レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Vi bestilte madpandekager, en med oksekÞd og en med varmrÞget laks. prisen var ens 165 kr. pr styk. Vi har for flere Ã¥r siden spist i Pandekagehuset, og da var maden fin. MEN aldrig har vi fÃ¥et sÃ¥... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Vi var 9 afsted - vi fik ikke vores mad samtidig sÃ¥ den fÞrste der fik var fÊrdig fÞr den sidste fik sin mad. Pandekagen med skinke og ost bestod af skinkestrimler (ja de der udefinerbare stykker sa... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Vi bestilte 2 isdesserter. Den ene var en bananasplit, hvor der var trÊvler pÃ¥ bananen og isen skulle man lede lÊnge efter. NÃ¥r man sÃ¥ fik is pÃ¥ skeen var det lidt kedelig vanille is. DÃ¥rligste banan... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Personalet var super sÞde, og der blev sagt “velbekomme” og “i mÃ¥ have en god aften”. Der var en smule ventetid, men ikke noget der gjorde det store efter vi fik pandekagerne. BÃ¥de dessert- og... もっず芋る

2.1

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

Bestil IKKE madpandekager

Vi har for flere år siden spist i Pandekagehuset, og da var maden fin.
MEN aldrig har vi fået så dårlig mad. Min pandekage med oksekÞd indeholdt en gang ruskomsnusk oksefars iblandet udkogte grÞntsager, grå Êrter, små babymajs fra dåse skåret i små stykker, gulerodsstrimler alt blandet sammen med en ubestemmelig sovs, det lå i en pandekage. Ved siden var en lille blandet salat- pandekagen med varmrÞget laks indeholdt en ubestemmelig grÞn substans, som skulle gÞre det ud for spinat. Ved siden også en lille salat.
Vi har aldig fået så dårlig og uspiselig mad. Det bedste var drikkevarerne, som trods alt ikke kunne ÞdelÊgges.
Gå ikke derind for at spise madpandekager, dessertpandekagerne ligger prismÊssigt hÞjt den billigste koster 80 kr.

2026幎7月11日

DÃ¥rlig oplevelse med reservation

Vi havde en meget dårlig oplevelse sÞndag d.27 juli 2025.
LÞrdag d 26 juli reserverer vi ved personlig fremmÞde et bord til d. 27 juli kl 19.00. Dette bliver noteret, samt vores navn og tlf. nr.
Da vi mÞder op kl 19.00 er hele restauranten lukket ( personalet sidder udenfor og ryster bare på skulderen og siger: vi har ikke åbent)
Hvis der var en gyldig grund kunne de godt ha’ ringet til os
PÃ¥ en anden restaurant senere hÞrer vi dem sige: Det er typisk Gustav..
Vi kommer ihvertfald ikke her mere.

2025幎7月27日

DÃ¥rligste isdesserter nogensinde

Vi bestilte 2 isdesserter. Den ene var en bananasplit, hvor der var trÊvler på bananen og isen skulle man lede lÊnge efter. Når man så fik is på skeen var det lidt kedelig vanille is. Dårligste bananasplit jeg nogensinde har smagt. Yderligere bestilte vi en isdessert med frugt og chokolade. Halvdelen af desserten bestod af flÞdeskum hvilket ikke fremgik af menukortet der skulle på, så havde vi bestilt uden. Der var en udefinerbar frugt i, umiddelbart fra konservesdåse. Desserten blev ikke spist.
Absolut ikke et sted vi kommer igen.

2025幎7月24日
5぀星のうち5の評䟡

Byens hyggeliste have

Byens hyggeliste have.
Vi var forbi á 2 omgange og fik både prÞvet mad- og dessertpandekagerne.
Begge dele var der ikke noget dårligt at sige om. Det smagte fortrinligt og mÊttede godt. Prisen var til den peberet side, men det er det på hele bornholm.

Servicen var super og de ansatte var tilstede.

Vi kommer igen

2024幎8月22日

Skinkestrimler og RÞg 😟

Vi var 9 afsted - vi fik ikke vores mad samtidig så den fÞrste der fik var fÊrdig fÞr den sidste fik sin mad. Pandekagen med skinke og ost bestod af skinkestrimler (ja de der udefinerbare stykker sammenpresset restprodukt..)
Og så forstår vi ikke at man kan drive et madsted der stadig tillader at folk ryger ved borderne. Vi vil gerne nyde den danske sommer, men får forpestet vores oplevelse af rÞg fra nabobordet..

2024幎7月25日
5぀星のうち4の評䟡

Vi var i dag 6 personer forbi

Vi var i dag 6 personer forbi, og fik madpandekager og omelet, og sjÊldent har jeg oplevet at få drikkevarer så hurtigt samt god og hurtig betjening af maden. Vi er yderst tilfredse. Og sÞd og god betjening af personalet

2024幎7月22日

hej pandekagehuset Gudhjem snyder

hej
Jeg var pÃ¥ pandekagehuset i RÞnne med mine 3 bÞrnebÞrn i august 22 .Udenfor hÊnger et skilt med HALV PRIS FOR BØRN under 12 Ã¥r...Mine bÞrnebÞrn er alder 9- 10 -óg 11.. AltsÃ¥ halv pris for 3 af os.
Vi bestilte 4 gange pandekager med kÞd. Stor var vores overraskelse da der kom 1 alm portion og 3 halve. vi fÞlte os snydt og bÞrnene var sultne da vi gik der fra... Det er jo ikke halv pris, det er en halv ret.. Kommer der igen når de holder hvad de lover...

2022幎8月2日
5぀星のうち2の評䟡

Her ville guderne vist ikke spise en fredag aften

Aftensmadpandekager i Gudhjem blev aftensmadsvalget. Forventningerne er naturligvis lidt stÞrre end hvis man sigter efter en kebabrulle på vejen hjem.

BÞrnene fik hver en "pandekage med is og blandede frugter", som lyder utroligt lÊkkert, indtil man må konstatere, at der er tale om dåsefrugter i sukkervand. BÞrnene spiste naturligvis kun pandekagen og isen og brokkede sig over, at pandekagen var blevet slatten pgs sukkervandet.

Vi voksne fik en "pandekage med kylling og bacon". Gode kyllingestykker med god bid, lidt joghurtdressing og salatblanding fra posen. DesvÊrre alt for lidt smag. Ikke noget fantasi eller ambition. Vi tÊnker måske på ost og pesto og marinerede, stegte, sprÞde kyllingestriber istedet for kogte filetskiver.

Fazit: når man kalder sig "Pandekagehuset" i Gudhjem, så forventer vi, at man har leget med ingredienserne for at skabe en guddommelig oplevelse. Vi er ikke en gang halvguder, bare almindelige mennesker, men vi har ikke lyst, at bruge vores sult på alt for uambitiÞse pandekager igen.

(Juli 2022)

2022幎7月15日
5぀星のうち2の評䟡

Oki portioner - minimal god betjening

Oki portioner, men ikke smilende personale ved alle mand- Êrgerligt.

Der var hår i min omlet, ingen bemÊrkninger om de beklager eller her er en ny eller lignende.

Den mÞrkhåret ekspedient tog tallerken, lavede en ny og smÊkkede den på bordet, vendtesigomog gik. Man kunne beklage håret i maden som det mindste....

2022幎7月15日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ