Såg jÀttemånga fina bilder, höll på i flera dagar :-) Svårt att bestÀmma sig, tomma platsen på en vÀgg fick till slut avgöra, haha!
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Antog först att mitt paket inte levererats men det hade det, det var uppdateringarna frÃ¥n leverans bolaget som inte varit helt tydliga. Kontaktade kundtjÀnst och fick svar. Trevligt bemötande och lÀtt... ãã£ãšèŠã
Gick snabbt och enkelt att genomföra köpet. Bra att kunna vÀlja att betala med Klarna efter leverans.
Kort hanteringstid. Infon om leverans kunde varit lite tydligare då den var uppdelad. Framgick inte av mailet. Trodde båda bestÀllningar skulle komma samtidigt
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Har du frågor om bestÀllningen, betalningar, leveranstider eller allmÀnna frågor om Poster Store? Skicka ett mejl till info@posterstore.se och få ett svar inom 24 timmar. (Mån-fre 9:00 -17: 00).
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Såg jÀttemånga fina bilder
Såg jÀttemånga fina bilder, höll på i flera dagar :-)
Svårt att bestÀmma sig, tomma platsen på en vÀgg fick till slut avgöra, haha!
Gick snabbt och enkelt att genomföraâŠ
lÀtt att bestÀlla och har varit nöjdâŠ
lÀtt att bestÀlla och har varit nöjd med tidigare produkter
JÀttefina posters
Ej samma pris i kassan
Det priset som står nÀr man tittar på en vara Àr inte alltid det priset det blir i kassan, och ja, jag valde samma storlek
VÀldigt nöjd med kvaliten!
Inte fått hela bestÀllningen
BestÀllde fem posters under Black Week, men fick bara fyra. Efter kontakt med kundtjÀnst fick jag ett mÀrkligt besked om att den saknade postern skulle levereras separat, trots att den ingick i den ursprungliga leveransen. Jag fick en spårningslÀnk, men paketet verkar ha skickats till ett annat utlÀmningsstÀlle utan att jag fått någon information om detta. NÀr jag försökt få klarhet i vad som hÀnt har kundtjÀnsten slutat svara helt. Oacceptabel hantering och bristande kommunikation. Fina posters, men kundservicen drar ner helhetsintrycket rejÀlt.
DÃ¥lig kvalité pÃ¥ posters pÃ¥âŠ
Dålig kvalité på posters på fotbollsspelare. Kan skriva ut samma kvalité på en vanlig skrivare
Snabbt och enkelt
Det Àr lÀtt och smidigt att handla
Smidigt och snabbt!
Vi sökte tavlor och hittade de hos er.
Smidigt och bra
Fina produkter men dålig/obefintlig kundservice
Initialt var jag nöjd med produkterna, de Àr fina men kanske något svaga och klena i konstruktionen. Vissa ramar kÀnns som att de ska gå sönder nÀr man håller i dem för att trÀet inte Àr så stabilt. VÀl på plats på vÀggen Àr de mycket fina dock.
Jag behövde göra en reklamation på en av ramarna jag bestÀllde, då den var trasig på ett stÀlle och smutsig som att den varit öppnad och anvÀnd tidigare. Dock har jag fortfarande inte ens fått återkoppling... så deras kundservice Àr oerhört långsam och svår att få tag på. Finns inget nummer att ringa heller. Detta drog ner oerhört på hela upplevelsen. Hade det inte krånglat med kundservicen hade jag varit mycket mer nöjd.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ