Banner for Pandora Living

Pandora Living レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Fantastisk smuk hynde til en fantastisk pris . Efter at have ledt nettet tyndt og sågar på det forbudte Temu uden at finde det rigtige😅 poppede Pandora pludselig op special syet hynde der passer... もっと見る

5つ星のうち5の評価

En rigtig positiv oplevelse at handle med Pandora: først modtog jeg alle farveprøverne; fandt en fin farve; gik på hjemmesiden og bestilte det produkt, jeg ønskede (en nem og ligetil hjemmeside) Mo... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Modtog en madras, hvor en syning allerede var gået op ved modtagelsen. Kundeservice tilbød 200 kr. i kompensation, men det synes jeg ikke er rimeligt, da en egen reparation næppe ville give et... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Har købt en meget flot foldemadras, som kvalitetsmæssigt lever helt op til forventningerne. Da det er en bestillingsvare er der lidt længere leveringstid (4 uger), men det er OK, da man løbende blive... もっと見る

企業情報

5. 子供の店
  6. 子供用家具店

Pandora Living について

当該企業による記述

Pandora Living er en online butik, der specialisere sig i møbler, der passer til ethvert rum i huset. Hvert produkt er designet til at have flere funktioner og muligheder.

Siden 2019 har Pandora Living specialiseret sig i miljøvenlige kvalitetsmøbler til hele familien. Vi har et bredt udvalg af kvalitets foldemadrasser, sækkestole, børnemøbler og meget mere!

Vi designer og producerer vores produkter med stort fokus på miljøvenlighed og høj kvalitet. Alle vores produkter produceres på vores egne fabrikker i Danmark og Europa, hvilket giver dig den unikke mulighed for at forme dine møbler, så de passer præcis til dine behov og matcher resten af ​​dine indretningsvalg. Det betyder også at alle vores produkter er uden farlige kemikalier og stoffer så de er sikre for alle familiens medlemmer, store som små.

Brug vores produkter til børneværelset, stuen, udendørs i form af vores havemøbler, og mange andre steder!

Med egen produktion har vi også mulighed for at lave specialsyede madrasser, alkover og ryghynder på de mål du har brug for.

Som vores bedst sælgende produkter finder du et stort udvalg af kvalitets foldemadrasser i flere forskellige størrelser, farver og stof. De er særdeles pladsbesparende da de kan foldes sammen og står pænt når de ikke er i brug. Foldemadrasser er gode at have i hjemmet til legende børn som har brug for at tumle rundt. Derudover er de også praktiske og kan bruges som gæsteseng til overnattende gæster. Vores foldemadrasser har god komfort og mange forskellige udfoldnings muligheder. Du kan altså få mange forskellige møbler med en foldemadras.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 239件

レビューを書く

Vores netop leverede foldemadras

Vores netop leverede foldemadras, 140x200 med udendørsstof, er altså bare super fed. Vi er rigtig godt tilfredse både med kvaliteten og den gode service.
Vi nåede som aftalt netop at få den før ferielukningen, så alt er skønt. God sommer herfra Trine & Jesper

2026年7月10日

Hej Jesper

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Det betyder rigtig meget for os, at du har haft en god oplevelse hos Pandora Living. Tak fordi du tog dig tid til at dele din anmeldelse 💛

Super god kundeservice

Super god kundeservice - kæmpe anbefaling

2026年6月29日

Hej Malene

Hej Janne

5つ星のうち5の評価

Klar anbefale at handle ved Pandora…

Klar anbefale at handle ved Pandora Living.
Selvom leverings tiden er flere uger, så får man også præcis den madras /stol / rutsjebanesæt, med lige præcis det stof som man ønsker sig.
De er utrolig holdbare og selv efter flere års brug af små børn holder stoffet og formen sig upåklageligt 👍🏻

2026年7月2日

Hej Rikke

Kjempegod service

Kjempegod service, svarte veldig fort på mail, og flott produkt med god kvalitet 😃

2026年6月29日

Hej Inger

Sindssygt lækkert produkt

Sindssygt lækkert produkt, så flot og super service 🤩

2026年7月2日

Hej Freia

5つ星のうち4の評価

Meget fine madrasser i specialmål til…

Meget fine madrasser i specialmål til vores bil. Pænt syet og flot stof. Helt tilfredse !! ( Lang leveringstid, så bestil i god tid).

2026年6月15日

Alt helt efter bogen.

2026年6月24日

Hej Jeannette

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Det betyder meget, når vores kunder tager sig tid til at dele deres feedback.

Tak fordi du valgte Pandora Living – vi håber, du får stor glæde af dit køb i mange år frem.

Hej Lisbeth

Informativ

Der var hele tiden en god opdatering af hvor langt ens ordre var

2026年6月1日

Hej Jytte

Fantastisk service

Fantastisk service. Selvom varen blev produceret på bestilling, formåede Pandora Living stadig at levere hurtigt og præcist. I øvrigt fantastisk kvalitets produkt

2026年6月1日

Fantastisk gæsteseng!

2026年5月24日

Hej Nikolaj

5つ星のうち5の評価

Vi har for 2 gang købt en foldemadras…

Vi har for 2 gang købt en foldemadras fra Pandora Living. Begge produkter er rigtig god kvalitet og lever til fulde op til vores forventninger. Leveringstiden var også kort begge gange. Kan kun anbefale deres produkter.

2026年5月19日

Super kvalitet

2026年5月8日

Hej Mads

5つ星のうち5の評価

En og hurtig levering og et fantastisk…

En og hurtig levering og et fantastisk produkt

2026年5月22日

Hej Charlotte