Pamp Booking ããã®åç
Pamp udvikler software til frisÞrer, barbershops og beauty saloner i Danmark, og hjÊlper beauty kunder med at finde og booke ledige tider.
NÞrre Farimagsgade 64B, 1364, KÞbenhavn K, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã

Pamp Booking ããã®åç
PAMP Booking har vÊret en game-changer for vores virksomhed! Som ejere af en tatoveringsstudio, InkFinity Studio, var vi på udkig efter et effektivt og brugervenligt bookingsystem, der kunne håndtere vores kunders behov samt optimere vores interne workflow. PAMP Booking har ikke skuffet.
Platformen er ekstremt intuitiv, og det gÞr det nemt for både os og vores kunder at navigere i bookingprocessen. Vi kan nemt se alle aftaler i realtid, og det fleksible system gÞr det muligt at håndtere flere behandlere, tidsintervaller og sÊrlige Þnsker fra kunderne. Deres påmindelsesfunktion har reduceret no-shows markant, hvilket har gjort en stor forskel for vores forretning.
Derudover er supportteamet hos PAMP Booking altid hurtige til at hjÊlpe, hvis der er spÞrgsmål eller behov for justeringer. Det er en pålidelig og moderne lÞsning, som vi varmt kan anbefale til alle i skÞnhedsbranchen, tatovÞrer, piercere eller andre, der har brug for et stÊrkt bookingsystem.
Vi har virkelig oplevet, hvordan PAMP Booking har lettet vores hverdag og forbedret kundeoplevelsen markant.
Virkelig en god oplevelse. Flinke frisÞre, og rigtig fed stemning i salonen. Fik en Taper Fade for fÞrste gang. Og det kan virkelig anbefales herfra, det blev virkelig en af de bedste klipninger jeg har fået lÊnge
Jeg er techsupport for en succesfuld Barber Shop, og i min strÊben efter at optimere vores online håndtering stÞdte jeg på Pamp Booking.
At få sat systemet op har vÊret en absolut leg - en glat og ubesvÊret proces, der taler til systemets brugervenlighed. Det er en fornÞjelse at arbejde med, og prisstrukturen er yderst fornuftig, hvilket gÞr det til en overkommelig investering for enhver virksomhed.
Det, der virkelig sÊtter Pamp Booking i en klasse for sig selv, er deres enestående service. Jeg har en dedikeret kontaktperson, og svartiden er nÊrmest Þjeblikkelig. Denne form for effektiv kommunikation gÞr det muligt for mig som forretningsindehaver at lÞse eventuelle udfordringer eller besvare spÞrgsmål på et splitsekund.
Som både kunde og barber er jeg begejstret for Pamp Booking og kan kun give dem mine varmeste anbefalinger. De har ikke blot leveret et enestående produkt, men har også bevist, at de forstår vigtigheden af fÞrsteklasses service og kundepleje.
Jeg ser frem til fortsat at udvide vores samarbejde og kan med fuld overbevisning sige, at Pamp Booking er en uundvÊrlig partner for enhver virksomhed, der sÞger en problemfri online bookingservice.
Bedste booking system derude!
Nemt og hurtigt at komme igang.
Bedste service!
God booking oplevelse! Super nemt at finde tider og booke hos min frisÞr. Jeg har ogsÃ¥ Pamp appen, sÃ¥ jeg altid kan se mine kommende tider. Hurtigt og nemt ð
Normalt synes jeg godt det kan vÊre lidt besvÊrligt at booke tider. Man skal indtaste telefon nr. og sende engangskoder og alt muligt. Her oprettede jeg bare en bruger, bookede min tid og fik en bekrÊftelse med det samme. Jeg kan endda se et overblik over mine tider. Fedt ð
Min barbershop bruger Pamp til booking. Tidligere krÊvede det en masse sms-koder mv. at booke en tid, mega besvÊrligt. Og det er en super fed app - nemt at booke og holde et overblik over sine aftaler, så man ikke glemmer en aftale. KÊmpe fan!!
Det bedste system i Dk! De har en masse forskelig funktioner som er meget brugbar, hvis du Þnsker et nemt og godt system hvor alt er samlet i et skal du bruge Pamp!
Jeg har brugt Pamp flere gange til at booke ved min frisÞr Agnete Milton. Det er virkelig nemt at holde styr på min beauty kalender. Får også altid en påmindelse dagen fÞr, hvis jeg nu skulle have glemt det. Pamp er en kÊmpe game changer for beauty industriens booking. Er vant til elendige booking systemer som er umulige at logge ind på og finde rundt i og Pamp har et simpelt lÊkkert design. Alle beauty saloner burde bruge Pamp.
Jeg fandt en tid der passede og bookede den på 2 minutter. Har downloaded appen nu, så jeg bare kan booke igennem den nÊste
Kan kun anbefale Pamp. Bookinger er super intuitive og jeg vil til hver en tid foretrÊkke Pamp fremfor de âalmindeligeâ booking sites. Jeg skulle booke en manicure og brugte mindre end to minutter pÃ¥ det. SÃ¥dan burde alle bookinger foregÃ¥. KÊmpe cadeau herfra
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã