レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Afgelopen woensdag (wat sowieso een geweldige dag qua weer was) 6 x de Valhalla truffels genomen verdeeld over 4 zakjes tegelijkertijd op een lege maag in grote stukken en met water , 2 uur later nog... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

5぀星のうち5の評䟡

Nadat ik hier een review had achter gelaten waarin ik mijn mindere ervaring had gedeeld. Hebben deze goede mensen snel contact met mij opgenomen om dit uit te leggen en recht te zetten. Totaal v... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisch snel in huis na besteld te hebben. Fijne verpakking. En uiteraard de voordelige 3x2 actie die een trip met verzendkosten 13,60 pp maakt. Not bad! Goede service dus. De atlantis truffels... もっず芋る

䌁業情報

1. Smart Shop

圓該䌁業による蚘述

PaddosKopen.nl, De plek voor het kopen van Paddo Growkits en Magic Truffels. Wij bieden o.a. deskundig advies, levering direct van de kweker, vers garantie, snelle bezorging, standaard track & trace.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Gebruiksaanwijzing

Ik vind het goed dat ze je een gebruiksaanwijzing sturen als je bij hun hebt besteld.

2026幎4月1日

PaddosKopen.nl からの回答

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je de gebruiksaanwijzing waardeert. We vinden het belangrijk dat alles duidelijk is voor gebruik.

Snelle service en topproduct

Snelle service en topproduct! Heel betrouwbare partij ik ga zeker nog een keer bestellen!

2026幎2月26日
自発的なレビュヌ

PaddosKopen.nl からの回答

Bedankt voor je mooie review! Top om te horen dat je tevreden bent over de service en het product. Graag tot een volgende keer:)

5぀星のうち4の評䟡

Zijn houdbaar tot 4-04 en gezien

Zijn houdbaar tot 4-04 en gezien onverwachts gedoe wat ineens kwam ben ik blij dat ik ze dus als het "gedoe" aanhoud ik ze simpelweg ff letterlihk paar weken laten kan nemen, en ik zou graag wat meer info willen omtrend medicatie want er bestaat helaas geen 1 arts die jou eerlijk antwoord geeft als je zwgt microdosering gaat doen want de big oharma is als de dood om jou gelukkig blij en goed functionerend te zien!!!! Ik zou wel graag jullie wat vragen willen stellen indien de dosis ivb met medicatie. Ziet er verdwr goed uit!!!

2026幎1月14日

PaddosKopen.nl からの回答

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles er goed uitziet.

Onze producten zijn bijna altijd minimaal 2 maanden houdbaar. Is de houdbaarheid korter, dan vermelden we dat duidelijk bij het product en geven we extra korting.

Heb je vragen over de producten, dan kun je altijd contact met ons opnemen. We denken graag met je mee.

5぀星のうち3の評䟡

Snel in huis, trip viel tegen.

We hadden 3 zakjes truffels besteld en inderdaad de volgende dag al in huis. Ik had een heel zakje met de zwaarste truffels genomen, de eldorado maar vond het effect maar heel minimaal en kort. Al met al vind ik het een prijzige ervaring.

2026幎1月8日

PaddosKopen.nl からの回答

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te plaatsen en fijn om te horen dat je pakketje er de volgende dag al was. Wel jammer dat het effect is tegengevallen.

Als je de gebruiksinstructies hebt gevolgd (die maken veel verschil), kan het zijn dat je een hogere tolerantie hebt voor de werkzame stof. Dat komt soms voor en kan verklaren waarom het effect minder sterk was.

Mocht je het in de toekomst nog eens willen proberen, dan kun je altijd contact opnemen met onze support. We helpen je graag met extra tips voor een zo goed mogelijk effect.

5぀星のうち5の評䟡

Goede kwaliteit en communicatie!

Nu twee keer besteld bij jullie. Goede kwaliteit en fijn communiceren. Laatst was de post wat later door de kerstdrukte, ook daar kreeg ik een heel net bericht voor. Fijn! Ik blijf bij jullie bestellen!

2025幎12月7日

PaddosKopen.nl からの回答

Dank je wel voor je mooie review! Gelukkig verlopen de meeste leveringen ook in de drukke periode gewoon goed, maar soms raakt een pakketje helaas vertraagd. Goed om te horen dat je de communicatie prettig vond. We zien je graag weer terug in onze shop! Fijne feestdagen!

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering, goed product voor een mooie prijs.

2025幎11月10日

PaddosKopen.nl からの回答

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens was! 😊

5぀星のうち5の評䟡

De truffels waren echt goed voor zo'n

De truffels waren echt goed voor zo'n kleine dosis. Nam rond de 16 gram na een avonddienst thuis op de bank. Vrouwtje ging naar bed. En ik lekker 2 films gekeken onder het genot van een truffel hahaha. Echt het beste wat de natuur ons kan geven. Ik krijg altijd een geestelijke reset van die dingen. Gewoon top.

2025幎10月15日

PaddosKopen.nl からの回答

Bedankt voor je positieve review en je leuke miniverslagje! Fijn om te horen dat de truffels goed bevielen. 🙏🍄

Goed bereikbaar

Goed bereikbaar, deskundig advies en goede kwaliteit. En bovenal blij met de supersnelle levering!

2025幎9月24日

PaddosKopen.nl からの回答

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent.

5぀星のうち5の評䟡

Goede communicatie en service na vertraging

Door een vertraging van PostNL kwam het pakketje niet op tijd. Kreeg eerst een kortingscode voor de volgende bestelling, daarna een hogere kortingscode omdat het pakketje er nogsteeds niet was. Uiteindelijk hebben ze mijn bestelling opnieuw verstuurd (kwam deze keer wel op snel aan). De oorspronkelijke bestelling kan alsnog een week later, en deze heb ik ook mogen houden.

Al met al, goede communicatie en goede nette service. Echt top.

2025幎6月9日
自発的なレビュヌ

PaddosKopen.nl からの回答

Bedankt voor je positieve review! Gelukkig gaat het in de meeste gevallen goed met PostNL, zoals ook bij je tweede zending. Heel soms gaat er iets mis buiten onze invloed om, maar we doen er alles aan om dat snel op te lossen. Fijn dat het zo alsnog goed is gekomen, en dank voor je begrip in deze situatie.

Top Service !

Goede spullen, snelle reactietijd en verzending.
En bedankt voor het onverwachtse presentje

goede ervaring !!!

2025幎3月28日

PaddosKopen.nl からの回答

Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent 😊.

Snelle levering de trip van 1 zakje

Snelle levering de trip van 1 zakje niet heel heftig ervaren

2025幎3月3日

PaddosKopen.nl からの回答

Bedankt voor je 5-sterrenreview!

Fijn om te horen dat de levering snel was, maar wel jammer dat de trip niet heel heftig was. Mocht je het nog eens willen proberen, dan is onze krachtigste truffel, de Eldorado, misschien een goede optie.

Nogmaals bedankt, en hopelijk tot snel!

Goed.

Snelle, anonieme bezorging en ze verkopen goed spul👍

2024幎11月20日

PaddosKopen.nl からの回答

Bedankt voor je top beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze snelle en discrete service én onze producten. 👍

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。