Nada recomendable, realizan Pedidos por Duplicado,sin que el Cliente lo haya Autorizado, con su Correspondiente Cobro . NO LO ACONSEJO A NADIE. Por más que te Quejas,no te contestan,y cuando lo hacen,... もっと見る
企業が回答しました
Torebka za nie małe pieniądze okazała się szmatą nic wspólnego z opisem ni zdjęciami .nigdy więcej nie polecam nikomu .omijac z daleka ten sklep 😡😡😡😡😡
企業が回答しました
Mijn ervaring is: dat de levertijd wat aan de lange kant is aangezien de producten uit het buitenland gehaald worden. Maar daarentegen was de communicatie prima. Mijn mails werden keurig beantwoord.... もっと見る
企業が回答しました
Duidelijk een dropshipper die shitty producten doorverkoopt en daar groots aan wil verdienen. Ten eerste heel lang moeten wachten op levering, dat maakte me al argwanend. Vervolgens komen de producten... もっと見る
企業が回答しました
Bij Pantinoshop.nl streven we ernaar om een breed scala aan producten van hoge kwaliteit aan te bieden tegen betaalbare prijzen. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste modetrends, handige elektronica, stijlvolle huisdecoratie, of accessoires voor huisdieren, bij Pantinoshop.nl vind je het allemaal. Ons platform is ontworpen met gebruiksvriendelijkheid in gedachten, waardoor je eenvoudig kunt navigeren en snel het product kunt vinden dat je nodig hebt. Wat Pantinoshop.nl echt onderscheidt, is onze toewijding aan klanttevredenheid. We bieden niet alleen een divers productaanbod, maar zorgen ook voor een veilige en betrouwbare winkelervaring. Onze betaalopties, waaronder iDeal en PayPal, bieden gemoedsrust bij elke transactie. Bovendien geniet je van gratis verzending op al je bestellingen en een flexibel retourbeleid, zodat je zonder zorgen kunt winkelen. Onze klantenservice staat 24/7 voor je klaar om je te ondersteunen bij vragen of problemen. We begrijpen hoe belangrijk het is om snel antwoord te krijgen, vooral wanneer je online winkelt. Daarom zorgen we ervoor dat je altijd kunt rekenen op een snelle en behulpzame respons van ons team. Kortom, Pantinoshop.nl is jouw go-to bestemming voor al je online aankopen. Met onze focus op kwaliteit, gebruiksgemak, en klanttevredenheid, streven we ernaar om je winkelervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Bezoek ons vandaag nog en ontdek ons uitgebreide assortiment
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Een ster is nog teveel voor dit product. Digitaal horloge gekocht, kwaliteit uitermate slecht , behuizing uitermate slechte kwaliteit plastic, bandje glijdt er heel makkelijk uit. Dit product is nog geen euro waard . Weggegooid geld . Klassiek geval van oplichting.

Pantinoshop からの回答
Had professionele zonnebrillen besteld.
40 euro voor 1 bril en dan kreeg je de 2e gratis. Nou bij Temu of AliExpress heb je 20 van die brillen voor 40 euro. Wat een stelletje oplichters zijn het. Als het al geen spullen uit Japan zijn. Want zo’n verpakking is het wel namelijk

Pantinoshop からの回答
Veel te laat bezorgd. Items voor de bruiloft niet meer nodig. Retourneren €17 wat een oplichters!??

Pantinoshop からの回答
Ik heb eerder een review geplaatst.
Vandaag het horloge binnen gekregen.
Het doet het echter niet.
Ik ga niet eens meer moeite nemen om te proberen de 50 euro terug te krijgen.
Om de zending terug te sturen kost al 16,95.
En het geld daar kan ik naar fluiten.

Pantinoshop からの回答
Rectificatie op mijn vorige review. Bestelde rugzak ontvangen hij is wel grappig maar naast de 2 sportschoenen en mini handdoek kan er iet veel bij in. Erg duur !

Pantinoshop からの回答
Hele mooie slippers met hele sterke klittenband.
Het zit mooi om mijn voet.

Pantinoshop からの回答
Helaas er toch ingetrapt. Op internet mooie bamboe boxershorts gevonden en bestel. Na ruim 2 weken pas geleverd en totaal anders dan op de afbeeldingen. Ingepakt als een standaard pakketje van winkels als Temu en dergelijke
Retourkosten circa €17,-. Volgens mij mag dit niet volgens EU wetgeving Richtlijn Consumentenrechten (2011/83/EU) en de Richtlijn Koop van Goederen (2019/771).
Ik ga in iedergeval een kostenloze retour en volledige terugbetaling aanvragen.

Pantinoshop からの回答
Prima kleden, alleen blijven ze niet goed op de bank liggen, ze schuiven er vanaf. Daarnaast duurt het lang voordat ze geleverd worden.

Rommel uit China.
Slechte kwaliteit die je duur betaald. Wil je iets retourneren, moet je het naar China retour sturen wat je nog eens veel geld kost!!!
Ik raad iedereen aan hier niets te bestellen!!

Pantinoshop からの回答
Foto op website komt totaal niet overeen met wat geleverd wordt. Er was een wandplank besteld met staal. Komt nu binnen in plat pakket. 10 lagen plastic. Niet normaal uit te pakken.
Is een goedkoop bouwpakket. Plastic bord met houtprint. Staal is kunstleren riempje.
Terugsturen in niet mogelijk.
NIemand te bereiken. Op email wordt niet gereageerd. Oplichters zijn het!!

Pantinoshop からの回答
Kwaliteit van de hoed waardeloos, kleur niet mooi, kreeg het plat gevouwen en de gewenste vorm kwam niet meer terug. Bezorging duurde ook bijna 2 weken. En terugbetaling heel slecht geregeld. Eindeloos op en neer mailen en omdat ik geen verzendbewijs had (ik had het gewoon via de brievenbus gedaan) kreeg ik geen geld. Toen hebben ze uiteindelijk 15% terug betaald. Om van het gezeur af te zijn, heb ik dit maar gedaan. NOOIT MEER ZAL IK BIJ PANTINO iets bestellen. TEMU IS 100x beter qua kwaliteit en retourbeleid.

Pantinoshop からの回答
Nou nou zeg…natuurlijk erin getrapt. Boxers besteld, annuleren kan inderdaad niet meer. Krijg je het pakket thuis is het totaal niet wat beloofd is. Het zou bamboe boxers zijn en dat is het gewoon niet. Het is synthetische troep, etiketten zijn er al uitgeknipt. Dit aangegeven bij Pantino en dan ben je eerst dagen onnozel op en neer aan het mailen met de onbenulligste vragen. Uiteindelijk krijg je dan een retour label en moet het pakket wat vanuit Frankrijk gestuurd wordt naar China gestuurd worden. Er moet van alles ingevuld worden wat je niet hebt ( klantnummer, artikelnummer )en uiteindelijk kost het pakket terug sturen je € 52,-!!! Wat een oplichterij! Koop hier niets!!

Pantinoshop からの回答
Ik heb al een goeie 2/3 weken geleden iets besteld en het komt steeds maar niet binnen! Koop hier niks het zijn oplichters

Pantinoshop からの回答
Troep uit China. Kwam ik helaas te laat achter. Retourneren is een crime. 31 euro betaald, op AliE staan ze voor 0,82 euro te koop.

Pantinoshop からの回答
Totale afzetters. Is een drop shipping bedrijf, maar omdat de website er zo goed uitziet trap je er zo in. Bestelling een halfuur na aankoop geannuleerd - op de website staat dat je binnen 24 kunt annuleren zolang je bestelling niet verwerkt is. Mijn bestelling was niet verwerkt. En toch keihard liegen dat dit wel zo was. Bestelling na 4 weken nog niet binnen. Ze zeggen dat ik zgn niet thuis was en dat ik zgn gebeld ben en niet op heb opgenomen - nul van waar. Nu zeggen ze dat levering opnieuw zal worden gepland...en dat er contact met me opgenomen zal worden. Ik denk dat ik gewoon aangifte ga doen. Totale afzetters dit. Tegen alle normen en wetten in, ze hebben schijt aan jou als consument. Goed, je trapt er ook maar 1 keer in.

Pantinoshop からの回答
Mijn hemel, wat een rommel. Afgaande op de site die er wel OK uitziet heb ik een bestelling gedaan van de horloge, deze werd echter veel later geleverd en bleek na aankomst het wel 1 week correct te doen.
Telefonische bedrijf onbereikbaar dus teleurstelling al om. Koop hier niet!

Pantinoshop からの回答
Oplichters! Producten komen uit China en lijken totaal niet op wat je hebt besteld. Je moet retourneren naar hun centrale magazijn in Azië, heel omslachtig en maar de vraag of je je geld terugkrijgt. Bestel hier niet!!!

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。