestety nie byÅo mnie w domu i mama zaplacila.Jedyna szansa na odzyskanie pieniÄdzy jest natychmiastowe zgÅoszenie na policjÄ.Przekaz pieniÄÅŒny zostaje zablokowany i wraca z powrotem do wÅaÅciciela.Caly proces trwa ok tygodnia moÅŒe dÅuÅŒej,waÅŒne ÅŒeby zgÅosiÄ w ten sam dzieÅ.Firma packeta ma wiele fikcyjnych sklepów i wszystko za pobraniem.Jedno wielkie oszustwo,a firma kurierska to wymówka dla poszkodowanych.Dziwne ÅŒe nadawcÄ jest firma kurierska a nie sklep wiÄc wystarczy poÅaczyc fakty
OszuÅci
OszuÅci za 119 zÅ otrzymaÅem 2 ÅŒarówki warte 15 zÅ.A zamawiaÅem filtr do akwarium.
Żadna próba akontaktowania jest niemoŌliwa. OSTRZEGAM POTENCJALNYCH KLIENTOW
Ladri mi truffano come vendita computerâŠ
Ladri mi truffano come vendita computer diagnostica auto
Consegnato da Bartolini..
Arrivato un Trapanino giocattolo
Bastard.. Basta.
Mi hanno fregato 199â¬
Non comprare nulla
Mi eâ arrivato messaggio da Brt che eââŠ
Mi eâ arrivato messaggio da Brt che eâ in arrivo il pacco, 132 euro contrassegno garmin fenix, mi eâ venuto il dubbio e ho detto al corriere Brt che ripassi domani! Domani gli faccio la sorpresa!!!!
ZostaÅam.oszukana
ZostaÅam.oszukana. Zamiast kompletu za 142 zÅ dostaÅam szmatÄ czarnÄ . Sprawa zgÅoszona juz do odpowiednich wÅadz. Nie zamawiajcie od nich !!!!
zostaÅem oszukany na 171,-zÅ
nie zamawiaÅem zegarka, bo takich nie noszÄ, zapÅaciÅem kurierowi, myÅlaÅem, ÅŒe to sÄ lekarstwa na które czekaÅem - czyli zostaÅem oszukany na 171,-zÅ
Wielkie oszustwo!!!
Wielkie oszustwo!!!
ZamówiÅam kolczyki i naszyjnik.
OtrzymaÅam ÅwiecideÅka jak z jarmarku.
Nic nie majÄ
wspólnego z biÅŒuteriÄ
Skandal.
Packeta stole my package in the depot
Packeta stole my package in the depot, out of 200⬠they will reimburse me 15⬠despite the package having a COD. Their support reps are useless, they steal packages and lie about it. This is also because their drivers and employees in depots work illegally to avoid taxes.
Occhio a questa piattaforma che sonoâŠ
Occhio a questa piattaforma che sono dei truffatori avevo ordinato una giacca da lavoro e poi arriva una pentola quindi state attenti
Qualcuno di voi ha risolto x unâŠ
Qualcuno di voi ha risolto x un reso???se Ú così mi può dire come ha fatto???xche io nn riesco grazie infinite
Å»e sÄ oszustami
Dziewczyny ja kiedyÅ zamówiÅam tu szmaty do podÅogi bo to co dajÄ
to do niczego siÄ nie nadaje napisaÅam do nich i cisza i teraz oni mi przyslali za pobraniem za 200zl myÅlaÅam ÅŒe przyszÅa mi kurtka i koleÅŒanka zapÅaciÅa za mnie a to byÅo od nich hak zobaczyÅam aÅŒ siÄ popÅakaÅam ÅŒe po co zostawiÅam kasÄ koleÅŒance poraÅŒka
Dramat!
Dramat!! 12 lutego dostali paczkÄ ze strojem startowym pÅywackim i mieli przekazaÄ jÄ dalej ( reklamacja) i cisza!!! PrzesyÅka siÄ zgubiÅa!!! Sprawa zostanie zgÅoszona do dziaÅu praw konsumentów!!!
TeÅŒ otrzymaÅam dzisiaj sms-a ÅŒe paczkaâŠ
TeÅŒ otrzymaÅam dzisiaj sms-a ÅŒe paczka leÅŒy na poczcie i pobranie 200 zÅ od razu skojarzyÅam ÅŒe to oszustwo nie dajcie siÄ nabraÄ!
Reklamacja
W dniu dzisiejszym 21.03.2025 moja ÅŒona ,otrzymaÅa przesyÅkÄ, której nie zamawiaÅa . MusiaÅa zapÅaciÄ 200 zÅ , bo przesyÅka byÅa "za pobraniem " . To jest wyÅudzanie pieniÄdzy od klienta oraz oszustwo. Nie moÅŒna skontaktowaÄ siÄ z firmÄ
Packeta Poland Sp. z o.o. ani z firmÄ
sklep : zenith ventures inc., które sÄ
wymienione na naklejce adresowej
Mam zamiar sprawÄ oszustwa i wyÅudzania pieniÄdzy zgÅosic do organów Åcigania
Nie pozwolÄ aby banda cwaniaczków ÅŒerowaÅa na ludziach
truffatori seriali
stateci lontano , ti spediscono oggetti di basso valore al posto degli oggetti che pensate di aver ordinato, e col pagamento on contrassegno Vi fregano
Maledetti,ho ordinato un attrezzoâŠ
Maledetti,ho ordinato un attrezzo Metabo pagato a Bartolini 110 euro e mi hanno consegnato una pentola.
Bartolini non c'entra perché non può far nulla, state attenti,grandi truffatori
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ