Fantastisk smuk hynde til en fantastisk pris . Efter at have ledt nettet tyndt og sÃ¥gar pÃ¥ det forbudte Temu uden at finde det rigtigeð poppede Pandora pludselig op special syet hynde der passer... ãã£ãšèŠã

En rigtig positiv oplevelse at handle med Pandora: fÞrst modtog jeg alle farveprÞverne; fandt en fin farve; gik pÃ¥ hjemmesiden og bestilte det produkt, jeg Þnskede (en nem og ligetil hjemmeside) Mo... ãã£ãšèŠã
Har kÞbt en meget flot foldemadras, som kvalitetsmÊssigt lever helt op til forventningerne. Da det er en bestillingsvare er der lidt lÊngere leveringstid (4 uger), men det er OK, da man lÞbende blive... ãã£ãšèŠã
Modtog en madras, hvor en syning allerede var gÃ¥et op ved modtagelsen. Kundeservice tilbÞd 200 kr. i kompensation, men det synes jeg ikke er rimeligt, da en egen reparation nÊppe ville give et... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
- åäŸã®åº
- åäŸçšå®¶å ·åº
Pandora Living ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Siden 2019 har Pandora Living specialiseret sig i miljÞvenlige kvalitetsmÞbler til hele familien. Vi har et bredt udvalg af kvalitets foldemadrasser, sÊkkestole, bÞrnemÞbler og meget mere!
Vi designer og producerer vores produkter med stort fokus pÃ¥ miljÞvenlighed og hÞj kvalitet. Alle vores produkter produceres pÃ¥ vores egne fabrikker i Danmark og Europa, hvilket giver dig den unikke mulighed for at forme dine mÞbler, sÃ¥ de passer prÊcis til dine behov og matcher resten af ââdine indretningsvalg. Det betyder ogsÃ¥ at alle vores produkter er uden farlige kemikalier og stoffer sÃ¥ de er sikre for alle familiens medlemmer, store som smÃ¥.
Brug vores produkter til bÞrnevÊrelset, stuen, udendÞrs i form af vores havemÞbler, og mange andre steder!
Med egen produktion har vi også mulighed for at lave specialsyede madrasser, alkover og ryghynder på de mål du har brug for.
Som vores bedst sÊlgende produkter finder du et stort udvalg af kvalitets foldemadrasser i flere forskellige stÞrrelser, farver og stof. De er sÊrdeles pladsbesparende da de kan foldes sammen og står pÊnt når de ikke er i brug. Foldemadrasser er gode at have i hjemmet til legende bÞrn som har brug for at tumle rundt. Derudover er de også praktiske og kan bruges som gÊsteseng til overnattende gÊster. Vores foldemadrasser har god komfort og mange forskellige udfoldnings muligheder. Du kan altså få mange forskellige mÞbler med en foldemadras.
FrederikshÃ¥bvej 53, 7183, RandbÞl, ãã³ããŒã¯
- info@pandoraliving.dk
- pandoraliving.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Very good to receive the samples
Very good to receive the samples of the colours and materials.
HÞj kvalitet nÃ¥r det er dansk lavet ððŒ
Elsker alt ved vores nye madras
Denne gang har jeg kÞbt en indendÞrs madras til gÊsteseng. Jeg elsker at den kan bruges til sÃ¥ mange andre ting ogsÃ¥. Og sÃ¥ er den ogsÃ¥ rigtig pÊn. Elsker alt ved den ð€©
Hurtig levering og godt produkt
Hurtig levering og godt produkt. Eneste sted, jeg kunne finde, med madras til babyvugge i det mål, jeg skulle bruge. BetrÊkket tages af og vaskes.
Flot madras i god kvalitet
Vi er virkelig glade for vores XL foldemadras. Skum og betrÊk er i rigtig god kvalitet. Udover at madrassen er i god kvalitet, så er den også pÊn. Desuden var der hurtig levering, da madrassen var på lager. Vi bestilte om fredagen og fik den leveret om mandagen.
Foldemadras
Vi har lige fået leveret en foldemadras, den er virkeligt i en meget fin kvalitet og flot farve, den bliver vi helt sikkert glad for.
Mvh. Ejvin
Foldemadrassen er superanvendelig.
Foldemadrasserne fra Pandora Living er rigtig gode. Vi har en i shelteret og nu har jeg kÞbt en til bÞrnebÞrnenes legevÊrelse. Den er både god som sofa og madras. Stort udvalg i både farver og stofkvaliteter.
Vi er vildt glade for vores foldudâŠ
Vi er vildt glade for vores foldud madras. Den er i super god kvalitet, og virker som noget der kan bruges mange år frem uden at blive slidt.
Leveringstiden var ikke så lÊnge som vi havde fået oplyst, og vi havde produktet i hÊnderne få uger efter bestilling.
Rigtig nemt at bestille.
god quality og venlig sales support.
Jeg har kÞbt en 4 delt foldemadras XL
Jeg har kÞbt en 4 delt foldemadras XL. Ved modtagelsen blev jeg med det samme begejstret da jeg mÊrkede kvaliteten og se hvor flot madrassen var. Den måler 140 x 200 cm udfoldet. Liggekomforten er rigtig god, man kan faktisk ligge 2 voksne på den. Uforbeholden anbefaling fra mig.
Fin kundeservice og hurtig levering
Hurtig levering af stofprÞver
Fin kundeservice pr telefon
Hurtig levering af madras

Defekt madras
Modtog en madras, hvor en syning allerede var gået op ved modtagelsen. Kundeservice tilbÞd 200 kr. i kompensation, men det synes jeg ikke er rimeligt, da en egen reparation nÊppe ville give et pÊnt resultat.
Jeg bad derfor om en ombytning af madrassen eller i det mindste et nyt betrÊk. Det kunne desvÊrre ikke lade sig gÞre. I stedet er lÞsningen, at jeg sender betrÊkket retur, hvorefter det bliver repareret og sendt tilbage igen.
Det betyder i praksis, at jeg selv skal stå for returnering og ventetid for at få et produkt, der var defekt fra starten, bragt i en brugbar stand.
Der er ikke tale om, at nogen nÞdvendigvis har handlet forkert, men den valgte lÞsning fremstår unÞdigt omstÊndelig set fra et kundeperspektiv.
Jeg havde forventet, at en reklamation på en defekt vare kunne håndteres på en mere enkel og direkte måde.

Pandora Living ããã®åç
Hurtig levering og meget lÊkker sofa/madras
meget hurtig levering og meget lÊkker sofa/madras

Pandora Living ããã®åç
Utrolig glad for min madres
Utrolig glad for min madres, som er laver på special mål til bilen.

Vores netop leverede foldemadras
Vores netop leverede foldemadras, 140x200 med udendÞrsstof, er altså bare super fed. Vi er rigtig godt tilfredse både med kvaliteten og den gode service.
Vi nåede som aftalt netop at få den fÞr ferielukningen, så alt er skÞnt. God sommer herfra Trine & Jesper