Palladium Polska  レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Szybka dostawa, towar wysokiej jakości. Niestety źle dobrany rozmiar więc towar musiałam odesłać. Procedura zwrotu przebiegła sprawnie i szybko. Polecam ten sklep.

5぀星のうち5の評䟡

Zamówiłam czwartą parę butów tej marki na przestrzeni 6 lat .Moje wcześniejsze pary są nadal w szafie ale poniewaÅŒ są lekko zuÅŒyte juÅŒ nie wyglądają tak ładnie .To buty ,które były ze mną w Bieszczada... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Buty firmy Palladium, to najwygodniejsze buty jakie do tej pory uÅŒytkowałam. Komfort dla stóp niesamowity, stopa w nich odpoczywa. Odpowiednio wyprofilowane, sporo miejsca dla szerszej budowy stopy, m... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Super kontakt ze sklepem, szybka dostawa a co najwaÅŒniejsze superwygodne, świetne buty.Na ÅŒywo jeszcze ładniejsze niÅŒ na zdjeciach. Bardzo miękkie w środku-jak bym chodziła w kapciuszkach a nie w buta... もっず芋る

䌁業情報

1. 靎屋

圓該䌁業による蚘述

Marka Palladium to ponad 70 lat nieprzerwanej historii. Dziedzictwo, które w tym czasie zbudowaliśmy, oparte było na doświadczeniach pokoleń. Początki marki to lata dwudzieste XX wieku. Wtedy to kreatywne umysły, podbijały przestworza, wynajdując maszyny latające i inne cuda ówczesnej techniki. To właśnie technicznie doskonałą gumę kół samolotowych, w 1947 roku, po raz pierwszy zastosowano w przemyśle odzieÅŒowym, produkując buty. Niezwykle trwałe, wygodne i wykonane z najlepszej jakości materiałów o ponadczasowym wyglądzie.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 46ä»¶

レビュヌを曞く

Fajne

Bardzo dobre wykonanie, kolor materiału, oryginalność, super fason. Dodatkowo komfort noszenia obuwia.Dobra cena na stronie palladiumboots.pl

2023幎5月9日

Bardzo nam miło!

5぀星のうち2の評䟡

Dlugo szlo

Dlugo szlo. Na pewno nie 48 godzin. Zamowienie zlozone w czwartek rano doszlo we wtorek wieczorem. Zauwazylam to za pozno bo sie nie spodziewalam bo zawsze napsze waaz numer 41 ale buty ktore od was dostalam sa przyciasne!

2023幎5月3日

Palladium Polska からの回答

Droga Pani, informacje które Pani podała są nieprawdziwe. Zamówienie złoÅŒyła Pani w czwartek po 12:00 więc paczka została wysłana na drugi dzień (piątek), poniewaÅŒ kurier juÅŒ odebrał tego dnia przesyłki. Przesyłka została dostarczona do Pani nie we wtorek, a w poniedziałek o 15:00 - czyli na następny dzień roboczy. Niestety paczki nie są dostarczane w weekend. Ma Pani prawo do zwrotu towaru bez podawania przyczyny. Pozdrawiamy!

5぀星のうち3の評䟡

Mam wiele par tych butów ale z

Mam wiele par tych butów ale z przykrością stwierdzam, ÅŒe nadal są super wygodne jednakÅŒe jakość spadała.
Po 3 tygodniach noszenia rozklejają się:(będę reklamowała i zobaczymy jakie będą efekty.

2023幎5月1日
自発的なレビュヌ

Palladium Polska からの回答

Przykro nam to słyszeć, prosimy o zareklamowanie obuwia.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。