Jeg var forbi Pandekagehuset pÃ¥ EnÞ i denne uge, og oplevelsen var desvÊrre ikke god. Da vi kom, blev vi mÞdt af en kvinde pÃ¥ omkring 50 Ã¥r. Modtagelsen var langt fra imÞdekommende, og vi fÞlte... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi prÞvede Pandekage Huset i gÃ¥r. I min verden er et Pandekage Hus et sted hvor man bager pandekagerne selv. Men ikke her. Vi valgte pandekager med syltetÞj og softice Pandekagen var hje... ãã£ãšèŠã
Den ene stjerne gives udelukkende fordi ejeren var venlig at give mig mine penge tilbage. Jeg kÞbte to madpandekager. De var ikke fÊrdigbagt da vi fik dem og gik i oplÞsning pga de meget vandede grÞnt... ãã£ãšèŠã
En flad og dyr oplevelse pÃ¥ pandekagehuset .. efter lang venten kom tjeneren og tog imod bestilling .. Vi ventet omkring 20 min pÃ¥ vores mad.. vi havde bestilt en madpandekage med blandt andet cham... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Overpris for et lille, kedeligt måltid
At skulle betale 442 kr for deres âdeluxeâ brunch er det rene rÞveri. Vi fik den kedeligste brunch vi har fÃ¥et til dato og ingen blev tilnÊrmelsesvis mÊtte. Man kunne kÞbe tilsvarende for 56 kr i fakta, lÊgge det pÃ¥ et trÊfad og wupti, sÃ¥ har man en tilsvarende brunch..
Tre ord. NEJ BARE NEJ
Meget simpelt det er ikke fem potterpis vÊrd mig og min kÊreste var der inde for at få brunch og en kop varm kakao og helt Êrligt så det eneste der smagte nogenlunde var kakaoen efter at have ventet i 1 time på vores mad hvor efter jeg var oppe og skynde på dem og efter yderlige 10 minutter kom vores mad endelig som jeg helt Êrligt selv kunne have lavet bedre og det var ikke engang noget med at de undskyldte ventetiden så hvis jeg endelig vil fortÊlle om dem til mine venner ville det vÊre for at redde dem for en dårlig oplevelse og for at de ikke skulle spilde deres penge
Meget skuffet over maden
Meget skuffet over maden. Der manglede smag, pandekagen var blank og smagte af mel. Det virkede smagsforvirret at der var pesto på salaten til en mexicansk pandekage. Meget skuffende at opdage at alt var varmet i micro-ovnen.
Virkede som meget hurtig opvarmede lÞsninger og ikke rigtig håndvÊrk.
Vi klagede over colaen ikke smagte af noget, fik 2 nye men det var det samme.
Det kyllingespyd vores datter fik var kold i midten og hendes pandekager smagte af pap.
Det er ikke et sted vi kommer igen. Skuffende til den pris
En flad og dyr oplevelse pÃ¥ âŠ
En flad og dyr oplevelse på pandekagehuset .. efter lang venten kom tjeneren og tog imod bestilling ..
Vi ventet omkring 20 min pÃ¥ vores mad.. vi havde bestilt en madpandekage med blandt andet championen .. der var ikke en eneste pÃ¥ ! Men penge for det kunne de finde ud af at trÊkke .., 35 kr ekstra for at fÃ¥ salat pÃ¥ ð¡ Pandekagerne smagte af ingenting og tjeneren glemte at komme med salt og peber som vi bad om ð¡
Pandekagerne kan laves bedre selv
En mega Þv oplevelse og alt for lidt betjening .. selv for at betale sad folk lÊnge og ventet !
Manglende service
Jeg var inde på pandekagehuset for at få pandekage m is med kÊresten og hendes sÞster, hvor vi efter at ha fået et bord ventede 10 min på betjening på en ellers halvtom cafe, hvorefter jeg henvendte mig i baren og de svarede, at de sendte en tjener. Der gik yderlig 10 min.
Hvordan mon servicen er, når der er travlt?!
Stedet kan servere is og burde holde sig til dette
Ikke pengene vÊrd.
Vi bestilte mexikansk pandekager, en med kylling, en med okse, samt husets dyreste ret, en pandekage med laks, flÞdestuvet spinat, ost, Êg og tigerrejer.
- pandekagerne var smags lÞse
- Anretningen var direkte pinlig
- Alt var opvarmet i micro bÞlge ovn
- Osten til laksen var revet cheddar?? Hvilket smagsmÊssigt slet ikke passer dertil, flÞdeost, hytteost eller lign. Havde passet vÊsenligt bedre.
- Ãggene var kogt grÞnne
- Laksen var kold rÞget, og ikke fersk som menu kortet antyder, og der var ALT for meget laks i forhold til spinat
- Spinat var meget vandet, flÞden drÞmte man sig til, og der var alt for lidt.
- Intet af maden havde set salt og peber.
Alt i alt, en rigtig tam oplevelse, stedet er tydeligvis ikke andet end en turist fÊlde, og ikke vÊre at bruge en krone på.
Betjeningen var ok, men grundet den ekstremt dårlige mad, giver det ikke flere stjerner af den grund.
Stram op!
SmagslÞgs oplevelse
God betjening, men maden smagte ikke af noget, der manglede salt og krydderier(mexicansk pandekage).
Menukortet var fedtet, bordet og gulvet var snusket, der var madrester på gulvet.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã