Kvaliteten på utstyret er top notch. Jeg har lagt 3 pizza deiger med denne maskinen og opplever at deigen er helt annerledes enn hva den gamle Kenwood chef xl fikk til. Har pizza ovnen også👌🏻 Men... もっと見る
企業が回答しました
Jeg har bare hatt kjøkkenmaskinen i noen få dager,-har ikke fått prøvd den så mye. Har bakt brød kjempefornøyd👍 gleder meg til å bruke den mer. Stilfullt design,passer utmerket på mitt kjøkken St... もっと見る
企業が回答しました
Vi har en Panetti Primo Chef. Der har jeg brukt Airfryer til Ribbebe og liten Porchetta, Dampeprogram til både fisk og pinnekjøtt, og jeg har brukt hakka og laget en god del forskjellige farsheprod... もっと見る
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Jeg er meget fornøyd med varen som kom. Godt pakket,ingen skader,ser ut som på reklamen. Har dessverre ikke fått prøvd den ennå,men gleder meg til det.

Panetti からの回答
Leveransen tok en del lenger tid enn beskrevet, så fikk dessverre ikke tatt den i bruk til ønsket tidspunkt. Skal bli spennende å prøve den.

Panetti からの回答
Topp produkt . Kjempe fornøyd med varen . Brukes flittig :) blir nydelig pizza 🍕 😋😋😋🙏

Panetti からの回答
Rask levering og godt produkt! Kjøpte Panetti el pizzaovn :)

Panetti からの回答
Rask og god servise, fikk produktet levert på 3 dager.
Veldig fornøyd med produktet.

Panetti からの回答
Utseendemessig flott. Desverre må det legges utstyr / deler i ledige skuffer så at man sparer plass blir bob bob.
App for oppskrifter "umulig" finne.
Info heftet er lite til nytte.

Panetti からの回答
Etter dialog med Panetti kundeservice fikk jeg bekreftet at interne komponenter som temperaturføler ikke selges som reservedeler, og ikke kan repareres utenfor fabrikk. Dette er en slitedel og vil si at etter garantitid betyr dette i praksis at eneste løsning er tredjepartsdel. Jeg har vært fornøyd med produktet, kundeservicen var rask ryddig, men dette påvirker hvordan jeg vurderer produktets levetid og totalverdi.

Panetti からの回答
Veldig fornøyd med panett🤩God service å hurtige til å svare om det er noe 🤩

Panetti からの回答
Men opplever at post leveringen er for dårlig , da de sender det til ett postkontor langt unna, mistenker det er pga gratis frakt.

Panetti からの回答
Veldig god el.pizzaovn som varmer pizza på 90 s forutsatt at den er forvarmet 15-20 min enten til 300C eller 500C avh.av tykkelsen på bunnen. Kan benyttes både ute og inne er positivt. Negativ: Trenger egen benkplass da den er stor i str. Dørlokket foran er noe vanskelig å både sette på plass samt ta ut pga litt trang plass- må lirkes inn og ut med litt kraft.

Panetti からの回答
Fikk det jeg hadde bestilt til den tiden som var lovet.

Panetti からの回答
Kontaktet kundeservice pga en ripe i ett av produktene jeg fikk. Dere svarer raskt og ordner opp med det samme.

Stillegående,-behagelig lyd.
Rask levering,veldig fornøyd hittil.
Gleder meg til å bruke den i hverdagen min. Ett lite minus,- det jeg kunne ha ønsket meg,- "blender"som ekstra utstyr til den stilige maskinen. Men en utrolig stilig design og maskin. Gunn

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。