Mycket bra! Bra och smidig hemsida. Snygga motiv. Kunnig personal. Snabb leverans! HÀr kommer jag bestÀlla mina posters ifrån hÀdanefter. Rekommenderar varmt!
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Fick fel poster hemskickad. Tog kontakt med dem via mail. Supersnabba pÃ¥ att svara och vÀldigt tillmötesgÃ¥ende. Fick en ny hemskickad direkt med rÀtt motiv, vÀldigt fin kvalitet pÃ¥ postern ocksÃ¥, Tack... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Really amazing purchase experience, they have many good poster options and are fairly priced. Initially the website did not ship directly to my address in Spain, but then I reached out to the support... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Postern och ramen uppfyllde förvÀntningarna sÃ¥ Àr vÀldigt nöjd med mitt köp. Att den kom inramad och klar var ocksÃ¥ ett stort plus, trodde att de kom separat och att man sjÀlv fick montera ihop. VÀrt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi pÃ¥ Palsposter Àr stolta över att erbjuda högkvalitativa posters med unika motiv som vi sjÀlva skapar. VÃ¥rt mÃ¥l Àr att förvandla dina vÀggar till konstverk med vÃ¥ra noggrant utformade produkter. Med fokus pÃ¥ enkelhet, kvalitet och kundnöjdhet levererar vi posters som lyfter ditt hem eller arbetsrum. Vi strÀvar efter att ge dig en smidig online upplevelse pÃ¥ vÃ¥r minimalistiska hemsida, dÀr du enkelt kan hitta det perfekta motivet för din stil. VÃ¥ra posters trycks med omsorg för att sÀkerstÀlla hÃ¥llbarhet och skarpa fÀrger som varar. Vi uppskattar din feedback och ser fram emot att höra vad du tycker om vÃ¥ra posters. Dela gÀrna din upplevelse med oss hÀr pÃ¥ Trustpilot! ð
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Snabb bekrÀftelse pÃ¥ bestÀllning.UppâŠ
Snabb bekrÀftelse på bestÀllning.Upp datering på lev.
Bra betalnings alternativ.
Snygg bild
Rekommenderar varmt!
Vid problem var det lÀtt attâŠ
Vid problem var det lÀtt att kommunicera med företaget och få hjÀlp
Supernöjd med planschernað
Många fina posters och lÀtt att bestÀlla!
Otroligt många fina posters som det Àr svårt att vÀlja mellan. Inga problem med att få tillbaka pengarna om man önskar returnera poster.
Snabb leverans och snygg affisch tack
BRA service
BRA, fick en skadad affisch men kundservice var snabba och trevliga - en vecka senare hade jag en ny!
Strålande personal.
Bra kundservice och snabb hjÀlp viaâŠ
Bra kundservice och snabb hjÀlp via email nÀr jag bokat fel storlek.
Allt var ok !
Super trevlig kundtjÀnst och jÀtte braâŠ
Super trevlig kundtjÀnst och jÀtte bra service! JÀtte nöjd med mitt köp!

PALS & Co ããã®åç
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹