Vi bestilte madpandekager, en med oksekÞd og en med varmrÞget laks. prisen var ens 165 kr. pr styk. Vi har for flere Ã¥r siden spist i Pandekagehuset, og da var maden fin. MEN aldrig har vi fÃ¥et sÃ¥... ãã£ãšèŠã
Vi var 9 afsted - vi fik ikke vores mad samtidig sÃ¥ den fÞrste der fik var fÊrdig fÞr den sidste fik sin mad. Pandekagen med skinke og ost bestod af skinkestrimler (ja de der udefinerbare stykker sa... ãã£ãšèŠã
Vi bestilte 2 isdesserter. Den ene var en bananasplit, hvor der var trÊvler pÃ¥ bananen og isen skulle man lede lÊnge efter. NÃ¥r man sÃ¥ fik is pÃ¥ skeen var det lidt kedelig vanille is. DÃ¥rligste banan... ãã£ãšèŠã
Personalet var super sÞde, og der blev sagt âvelbekommeâ og âi mÃ¥ have en god aftenâ. Der var en smule ventetid, men ikke noget der gjorde det store efter vi fik pandekagerne. BÃ¥de dessert- og... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Bestil IKKE madpandekager
Vi har for flere år siden spist i Pandekagehuset, og da var maden fin.
MEN aldrig har vi fået så dårlig mad. Min pandekage med oksekÞd indeholdt en gang ruskomsnusk oksefars iblandet udkogte grÞntsager, grå Êrter, små babymajs fra dåse skåret i små stykker, gulerodsstrimler alt blandet sammen med en ubestemmelig sovs, det lå i en pandekage. Ved siden var en lille blandet salat- pandekagen med varmrÞget laks indeholdt en ubestemmelig grÞn substans, som skulle gÞre det ud for spinat. Ved siden også en lille salat.
Vi har aldig fået så dårlig og uspiselig mad. Det bedste var drikkevarerne, som trods alt ikke kunne ÞdelÊgges.
Gå ikke derind for at spise madpandekager, dessertpandekagerne ligger prismÊssigt hÞjt den billigste koster 80 kr.
Den bedste service.
Vi har altid vÊret i Pandekagehuset og spist, hver gang vi har på Bornholm. Det har altid vÊret god mad og god service. Vi kommer gerne igen.
DÃ¥rlig oplevelse med reservation
Vi havde en meget dårlig oplevelse sÞndag d.27 juli 2025.
LÞrdag d 26 juli reserverer vi ved personlig fremmÞde et bord til d. 27 juli kl 19.00. Dette bliver noteret, samt vores navn og tlf. nr.
Da vi mÞder op kl 19.00 er hele restauranten lukket ( personalet sidder udenfor og ryster bare på skulderen og siger: vi har ikke åbent)
Hvis der var en gyldig grund kunne de godt haâ ringet til osâŠPÃ¥ en anden restaurant senere hÞrer vi dem sige: Det er typisk Gustav..
Vi kommer ihvertfald ikke her mere.
DÃ¥rligste isdesserter nogensinde
Vi bestilte 2 isdesserter. Den ene var en bananasplit, hvor der var trÊvler på bananen og isen skulle man lede lÊnge efter. Når man så fik is på skeen var det lidt kedelig vanille is. Dårligste bananasplit jeg nogensinde har smagt. Yderligere bestilte vi en isdessert med frugt og chokolade. Halvdelen af desserten bestod af flÞdeskum hvilket ikke fremgik af menukortet der skulle på, så havde vi bestilt uden. Der var en udefinerbar frugt i, umiddelbart fra konservesdåse. Desserten blev ikke spist.
Absolut ikke et sted vi kommer igen.
GÃ¥ videre.
TuristfÊlde - dårlige råvarer og dyre priser.
Byens hyggeliste have
Byens hyggeliste have.
Vi var forbi á 2 omgange og fik både prÞvet mad- og dessertpandekagerne.
Begge dele var der ikke noget dårligt at sige om. Det smagte fortrinligt og mÊttede godt. Prisen var til den peberet side, men det er det på hele bornholm.
Servicen var super og de ansatte var tilstede.
Vi kommer igen
Skinkestrimler og RÞg ð
Vi var 9 afsted - vi fik ikke vores mad samtidig så den fÞrste der fik var fÊrdig fÞr den sidste fik sin mad. Pandekagen med skinke og ost bestod af skinkestrimler (ja de der udefinerbare stykker sammenpresset restprodukt..)
Og så forstår vi ikke at man kan drive et madsted der stadig tillader at folk ryger ved borderne. Vi vil gerne nyde den danske sommer, men får forpestet vores oplevelse af rÞg fra nabobordet..
Vi var i dag 6 personer forbi
Vi var i dag 6 personer forbi, og fik madpandekager og omelet, og sjÊldent har jeg oplevet at få drikkevarer så hurtigt samt god og hurtig betjening af maden. Vi er yderst tilfredse. Og sÞd og god betjening af personalet
TuristfÊlde!
TuristfÊlde!
Madpandekager med âto good to goâ frosne grÞntsager, og optÞet fÊrdig kylling til en overpris.
Kan ikke anbefales herfra
To små bÞrn der passede butikken alene
To små bÞrn der passede butikken alene! De skÊndtes så butikken rystede - hvor i alverden var de voksne? Og på toppen af det hele, fik vi serveret de ringeste pandekager nogensinde! Det var både fÞrste og sidste besÞg her!
hej pandekagehuset Gudhjem snyder
hej
Jeg var pÃ¥ pandekagehuset i RÞnne med mine 3 bÞrnebÞrn i august 22 .Udenfor hÊnger et skilt med HALV PRIS FOR BÃRN under 12 Ã¥r...Mine bÞrnebÞrn er alder 9- 10 -óg 11.. AltsÃ¥ halv pris for 3 af os.
Vi bestilte 4 gange pandekager med kÞd. Stor var vores overraskelse da der kom 1 alm portion og 3 halve. vi fÞlte os snydt og bÞrnene var sultne da vi gik der fra... Det er jo ikke halv pris, det er en halv ret.. Kommer der igen når de holder hvad de lover...
Virkelig ringe kvalitet for pengene
Virkelig ringe kvalitet for pengene. GrÞntsager fra dåse, kedelig salat, ingen smag i omeletten.
Hold jer vÊk fra stedet og kÞb en pizza istedet for.
FANTASTISK STED!
FANTASTISK STED!! SÞdt personale og mega lÊkker pandekagerðð
langsom og dårlig betjening
langsom og dårlig betjening. Pandekagen fejlede ingenting, men den er hurtig glemt
Sindssyg dÃ¥rligt personale som ikke harâŠ
Sindssyg dårligt personale som ikke har
styr på hvordan man skal betjent kunder
ordentligt
Madpandekager med ukrydret kylling ogâŠ
Madpandekager med ukrydret kylling og okse. GrÞntsager som er frossen wok blanding som man kender det hjemmefra FÞtex. Ãv
det smager gooooodt
Her ville guderne vist ikke spise en fredag aften
Aftensmadpandekager i Gudhjem blev aftensmadsvalget. Forventningerne er naturligvis lidt stÞrre end hvis man sigter efter en kebabrulle på vejen hjem.
BÞrnene fik hver en "pandekage med is og blandede frugter", som lyder utroligt lÊkkert, indtil man må konstatere, at der er tale om dåsefrugter i sukkervand. BÞrnene spiste naturligvis kun pandekagen og isen og brokkede sig over, at pandekagen var blevet slatten pgs sukkervandet.
Vi voksne fik en "pandekage med kylling og bacon". Gode kyllingestykker med god bid, lidt joghurtdressing og salatblanding fra posen. DesvÊrre alt for lidt smag. Ikke noget fantasi eller ambition. Vi tÊnker måske på ost og pesto og marinerede, stegte, sprÞde kyllingestriber istedet for kogte filetskiver.
Fazit: når man kalder sig "Pandekagehuset" i Gudhjem, så forventer vi, at man har leget med ingredienserne for at skabe en guddommelig oplevelse. Vi er ikke en gang halvguder, bare almindelige mennesker, men vi har ikke lyst, at bruge vores sult på alt for uambitiÞse pandekager igen.
(Juli 2022)
Oki portioner - minimal god betjening
Oki portioner, men ikke smilende personale ved alle mand- Êrgerligt.
Der var hår i min omlet, ingen bemÊrkninger om de beklager eller her er en ny eller lignende.
Den mÞrkhåret ekspedient tog tallerken, lavede en ny og smÊkkede den på bordet, vendtesigomog gik. Man kunne beklage håret i maden som det mindste....
Sindssygt uforskammet personale
Sindssygt uforskammet personale, de talte grimt og nedvÊrdigende til os. Mangel på opdragelse er fuldstÊndig uholdbart.