Til Maj,
Vi var ikke selv (som indehavere) til stede ved arrangementet, men derimod var to af vores sÞde kolleger afsted, som vi efter jeres fÞrste mail i maj 2025 naturligvis havde en snak med.
De er begge meget pligtopfyldende, hvor jeg med 100% oprigtighed kan skrive, at de aldrig ville have forladt stedet, såfremt de havde indgået en klar aftale om at blive helt til kl. 16.45.
Så vores vurdering er - som tidligere skrevet til jer - at kommunikationen på stedet tilsyneladende ikke har vÊret hel klar for alle parter.
Derudover skriver I begge nogle ting her i jeres anmeldelser, som ikke stemmer overens med jeres tidligere mails, hvilket igen giver grund til at tro, at I - naturligvis - har haft tankerne på dagen og den dejlige begivenhed, så kommunikationen måske alligevel ikke har vÊret helt tydelig:
- Du skriver her, at du ved ankomst til lokalet talte direkte med vores kolleger.
I mail skriver I, at du EFTER hovedretten snakker med vores kolleger herom - dvs måske 3 timer efter deres ankomst til stedet, hvilket indikerer en uklarhed over forlÞbet.
- Du skriver her, at du "selv blev snydt for dessert på min egen bryllupsdag" - og senere "fire gÊster aldrig fik dessert, heriblandt mig selv som brud".
I mail skriver I, at du jo rent faktisk fik dessert, men blot ikke nåede at spise den fÞrend den var smeltet, hvilket igen indikerer en uklarhed over forlÞbet.
- Din mand skriver, at vi pakkede sammen en hel time inden de fire timer.
Som tidligere skrevet til jer, så forlader bilen arrangementsstedet blot 32 min fÞr de fire timers udlÞb.
Når alt dette er sagt (skrevet her - OG i mail), så er vi oprigtigt kede af, at tre desserter fuldstÊndig kan overskygge det, der absolut burde vÊre det altoverskyggende minde om dagen, nemlig kÊrligheden til hinanden og glÊden ved at dele den og dagen sammen med familie og venner.
Og kunne vi gÞre det om, så ville vi naturligvis hellere end gerne have ventet på, at de sidste tre gÊster kom tilbage til stedet og indenfor, således vi kunne servere desserterne for dem - hvilket jo desvÊrre ikke er muligt nu efterfÞlgende.
Vi har jo blot ikke vÊret vidende om, at de ikke var tilstede, da vi jo ikke foretager "folketÊlling" - og ingen af de andre gÊster har nÊvnt det, da vi er rundt ved bordene og forhÞre os om, der er nogen der Þnsker mere dessert.
Men at imÞdekomme jeres krav på kompensation på 2.262,50kr for tre desserter, synes på ingen måde rimeligt - eller anstÊndigt.